Jsem zvědavá, kolik snílků z Prahy😉se do toho farmaření s nadšením vrhne, protože je to tak jednoduché, tak romantické, vždyť to viděli v televizi. A když to zvládá herec Kotek, proč ne oni? Škoda, že tam se ty konce nedozvím😏
Jsem zvědavá, kolik snílků z Prahy😉se do toho farmaření s nadšením vrhne, protože je to tak jednoduché, tak romantické, vždyť to viděli v televizi. A když to zvládá herec Kotek, proč ne oni? Škoda, že tam se ty konce nedozvím😏
Jo, toho fundlanda bych si zřejmě se lvem spletla i já, to video bylo fakt uvěřitelné👍
Ronjo, to mi sem dáváte schválně😏už i kdejaková rosnička je lepší cukrářka, než já. A pak: nepodceňuj se😔Já jsem byla alespoň dobrá zahradnice. Teď, s těma zádama naprd už ani to nejsem🙄(dneska jsem se nemohla zhrabat z postele👎jsem nějaká celá bloklá, ani jít mi moc nešlo☹️)
Předevčírem jsem u mamky byla a Menďáska je pořád v pohodě, fakt jí asi nic není, muselo ji to nějak šťastně odhodit. Ve středu jsme jezdili po Vysočině a tam byl na začátku jedné vesnice přejetý malý černý pejsek, špicovitý😢
Předevčírem u oveček ležela jedna mrtvá😢Včera měli vedle ve vsi, na mé trase zabíjačku, už se vařilo v kotle, když jsem šla kolem. Dneska u jiného domu visí na zábradlí nahatá husa - ti taky štěstí neměli👎My dneska odpoledne jedem pro zabitou krůtu do mrazáku - ke známé. Zase z toho budu mít trauma týden, já to čerstvé nedávam. No name zvířata z hypermarketu snáším líp😔
Vahine děkuju, za ni❤️ Já jí to říkala, ale ona to ví, však je na fotce i vidět, že maluje hodně.
Dáji, jak pejsan pokračuje, je to dobré?
Ani nevím kde, cvakala jsem programy, jestli někde něco nejde, muž pracoval na compu, já se nudila😏
Ronja s motejlem:Podobné výtvory mám na Vánoce i já, talent na výtvarku se prostě nezapře😁.
Jo, jo Ronjo, jestli jsem to pochopila, jsme ,,nadané" úplně stejně😛 Kámoška nám hodila fotku, že má rozpracovaný obraz(je učitelka v mateřské školce) jenže její obraz, to není ten domeček pro školkové děti😏 je to jako dílo od Slavíčka, já jen valila voko😲
Sarah01:V neděli bývají na ČT Ratolesti, to se dívám, i když z toho mám pocit, že je to masírka. Ale je to zajímavý, no.
Ha, ha na něco, co se jmenuje Ratolesti…by mě nanapadlo se dívat ani omylem😜Už jsem to našla, nebylo to v neděli, ale v pondělí: Nikdy neříkej nikdy. To není reklama na superfilm😛 jen, že to byla taková celkem koukatelná komedie.
Tento týden jsem totálně mimo časoprostor, pořád jsem o den pozadu, nevím proč. Dneska to vygradovalo tím, že jsem nebyla schopná nachystat zeleninu k snídani, protože první jsem si nadávala, jak jsem to počítala, když ještě zítra pátek(aby mi vyšla okurka) následně jsem u vymačkávání tablety zjistila dle dnů, že je asi pátek a když jsem se optala muže ujistil mě, že je. Tak jsem šla dokrájet i ten zbytek okurky😏Měla jsem si volat o výsledek výtěru z krku, ovšem opět jsem celé dopoledne žila v tom, že je čtvrtek a zavolám tam zítra - v pátek🤪Trklo mě to až někdy ve 14h u zahradního domku, kdy jsem ještě odtahovala poslední věci z pole na orbu - oráč volal, že to zkusí stihnout v sobotu a mě zase docvaklo, že je ten pátek😎
Sarah01:To v TV určitě ještě nebylo, já si to pustila tady https://www.zkouknout.cz/film/jak-se-nam-to-mohlo-stat/
Narážky na Romy, na Němce, na Indiány, pro některý lidi je dnes něco z toho už nepřijatelné.
Jéé Sarah, já to pomotala😊na tohle ne, máte pravdu, to už vím, co myslíte. Já koukala na to, co šlo v neděli tuším, ale ani si nepamatuju název, zkusím pohledat….
Coudas:Opakují to myslim na CT1, minulý týden jsem se dívala na díl, když se jim narodily prasátka, tak jim píchali železo a tak. To je příjemný seriál, co jsem si hledala tak je to ukončený projekt někde 2012 nebo tak nějak (už si to nepamatuju, je to dýl), dvojice se prostřídaly, a byl na účinkování konkurz. Farma Kotka je trochu jiný koncept, ale nerekla bych, že to je reality šou.
Chtěla jsem napsat, že je to strašlivánsky staré přijde mi, že jsem se snad na to dívala ještě ve Zlíně a to je dost přes dvacet let🙂Jo, to bylo mnohem míň show.
Sarah01:Kotka znám, ale co je to ta Farma, netuším. Jestli něco jako nějaká reality show, tak to nemusím, na to se koukat nebudu. Předevčírem jsem se dívala na českou komedii Jak se nám tom mohlo stát, taková nenáročná blbost, hodnocení na ČSFD to nemá moc vysoké, dost věcí proti politické korektnosti, což mně někdy až tak nevadí.
Sem na to taky čuměla, tak nějak poočku, já mezitím vždycky ještě brouzdám po NETu, takže chvílema zjistím, že nevím, vo co go😜Ale jo, celkem se to dalo. Jen jsem nezachytila, co tam bylo politicky nekorektní?
Coudas:Jo tím “bazmekem”, co mu tam přivezli na trnky, kde jen tahás za páčky 😁
😛Já nevím, viděla jsem jen v ukázkách, jak říkal, že to tam museli několik dní čistit a pálili roští. A boj s nějakým bagrem či UNC jsem po očku zachytila. Vidíš, tak musíš jezdit z bagrem a zhubneš….všichni říkají, že je to jednoduché jen chtít😉Já teda chci už třičtvrtě roku, dřu jak magor noo …a nejsem jak proutek😏Taky si koupím asi bagr😛
Coudas ty voe, tak to makáš málo!🤪 Musíš kácet stromy 14dní v kuse atd😎
Zrzavci:No však, to je dobře, že jste to napsala. A odpíchla jste se suprově - hned tolikatě věcí vč. auta 👍 . Výborná jste. Mám opravdu radost, vždycky když jsem nakoukla, jak to s Vámi je, tak….. A teď? Zní to fajně, tak ať se to drží. (já vím, že to zdraví zlobí, ale ona ta mysl dělá hodně a když ji něco takhle pěkně nakopnce, člověku se uleví obecně)
No však👍Onehdá a není tomu tak dávno, byla Bobča jak se říká ,,úplně na sračky". Já raděj nic nepsala, stejně by mě poslala někam, ale dumala jsem, co by se tak muselo stát, aby pořád nelamentovala nad tím, co bylo a začala zase vnímat, že žije. A vida, najednou se nakopnula a už je to zase stará známá Bobča😛👍
Bobi pomalu, ať ti zase někde nezapchne🤫
Včera jsme to poslouchali v autě v radiu. Že si je mohli splést i s medvídkem mývalem😜Jako fakt? Myslivec si splete mývala(který se mu ani nepodobá) s medvědem??😲 No super ještě, že je v lese máme😏Ty MYSLIvce😎 Hned se cítím bezpečnějc🤔
Začnu od konce: včera jsme byli na cestách, napsala jsem jen málo z mobilu. Vajíčka vařím natvrdo, sice vím, že 4minuty je nahniličko, ale nepoužívám🙂
Kotka mám celkem ráda, je příjemný, ale jak jsem psala, nesnáším to dělání z lidí blbce, bohužel to není žádný problém😉Šmarjá, ne že se toho chytíte, že je to na vás, vždyť čtu, že jste pochopily, že to platí Prima a je to převzatý formát - jak tu upřesnila myslím Coudas. Nééé, určitě mu to nezávidím, s tím to nemá nic společného, ani žádné recenze jsem nečetla, jen mě prudí ty upoutávky, jak je to celé ,,opravdové"😏No…po shlédnutí upoutávek na Naked attraction či jak🙄 jsem se koukla na tuším první či druhý díl. Ty vado, tak to je něco tak hrozného a trapného, že já fakt nechápu. Nikdy jsem si nemyslela, že jsem nějaký puritán, doma jsme se před sebou nestyděli, naši se klidně před náma převlékali či koupali, ale vystavovat se nahatá před lidma, jak zboží, to je fakt zoufalství, nebo těžká exhibice…nejsem ani jedno a nepotřebuju to😏a nepotřebuju koukat ani na jiné nahaté lidi, na většině člověk nic pěkného neuvidí🤫
Eli, to bylo asi na me, s pejsou, ze? Nam se zase stalo, ze jsme se s muzem rozdelili on, ze veme mokre psy domu a ja musela jeste k babci. Bernak, nas zavislak chodil na volno, poslechl na slovo. Jenze v ulickach zjistil, ze za nima nejdu, tak se zavrtel na pate a vyrazil zpatky me hledat. Jsou to takove spletite bocni cesty mezi baraky, auta tam jedou pomalu, ale vypalil z vedlejsi primo pod auto. Nic, odletel nabok do travy, vyskocil a bezel za mnou. Ja jsem to taky videla, ale ani jsem se nejak nelekla, nevypadalo to nebezpecne, panovi jsem prohledla auto a omluvila se.
S duchodci je to ,,vesele" vzdycky a s vekem se to stupnuje. Jen si porad rikam, ze nebudu lepsi, spis naopak🫣 tak jsem myslim hodne tolerantni😀
Kotek…nesleduju to, ale upoutavky clovek vidi furt. Ja tyhle nahrane blbosti, jak si mame myslet, ze to tak opravdu je a neni to cirkus pro kamery…nesnasim. Nesleduju zadne reality show👎Vubec neverim tomu, jak si Kotek vymyslel, ze bude hospodar a jen si k tomu prizval kamery. Spis to bude tak, ze to vymyslel a prisel s tim na Primu, jako super napadem a nebo naopak, Prima prisla se scenarem: my ti jako-ze zbudujeme farmu, tebe a tvou rodinu to bude stat akorat soukromi, jdete do toho?
Coudas, u vás to vypadá na takové klidné místo👍klídek a pohoda🙂Taky jsme ho tu měli, než se až k nám ,,dostavěli" sousedi a už jsme prostě ulice😏A teď je v plánu nová cesta s osvětlením, které mi vadí nejvíc, no mladé matky ho samozřejmě chtějí. Řešili jsme na Obci, že alespoň na fotobuňku, když je nás tu pár, vedle v obci ho mají. Tak uvidíme.
Mandy zatím nejeví známky srážky. I když já v klidu stále nejsem, mě furt bliká kontrolka, mamka už se oklepala když vidí, že je OK. Snad teda bude. I když…hubne už nějakou dobu, je hluchá, slepá, je jí třináct, už se nic dobrého čekat nedá. Ale to, kdy zavolá, že jí někde vlítla pod auto, to mě straší už dlouho, ta představa, že ji budu sbírat z cesty polomrtvou. Skoro se to vyplnilo😔
Ne, ne, prostoru mají dost, jsou to bývalé chlévy, které sdílely s prasaty…ty už tam nejsou, tak to mají celé pro sebe.