U nás ráno sněžilo, už v noci nasněžilo ne moc, cca 3cm, ale na naší cestě sníh byl. Měla jsem jet na nákupy, takže nemilé překvapení a byla jsem trochu nalomená jestli to nezruším, taková hrdinka zase nejsem, na sněhu jsem určitě ještě nejela, vyhýbám se tomu, nemusím, tak nejedu. A nákupy mi zase nestojí za to, skončit někde v pangejtu🙄Přijel kámoš, že na hlavním tahu je jen mokro. Tak jo, jedu. Tom: tak hlavně nikde nebrzdi. ,,Hm, to řekni tomu chytrákovi v garáži, co mi brzdí sám v té zatáčce z kopce, ať už jedu jakkoliv, už tam jezdím krokem"🙄 Moje přechytralé auto mě s tím pěkně se.e👎 Teď jedu, před zatáčkou vidím, že doproti nic nejede, tak vyhodím blinkr a projedu ji středem, prakticky rovně. A ejhle, nic, nezabrzdil. Mamka: co děláš, kam jedeš? ,,Se mnou vyjeb…t nebude blbeček!"😏 Nakoupíme, jdeme dávat z koše do auta, otevřu kufr, dám tam tašku, otočím se k mamce, co drží koš, o něčem jsme mluvily, otočím se, že dám druhou tašku do kufru, mamka zařve: pozor! myslela jsem, že jede nějaké auto blízko nebo tak něco, otočím se k ní zase a prásk, dostanu hranou kufru do hlavy…začal se sám elektronicky zavírat😲 Řvala jsem něco o debilním autě a au, au…dostala jsem to nahoru nad spánek. Mamka: co řveš, to nemůže být tak hrozné, nějakým bakelitem. ,,Si blbá, to je švédská ocel, ty bakelite"! Ukaž? Hmm, no rozrazené to nemáš, ale máš tam teda takový šlíž🙄 Fakt to bolelo dost a to nejsem citlivka, i do hlavy sem párkrát chytla, třeba známe, o okno klasicky, dvířka skříňky… Ještě jsem si musela zajít do drogerky pro objednávku, hlava bolela jak čert. Přijedu domů, říkám to muži s tím, že to byla normálně pomsta za tu zatáčku a auto hlásí, že potřebuje nabít…ani ho.no, ne, že mu tam vrazíš ten kábl, nic nebude, bude na suchu z.rd jeden👎 Ukaž to: netočí se ti hlava? Trochu jo. Poobědvala jsem a dvě hodiny spala. Teď už to tolik nebolí, když se toho nechytám, nebo nehýbu čelem. Tak nevím, co si o tom myslet, válka strojů?😲😉