»
Odpověď na příspěvek uživatele
lesnizinka z 15.12.2025, 16:28:26
Nemocná být nemůžu, tento týden máme 4 akce, každý den jednu, zítra to O2 Praha.
Já nemocná být nemůžu,bo čekám na operaci!!! 12.1. jdu na předoperační,a musí být dobré výsledky!!..Já byla 26.11. na kontrolu DIA a měla 8,5..říkám jí,že nejsu zdravá,že na mě asi 3. den “cosi leze”(to mi říkala kdysi sestra,když jsem měla vyšší cukr,že je to možné..byla tam jiná,ani dlouhodobý mi nedělala…A mudr v ordinaci-"naočkujem chřipku".já,že mám..jenže loni v lednu,že?..Já nevěděla,že se má očkovat úplně zdravý člověk…ale to přece není moje starost..(mi pak řekla sestra od jiné mudr,kam jsem šla,že ta má měla ZASE týden volna a já nemohla polykat)..Jazyk jsem měla nechat zastrčený..a že mám úplně čistý krk..jsem jí řekla,že nekašlu,jen dusivě sípu když se nadechnu,že mě to dráždí.. nesmrkám,a šumí mi v levém uchu,a neslyším na něho..a bolí mě..tak že jen dál brát Erdomet a žádný paralen-proč že ho beru..když nemám horečku,že to tlumím..ACC jsem měla těch 5 dní vybrané..tak prostě přes víkend inhalace nad hrncem s párou a bylinkama,konvičku s mořskou solí,kloktání slané vody…"Priznitz" na chodila….Od čtvrtka žádný posun…Chytlo mi to spojivky,tak první jsem letěla včera ráno do Olmika,abych stihla akutky do 8.jenže špička ráno..šílené..2x jsem vyjela v koloně na zelenou,a zskončila uprostřed křižovatky,kdy začky jezdit z bočních stran..tak frk,blinkr a jela jiným směrem…Ještěže Olmik znám…Dostala jsem ATB kapky do obou,i pravé bylo už chycené,5x denně a ATB mast na noc..No dojela jsem v 10,tak jsem volala mudr,jestli se mi podívá do krku..že jo..seděla jsem v infekční zóně,došla,zazvonil jí telefon a po 10 minutách došla už bez stetoskopu,myslela jsem,že mě poslechne..večtvrtek se to té druhé nezdálo,tak jsem byla na rentgenu plic.říkám jí to…nic..kukla do krku,už s jazykem venku,že to tam mám ucpané hlenama....poťukala na čelo a při připomínce,že od čtvrtka mi šumí v uchu,tak se na mě utrhla,že však mi píše na to lék,a že musím vydržet,že to mám zaražené..a že ten Sinupret(jsem si včera koupila),ten že má taky brát..Tak mám ATB Doxybene 200(po 24 hodinách),pak jakýsi XYZal 5mg-1x denně….pak Erdomed.Pak k tomu tu hrst mých léků..tak nevím,jestli se to tam všechno nebije v tom žaludku..Jo a ráno hned Omeprazol,proti vředům z léků🙂🙂🙂
Jo,a není to chřipka…oči krvavé..vypadám jak zombie,i tak mluvím..huhňám nosem,odráží se mi to v dutinách jak echo..slyším se prostě uvnitř..tak takhle jsem dopadla…