Hm, tak super🙄 Bobča ale bude potřebovat tak nějak celodenní péči, pomoc. Blbé je, že je bez výtahu, tak se na vozíku stejně nikam nedostane😕Prostě do té operace, by se nedostala z domu?!?😲Bobčo, už jsi nad tím přemýšlela, jak to do té doby budeš řešit?
Kdo to znáte(vyjímečně nemáme v rodině nikoho , kdy by těžce marodil s páteří, vlastně ani lehce, jsem asi první, kdo teď má problémy) takže jak se tohle při té operaci řeší to, co má Bobča, když ploténka je takřka fuč? Jsou nějaké umělé? Zdá se mi, že jsem někde četla…
Hlásím, že namrholilo za dva dny 2,8mm😈Jediné pozitivum…na houby to stačilo, vyskočily májůvky. Ráno jsem šla okruh, když mrholilo, pak začalo ještě trochu víc(na měrce se to ale nijak neprojevilo) tak jsem si říkala, že půjdu, i kdybych měla být mokrá jak myš doufaje, že včera se hnaly ty bouřky, co nás parádně obkroužily, tak tam snad nikdo nelezl a dneska tedy mrholí, tak žě snad taky ne. A rychtyk! Pčividně jsme byla první, hřbečky na mě vykukovaly z trávy, já jsem byla v sedmém nebi, to jsem už dlouho nezažila, aby jich vyskákalo tolik. Jenže jsem spěchala, Tom odjížděl do práce, tak vyvolával, kde jsem, ať už jdu, takže jsem některá ,,kola"povynechávala(zůstane ostatním🙂) Byla jsem naprosto promáčená, sice jsem si vzala galoše a kalhoty, nahoru, protože nebyla nějaká zima, jsem si vzala jen tričko a šusťákovou bundu na to mrholení. Jenže mokrá, už celkem vysoká tráva, ve které navíc lozíte po kolenách🙄(první jsem se snažila ve dřepu, ale dvě hodiny to nikdo nevydrží, posunovat se jen dřepačky) v galoších mi čvachtalo 5cm vody, kalhoty jako bych spadla do půl stehen do potoka(voda ze mě tekla jak z vodníka) rukávy na té bundě promáčené až po ramena, takže pod tím holé ruce zmrzlé - nadávala jsem si, že jsem si nedala alespoň triko s dlouhým…no slunko nevyšlo a v jednu dobu začal podukovat studený…to mi začala být už sakra zima, jenže to je jak droga😜když máte vidinu těch dalších kol, co jste ještě neprolezla - nemůžete přestat😜No jo, nakonec mě odehnal ten Tom, jinak bych tam asi lozila doteď😏 Našla jsem dvě velké misky, to je tak pro domácností, co roznesu. Tom sice brblá, že chce ještě jednou polévku a omáčku…já jsem už počítala jen s polévkou. Jedna sousedka má nemocného syna a té jsem dávala vždycky, staří sousedi nahoru už nevylezou, tak těm taky dávám vždycky, tcháni a mamka ještě neměli omáčku a pak mi mamka hlásila, že strejda přinesl už před tím ,,deštěm" a ty už byly všechny červavé, nevybrali z toho nic…takže jim dám taky.