Ako človek pohryzený super zlatým psíkom na venčovisku (on je zlatý, vychovaný, úplne super, proste kólia, iba občas, ale naozaj iba občas chňapne…mno, chňapol poriadne, 1-2 mm a vykrvácam než ku mne dorazí rýchla…) a denno denne vidiaci, ako super zlaté psíky dokážu doslova prehryznúť na dve časti rôzne veľké druhy psov, mačiek, aj iných zvierat si myslím, že si netreba túto trpkú pilulku prisládzať tým, že majiteľ kričal a že mal hento tamto.
A že je policaj? No, policajti občas v službe vidia veci, o ktorých sa vám ani nesnívalo, bohužiaľ.
Naša suseda pri útoku vlčiaka na jej kokra skončila na JIP, pretože ho v snahe ochrániť dvihla na ruky a neskôr až nad hlavu, tak pes dodriapal a dohrýzol ju, opisoval mi to práve policajt a nebolo mu pri tom dobre…
Rozhodne som za venčenie psov na voľno, ale ak raz môj pes je pôvodcom nejakej trmy-vrmy, nuž mea culpa a šmytec.
A to bola včera moja hyena škvrnitá hustá na retrívera, ktorý sa priblížil k druhej hyene a tá zjačala ako na lesy.
Hyeny navoľno, retríver na vodítku, keby mal len trošku horšiu povahu, tak pani povláči po dobu celého venčenia, ani psy by k tomu netrebalo a môjho prehryzne na dve polky.
Pani som sa ospravedlnila, tá by my aj niečo povedala, ale keďže vážila menej, ako ten pes, ktorý ju niekam už vliekol, tak iba zalapala po dychu.
Nežijeme v ideálnom svete a rozhodne počas venčenia nebudeme stretávať ideálne dvojice, čo už.