Buggyra:Bobčo, hodně štěstí, ať jde vše hladce a bez komplikací, ať už to nikdy nebolí!
děkuji-s tím počítám!🤗🙏
Buggyra:Bobčo, hodně štěstí, ať jde vše hladce a bez komplikací, ať už to nikdy nebolí!
děkuji-s tím počítám!🤗🙏
Ronja s motejlem:Vynikající příprava👍🙂.
To musí být🤗.Když si babči chtěly večer pustit třeba “Pilchnerovou”,nebo něco jiného,já většinou nasadila sluchátka třeba v 8 a poslouchala hudbu,telka byla sice slyšet v pozadí(ta první byla hluchá.😕). No a po obědě jsem zvyklá si bucnout,tak dám taky sluchátka,a tím dám i najevo,že povídat si můžem potom😎..Nevím,jak to bude tentokrát…Té mé kámošce už vzali synové telefon domů…není schopná přijmout hovor,a špatně se jí mluví..čekají,až se ozvou z hospicu na Svatém Kopečku..
Jinak nespím od 4 hodin..sbalila jsem hned chobota,abych ho nezapoměla🤭
Ronja s motejlem:To je jasný, že se ta nervozita projeví, je to přirozený. Bobčo, přeju všechno dobré. Nějaká sluchátka nebo špunty do uší máte? Tpfuj, tpfuj🌷.
Jo,sluchátka mám-jsem si nahrála spoustu pěkných písniček na MP3..špunty taky…Jaruš bude čekat u baráku,a tu její ji předám,ať má taky do špitálu…🙂
Assil mi poslala na mejl nějaké upravené AI,jsem je tam ještě přidala😇
…Moc vám všem děkuji🙏…Tašky mám na chodbě,soused má ranní,tak mi je snese dolů pod schody,holka je vyzvedne,jak poveze vnuka na chiru-spálil sicelou dlaň..A já pak pojedu koplem půl 10 k nim,nechám tam nakonec auto(nechat ho někde v uličce 2 měsíce mi nepřijde dobré)Počítám měsíc hojení a měsíc rehabky…Pokud bude míň,tím líp!!🤗
Raduš,už jen dnes doma a zítra budu spát už ve špitále.🤗Telefon budu mít ztišený,jen vrnění nechám..Nerada volám,když je na pokoji víc lidí..Písnu smsku..jak to půjde..
Tak děvčata…finišuju-jde mi to pomalu..Byla tu holka,že mám sbalit i to co mi pak doveze do sanatoria..no nevím,co budu potřebovat. Doléhá to na mě..špatně spávám..Zítra do 11 tam mám být a v úterý snad hned ráno jdu…Ozvu se pak,jak to půjde..Beru tablet,ale když to nepůjde,napíšu Raduš aspoň smsku…Ještě ráno sem zajdu…
Vahine:Ty starší fotky si dobře pamatuji. Malá doga je prostě nádherná 😍
a jaké má tlapy🤭
Myslím,že dřív mívaly holky kypřejší tvary…neslyšela jsem zamlada nikdy o bulimii,nebo anorexii.. byly celkově oplácanější..stehna,boky..Prostě krev a mlíko🤗
Ronja s motejlem:No a pak přišla Kate Moss a šlo to do kopru.
A do toho Twiggy….
Napsala jsem před polednem…a není to tu😲.
Jinak mi volali,že mám nastoupit v pondělí do 11 a jdu na druhý den ráno..To mi určitě neříkala v úterý…Paseka je na 99,9% jistá..ještě musím ty vlasy..pořád to odkládám..
ale třeba mě potom ty mokrý plavky na těle docela vadí
Jednak nevím,že bych psala dvojdílné🤭..to nikdy!!a budu v nich jen cvičit v bazénu na rehabkách,a jak vylezu,je tam ždímačka a plavky jsou skoro dosucha vyždímané,že jsou do druhého dne suché…Jsem pozorovala ženský,a ptala se,co to tam je..takže ždímačka..Jinak na koupák nechodím..Jsem v nich jak v 10. měsíci☹️ale rehabilitovat chci pořádně…
Raduš,ty s tím XS..někdy M..to ti ty špeky fakt přetékají..
Ten první nemá chybu🙂🙂jsem se tu řezala nahlas…mi to teď přišlo…i ta posilovna..
Prostě úžasný fotky…👌ten sjezdař je boží…
raven_kix:Asi dva večery jsme se snažili někoho na chat pozvat, ale povídali jsme si tam jen ve dvou 🙂. Škoda, pamatuju, že dřív to bylo celkem fajn.
zeptám se..jsem laik..jaký je rozdíl mezi chatem a diskusemi tady? já vlastně “nastoupila”na diskusi o kočkách kdysi ještě na iFauně a přešla jsem s holkama sem..Není to-si myslím-,že se diskutuje jakoby naživo?že člověk musí být pořád přítomen a povídat si?..Já teda zapínám ráno,a pak až se mi to hodí..někdy až večer,nebo vůbec,takže já bych asi chatovat nemohla…Je to ono? Ale mladší,co mají telefony,by to asi víc užili/y..
u Bobči dobrý..Byla jsem si ráno ostříhat hřívu,abych si ji mohla nabarvit,a stavila se u ťamana ,že si koupím plavky..Minule jsem neměla bazén,ale tentokrát se nedám…Byla jsem mokrá jak myš,tak že si je zkusím až doma…no,ty pokrývky horních partií byly celkem dobré,ale jinak byly celkově dlouhé a zapínání ještě jedno na lopatkách..na to bych potřebovala snad asistenta..Tak jsem se rozhodla,že se projdu a půjdu je vrátit..Od čtvrtka jsem nebyla venku-Bylo to poznat,ale zvládla jsem to…Došla jsem tam,ale to hrabání v těch milionech plavek..jedny jsem našla-zelené,na předu šmáhance..šla jsem si je ale vyzkoušet..č.48-dobrý..Pak jsem objevila ty samé v bleděmodrém-krásná barva🤗..Jen všechny malé..Já se nadřela,než jsem je všechny prohrabala..Musela jsme si i vyslíct bundu..teklo ze mě jak z vola..v předklonu,chvíli čapačky,ale to nešlo..Zkrátím to..stály 550(ty první 499,-)Vzala jsem si ty zelené,došla dom zbitá jak…taktak jsem vylezla do schodů…Doma ani pivo!! Co už-jsem se rozhodla po novém roce abstinovat,tak ať trpím🙏
5 Havranů…
zajímavé..něco jde,něco né…
Petrovy kameny..
Kůň….a ta první byla Jeseníky…
tak tohle mě bere..moc hezky udělané…
Obě Krinolíny dobrý..👍