Aktuálně: 2 701 inzerátů262 830 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 16:12:04 xxx.xxx.81.35

Teď jsem s napětím čekala, jestli napíšete, že britka Viktorka skákala všude😲 Tak ne, dostála svému plemeni, jak jsem i já psala, britky výšky, tedy nějaké šplhání ne-e😉

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 16:01:35 xxx.xxx.81.35

By mě zajímalo, jak by z toho pak ten asistent vybruslil či vysáňkoval, kdyby to auto díky té stopce fakt šlo do smyku. Jak by asistent asi přečůral gravitaci a setrvačnost. - mě taky😏 ale rozhodla jsem se to nezkoušet😉 Jen vím, že si nějak umí ta elektronika přibrzdit(či nepřibrzdit) to kolo, které má problémy. Prostě jednotlivě, což člověk neudělá. 

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 15:53:09 xxx.xxx.81.35

Teď jsem vařila, mezitím čuměla na biatlon. A do té doby šila mamce ty polštářky. Hurá, mám to, zvládla jsem to👍 Jsem si nebyla úplně jistá, ono na té domácí mašině není nikdy jisté, jestli to přežvýká🙄 Pro ni mám tři, chtěla tři a ještě my zbylo i pro nás na jeden. Včera jsem kupovala zipy a paní: a nechcete rovnou ty 4, co jsou tu zabalené? Mamko, kolik máš těch polštářků? 3. Ale tak dobře, dejte mi ty 4, třeba se bude na něco hodit. A…hodil😊

Nikííí, no super, ty nás tady překvapuješ den co den😀 Jasně, užívej toho dokud můžeš, člověk nikdy neví, co se kde vyser.👎 Musím skouknout, jakové je tam vlastně teď počasí😉

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 14:47:21 xxx.xxx.81.35

Byla jsem z auta z kufru vydolovat zbytek nákupu. No kradla jsem se k němu jak zlodějka, oči na šťopkách😜 Vezmu velkou krabici, na ni dám tašku, těžké to bylo jak kráva a co teď, když půjdu vzít klíček a zamykat auto, tak mi to buďto spadne, nebo to nabudu mít čím držet a kam položit. Pak mi cvakne, že u kufru je stolička, položím si vklidu ten náklad a ,,vždyť já ho mlžu zamknout u zavírání kufru!"Pííííp a nic. Co je? Pííííp a nic. Hmm, dumám, nepřišla jsem na to. Tak ho jen zavřu a jdu dopředu pro klíček, abych ho zamknula. Vemu vzadu krabici a jdu domů. Pořád přemýšlím, co byl za problém…že by tím, že jsem neměla ten klíček u sebe? Možná, že jo nevím, jak to dělávám běžně právě…

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 14:28:09 xxx.xxx.81.35
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 16.01.2025, 08:00:09

O vojačce jsem uvažovala taky, ne teda o pilotce, ale strašně mě lákala ta fyzická část výcviku. Taťka mi říká: ha, ha a došlo ti, že tam musíš mít disciplínu, dělat jen to, co se ti řekne? Ahááá, tak to mi nějak v tom nadšení nedošlo😜 tím to skončilo😄 Jinak uniformy👍 jsem zvyklá…mám 5 příbuzných u policie (část už je na výsluze)

lesnizinka
lesnizinka 15.01.2025, 22:05:42 xxx.xxx.81.35

A tak to já si nové auto užívám, nemám na to nervy čekat, kdy se mi v autě co vysype(slušně řečeno) Potřebuju pro svůj klid spolehlivé auto. Ovšem nevím, jak se s tímhle srovnáme, když se tady začínají dělat naschvály😏  Budem si to muset nějak vyříkat😉

Tak už jsi Niki sice napsala, že kamsi letíš…ale poněkud jsi zapomněla napsat kam?😏

Co to probůh je, ty pásy? 😲 Nestačila by ti ta zelená hadra, co se dává na plot? 

Horory? Chcete horor? Koukněte na zprávy, netřeba vymýšlet superhnusobu. Stačila mi reportáž o zdechlých zvířatech kdesi na karlovarském statku(jsem se nedívala, jen jsem měla puštěný zvuk👎) Výbuch plynu v Mostě…

lesnizinka
lesnizinka 15.01.2025, 20:00:52 xxx.xxx.81.35

U nás ráno sněžilo, už v noci nasněžilo ne moc, cca 3cm, ale na naší cestě sníh byl. Měla jsem jet na nákupy, takže nemilé překvapení a byla jsem trochu nalomená jestli to nezruším, taková hrdinka zase nejsem, na sněhu jsem určitě ještě nejela, vyhýbám se tomu, nemusím, tak nejedu. A nákupy mi zase nestojí za to, skončit někde v pangejtu🙄Přijel kámoš, že na hlavním tahu je jen mokro. Tak jo, jedu. Tom: tak hlavně nikde nebrzdi. ,,Hm, to řekni  tomu chytrákovi v garáži, co mi brzdí sám v té zatáčce z kopce, ať už jedu jakkoliv, už tam jezdím krokem"🙄 Moje přechytralé auto mě s tím pěkně se.e👎 Teď jedu, před zatáčkou vidím, že doproti nic nejede, tak vyhodím blinkr a projedu ji středem, prakticky rovně. A ejhle, nic, nezabrzdil. Mamka: co děláš, kam jedeš? ,,Se mnou vyjeb…t nebude blbeček!"😏 Nakoupíme, jdeme dávat z koše do auta, otevřu kufr, dám tam tašku, otočím se k mamce, co drží koš, o něčem jsme mluvily, otočím se, že dám druhou tašku do kufru, mamka zařve: pozor! myslela jsem, že jede nějaké auto blízko nebo tak něco, otočím se k ní zase a prásk, dostanu hranou kufru do hlavy…začal se sám elektronicky zavírat😲 Řvala jsem něco o debilním autě a au, au…dostala jsem to nahoru nad spánek. Mamka: co řveš, to nemůže být tak hrozné, nějakým bakelitem. ,,Si blbá, to je švédská ocel, ty bakelite"! Ukaž? Hmm, no rozrazené to nemáš, ale máš tam teda takový šlíž🙄 Fakt to bolelo dost a to nejsem citlivka, i do hlavy sem párkrát chytla, třeba známe, o okno klasicky, dvířka skříňky… Ještě jsem si musela zajít do drogerky pro objednávku, hlava bolela jak čert. Přijedu domů, říkám to muži s tím, že to byla normálně pomsta za tu zatáčku a auto hlásí, že potřebuje nabít…ani ho.no, ne, že mu tam vrazíš ten kábl, nic nebude, bude na suchu z.rd jeden👎 Ukaž to: netočí se ti hlava? Trochu jo. Poobědvala jsem a dvě hodiny spala. Teď už to tolik nebolí, když se toho nechytám, nebo nehýbu čelem. Tak nevím, co si o tom myslet, válka strojů?😲😉

lesnizinka
lesnizinka 15.01.2025, 10:21:01 xxx.xxx.81.35
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 15.01.2025, 09:18:48

To mě taky zarazilo😄 Ale tak možná je to ne Skot, ale jen fanoušek skotské hudby?

lesnizinka
lesnizinka 15.01.2025, 10:17:55 xxx.xxx.81.35

Mám tu výhodu, že moje těžkotonážní kočky😏 vůbec nemají potřebu někam lozit, skákat. Vyjímečně, když chce kočka na okně šáchor, tedy někdy si vzpomene, že tam je. Cca před týdnem jsem si napouštěla vodu na nádobí a viděla jsem, jak se kocour chystá vyskočit na linku. Čekala jsem nějakou kalamitu, tak jsem ho raděj vzala a vysadila ho nahoru. Tak ležel a čuměl do dřezu na vodu, jak se v tom žbrndám. Nikdy se mi nestalo, že bych odněkud přišla a některá s koček šmatlala po lince, nebo našla alespoň stopy po té činnosti. Ale je nezajímá ani jiné jídlo, než to jejich, takže nemají ani proč. 

lesnizinka
lesnizinka 15.01.2025, 10:05:59 xxx.xxx.81.35

Ha, ha jak se říká: pozor na to, co si přeješ😉 Já si vysnila velkou krásnou zahradu😀 Namalovala, vybudovala…a teď tu na ní dřu jak Bulhar😜

lesnizinka
lesnizinka 14.01.2025, 19:25:08 xxx.xxx.81.35

Měla jsem takové oba psy. Nepřeháním. Woruška…tak ten to má v popisu plemene, to je prostě něžnost sama. Ale i berňák Berry byl opatrný, trpělivý, nechal na sobě dříví štípat a  nikdy nebyl zbrklý. Pomohlo nám asi i to, že od štěňat za nima chodila předškolačka sousedka…jinak by se ani neměli jak na děti naučit…tedy vlastně krom těch, co se na ně všude venku vrhaly😀 6letá se s pubošema honila po zahradě, zpočátku jsem na jejich reakce dohlížela, pak už ani ne, byli v pohodě. 

lesnizinka
lesnizinka 14.01.2025, 13:45:19 xxx.xxx.81.35

Biaco já jsem ta poslední, co by mohla radit, já jdu až třeba po týdnu, pokud by to nepřešlo. Prostě já mám průjmy celý život, tak to ani u koček nehrotím. Když nevypadají nemocně. A když víte, že je to po změně stravy, tak bych čekala, jestli se to samo neuklidní. 

lesnizinka
lesnizinka 14.01.2025, 13:14:54 xxx.xxx.81.35

Vzhledem k tomu, že už mi nadává celá rodina(nedá se se mnou domluvit😏otázka je, jestli je to ušima😊😜) tak se chystám k tomu audio objednat. Vzhledem k tomu, že příští týden zubař, musím i gyndu tak co? Zase to odkládám😏

Coudas, výhled nevýhled(hezký, gratuluju👍) k nádobí mě to asi nedostrká(mám tam misku, dva zipové sáčky od kočičího masa a od tchánů podnos od buchet) Si říkám, že to nestojí za to a tak to tam straší od včera. Jasně, jdu ven (přestalo mrznout) něco dělat chvíli a pak to konečně umyju🙄😉

lesnizinka
lesnizinka 14.01.2025, 12:46:43 xxx.xxx.81.35
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 14.01.2025, 12:39:17

😄 že buď ráda, že jsi zdravá..copak jsem?  Leda houby, je mi, když tak nad tím uvažuju už kde co: slepá, hluchá, trávení v pr…, záda mě bolí už třetím rokem a o zbytku…jen nevím🙄Jsem zdravá tak na Pelhřimov😜

lesnizinka
lesnizinka 14.01.2025, 12:29:43 xxx.xxx.81.35
»
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 14.01.2025, 12:09:56

To jsme na tom naprosto stejně😉 Dělám celkem často vepřovou panenku v tom slaninovém kabátku, no minule jsem si zapomněla napravit minutku, že však to odhadnu…houby👎 Na talíři to říznu a zdá se mi to nějaké, hm, moc růžové. Kouknu do talíře muži a tam vprostřed úplně syrové maso😲 On, že to sní, že mu to neva🙄 Svoje jsem drapnula a dala na minutu do mikrovlnky, už to bylo akorát, ale trochu mě přešla chuť😏 Davem se já nenechám strhnout nikdy, na nic, na to jsem zásadová až hrůza😉 To od Bodlinky jsem měla problém jen přečíst🤮

lesnizinka
lesnizinka 14.01.2025, 12:21:12 xxx.xxx.81.35

Raduš,nahoře jsme byli..ale na náhon si nepamatuju..vím,že tam ale voda tekla… - 😀 vím, pamatuju si, že šly, ale asi jsme písničku neřešily, si myslím. Jen si se mě myslím ptala, co je ta zbořenina v zatáčce se zrcadlem. To je právě zbytek panského dvora. 

lesnizinka
lesnizinka 14.01.2025, 11:36:56 xxx.xxx.81.35
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 14.01.2025, 10:44:00

😀👍 tak to jste teda uhodila hřebíček na hlavičku….to je písnička od nás! Přímo z mojí vesnice😀 Pravda, malinko zkomolené slova, ale to už se postupně zkomolilo i tady v Čechách😏 Velický majír je panský mlýn se dvorem, ve kterém jsem strávila dětsví. Barák jsem si postavila pod náhonem, který mi teď teče nad barákem. To možná neví ani Bobča, viď že ne, Bobi? Já jsem z té vesnice, která žije folklorem. Jenže naše rodina vůbec. Dokonce ani prarodiče k tomu neměli vůbec žádný vztah, babča vždycky říkala, že oma v něm žila a žádná slast to nebyla(samá bída)nepotřebuje si na to hrát. Nikdy ani v kroji nechodila a trak se to předávalo dál. Rodina mého muže naopak. Nakonec do toho trochu nechtěně spadnul i on a teď už se to šíří, už to trochu nakazilo i mě😉 Zpívat sice neumím vůbec,, v kroji tajtrlíkovat nepůjdu, ale minimálně jsem pyšná na naše tradice a fandím lidem, co je drží naživu👍

lesnizinka
lesnizinka 14.01.2025, 11:05:12 xxx.xxx.81.35

Taky jsem to chtěla napsat, že Coudas je typ, ke kterému tohle zrovna pěkně sedí. A jste i s Nikčou takové…takové podobné typy bych řekla👍

Raduš,držím se,abych neokomentovala tu tvoji scvrklou kůži🤐…Já mám všechny kůže napnuté,ani vrásky nemám…🤗 a proč?…Hádej🤭🤗😜 - ha, ha vím, to je něco za něco no. Buď se vyžeru a budu jak majolenka(popravdě…už na tom pracuju😏) a nebo budu stará scvrklá rašple. 

Zapomněla jsem včera napsat, že celý den přešívám mamce. Včera jsem přešívala. Koupila jsem jí k Vánocům deku, takovou tu, co vypadá jak králík třeba…jenže měli jen velké, jako-že přehoz přes postel, takže dokonce 200x220cm. A je dvojitá, z jedné strany ten ,,králík", z druhé beránek. Krom toho, že moc pěkná, tak i krásně teplounká. Jenže manipulace s ní hrozná, tím, jak velká, jí sjížděla na zem tou vahou, když se do ní zamotala. Tak jsem jí ustříhla na klasických(no malinko větší) 160cmx200. A ze zbytku jí našiju polštářky, ale nemám ještě koupené zipy. Vrazila mi rovnou zašít i povlečení, co jsem jí koupila vloni plyšové, ale taky je prostě větší. Deka, co jsem si myslela, že půjde blbě dík těm chlupům, tak celkem dobrý, zato to povlečení, které má zhora normoš bavlnu a zespoda ten plyš, který je taková řídká pletenina, roztahující se a po ustříhnutí i třepící až hrůza…tak to mi mašina nechtěla vůbec přežvýkat, úplný hnus, jak jsem to zašila🙄 Chtěla ubrat i v délce, to jsem vzdala teda. Nevím, co na to řekne🙄 Skočila jsem nafotit tu deku, respective ten zbytek, co mi zůstal na polštářky🙂 Zkoušela jsem z obou stran, po i proti světlu, koukala jsem pak na fotky, že to úplně hezky nevypadá…a pak jsem si uvědomila, že mám na foťáku kvůli focení ptáčků přes okno vypnutý blesk🙄 No neva, tak alespoň takto😏

Obrázek Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 13.01.2025, 20:56:40 xxx.xxx.95.147

Niky a ten ,,zubr" tam dělá co?🤣 nechválila jsi se, že máš zubra😉

Holky tetování…jak jsem psala, to jde mimo mě, nejsem žádný fanda. Když je pěkné, uznám, že je, ale na zádech to mít nemusím, viď Nikiš😜Aléééé…ráno jsem si u cvičení koukala na stehna a říkala si: teda fuj, jsem zvědavá, co s tímto hodláš v létě dělat? A teď mě napadlo: kurňa potetuju to a nebude vidět ta hnusná scvrklá kůže😜 Nebo jo?!?🙄