No, ono je to mrzute skor preto, ze je to Gustavos, ktory je bojim bojim. Ale tak ma previcox a kdeco a veeeela mrkvy, lebo neviem tolko krat mu kvapnut.
No, ono je to mrzute skor preto, ze je to Gustavos, ktory je bojim bojim. Ale tak ma previcox a kdeco a veeeela mrkvy, lebo neviem tolko krat mu kvapnut.
Je to velka plosna lezia, vidiet ju, aj sa pekne ofarbila.
Edit: Gustav ma vred na rohovke 🙄
No, nemam, praveze…ale vieme ako to chodi…tipujem tak na jesen najneskor zas nieco nad hrobom priberiem do stavu, njn.
Aspon uz viem, ze dva boxy s padokom je must have…
Zvysnym darmozrutom sa nastastie dari dobre, tuk-tuk, hoci sa strasne uzieram Liskinim kondicnym stavom, je slabo osvalena, ale je to vyhuknuta dvojrocka, tucik akolo rebier hmatam, rebra nevidno, ale vedla Garona vyzera ako chudobna pribuzna.
Mineralku znesu iba v polovicnej davke, inak hadzu vedrami po vinohrade, to su milacci proste…
Ako sa dari vasej kobyle?
A vdaka kazdemu za myslienku na Kepkeho.
Potom napisem o tom treku viac. Boli to Volovske vrchy, uplne mi to miesto ucarovalo.
Des, nie je to QH, ci krizenec ameriky nejakej?
Svrbi to?
Fotosenzitizacia na pigmentovanej kozi, no, skor nie, ma aj biele znaky?
To je to iste miesto?
Kobylu s Cushingom mam, je v terapii, ale dostat do nej Pergolid sa nedari vzdy, kozne lezie nema, dlhsiu srst ano, mam v plane holit.
Ale mala plesne na jar, to je u nich klasika, aj svoly, v tomto obdobi. Ale to svrbelo a vyzerala takto.
Teraz je to gazela, heh.
Na hmyz su citlivi vsetci, ale to niet divu, u mna lietaju teplomilne mutanty, bohuzial.
Je mi luto, ale Kepik od piatku uz nie je.
Nebolo to moje rozhodnutie, ale bolo spravene na zaklade priserneho zhorsenia rotacie a poklesu oboch kopytnych kosti.
Aj som z toho ochorela, popravde.
Ale este predtym som na jeho pocest spravila krasny trek a uz nikdy tam nepojdem bez spomienky na neho 💔
Tu u nas nemaju lisky dennu aktivitu…
Ako, vecer pred tym tu preslo divne auto, chjo…lenze vonku nam kopu draheho naradia a to nemizne…
Najdite Muculolinu 😂
Super, videla som to na X, clovek sa stale nieco nove dozvie 👌
Aj mne zmizli sliepky, bez stopy.
Teraz je tu sialene mnozstvo dravcov, asi maju potomkov, vrestia tu od rana do vecera a divne nizko lietaju.
Capo ma podminovane cele chodidlo, hnus a hnis, ale ked sa vyspim, zacnem mu robit padok.
Nuz, co budem robit, ked mam dovolenku?
Past v noci kone.
Nebudem popisovat hadky s Nehou, ona presne vie, kam chce ist, ale zial tam maju ludia veci a chatu a tak…konecne teraz rano Garon nasiel rovinku na krasovej luke, ktoru Neha neznasa.
A zrazu sa pasol iba Garonik, zvysok sa vypol.
Na moje obrovske prekvapenie si Neha lahla a schrupla si.
To je….neopisatelny pocit 💓
Mno, dobre nie, ale tak uvidime. Vela lezi, o chvilu dostane drogy.
Huculie zuchvy a rypak 😂😂😂
To znie povedome 😂
Njn, to je Capo proste 😏
A ano, natacala som kalkulackou.
Hmyzaci su zlo 😠
Vdaka ❤️
No, aspon mu tu nohu cvakneme, to som zvedava, co tam bude.
Raz k nam dosla plnokrvna kobyla, tiez z drahy, dalsi lacny plnas, majitelka na nu tazko srala. Mala absces v kopyte, nelieceny a strasne zhnity zub, alebo zuby. Dievcina nemala peniaze, ustajnovatelka kona ziskala darom, priviezla na kliniku a kolega prstom zo zhniteho, uplne rozlozeneho kopytneho klbu vytiahol nejaku kost….
Tak to ma mata po nociach…no, uvidime.
On ma Capo taketo rychle zmeny stavu, lebo to je proste Capo.
Ale nevolam ho tak, volam ho Kepe, alebo Kepek 🤭
Jj, teraz sa mu dala dole podkova a vytryskol hnis.
Dostane zabal a budem dufat, ze to pojde k lepsiemu.
Arbora- ani nie, skor by bolo fajn, keby lezal co najviac, co on robi. Lenze rano proste vyzeral, ze to neda. Teraz zerie seno a somruje mnamky.
Preco sa mu opakovane taketo strasne abscesy vracaju, tot otazka…
Ale ja to nemam v umysle vzdat.
Uz stoji…nuz, dobre drogy nie su zle…
Vdaka.
On este zije, ale ulahol…
Stona od bolesti, chjo.
Dostal teraz drogy, tak uvidime, dnes sa malo robit RTG a korektury, ale….no, vyckam este.