Hlasim, ze laparoskopia sa podarila. Preriedili mi aj nejake zrasty na crevach, nasledkom coho prezivam na sunke a pecenych jablkach a zda sa, ze svoj ciel schudnut za rok 2025 20 kg presiahnem, heh.
Mota sa mi hlava, takze som predvcerajsiu navstevu koni odlozila, medzitym mi ale v aute zosmradol sacok s dobrotami pre fox family, takze vcera som po prichode ku konom nechala na aute otvorene dvere, nech sa to vyvetra.
Neha ma svoly, aj Gustav, zit sa mi nechce, ked si predstavim, co ma caka pri odvsivovani.
Ked som vecer zavrela s pocitom hlbokej nenavisti ku vsetkemu zivemu branku, sla som vysypat smradlavy sacok pre lisku. Hladam, hladam, sacok nikde. Ako, je pravda, ze som mierne mimo, ale sacok proste nebol.
Moje auto zerie veci, tak som si vzdychla, ze mam z mozgu reseto a sla vysypat aspon cerstve kuracie kozky.
A zas hladat smradlavy sacok, no nebolo ho. Pozrela som na hodinky, bolo 16:35 a zaplasla dvere na aute, ze si este zapalim. Bolo sero a zrazu pozeram, tri metre odo mna liska, tohorocne lisca zrejme. Skoro som odpadla. Myslela som, ze vsetky zahynuli na ceste.
Lisca sa tvarilo, ze sme najlepsi kamosi, zjedlo kozky, napilo sa L- smotany, poobsmrdalo pol metra odo mna a tisko zmizlo.
Pomaly mi doslo, kam zmizol smradlavy sacok a otlacky liscich paciciek na priehradke medzi sedadlami hovorili jasnou recou, fox sa obsluzil v aute!
Nuz, v prirode to funguje asi stylom vsetko, alebo nic.
Bud rok vidite z lisky max chvost, ked za sera demonstrativne odchadza smerom od vas, alebo ju mate v aute 🤪