Aktuálně: 2 324 inzerátů269 879 diskuzních příspěvků19 343 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 13.12.2024, 14:24:14 xxx.xxx.20.192
kometa:

Brzké. Od slova brzy.🌹

děkuji Reni🙂..jsem váhala..a už jsem to myslím napsala jednou kdesi….brzy,to jó,ale brzské mi sedělo jaksi víc…ale věříííím😇

Bobca
Bobca 13.12.2024, 14:17:15 xxx.xxx.20.192

pokusila jsem se to vyfotit,je to i na té druhé straně ta boule-není to ale vidět…řekli mi,že je to ostruha…kdysi..nebolí,jen mi to vadí u bot..

A ty ďubance-psala Raduš,jsou vypálené ty šulky-žádný komár..Nečetly jste pointu…jsem psala že jdu na kožní..a pak,že jsem za to vysolila 500..a to jsem šla s 1 a našla jich tam ještě tolik malých..Nemohla jsem nosit řetízek..

Obrázek
Bobca
Bobca 13.12.2024, 10:12:52 xxx.xxx.20.192

už chci obrátit list od Stellči…Já šla s jedním “šulkem”na kožní…a….vysolila jsem 500,jen to hvízdlo🤔🤭

Obrázek
Bobca
Bobca 13.12.2024, 08:05:28 xxx.xxx.20.192
Doron:

To je takový přístroj, který vysílá zvukové vlny, takovou to má na konci kuličku jako antirespirant do podpáža 🙂.

Vidím Bobčo, že Vás pro to nenadchnu 🙂)))

A do kolene budou dávat co, že to nehradí pojišťovna?

to už je cena po pojišťovně..prý půl napůl…napřed výživu po tom zákroku-to je ta první,a pak jednou za půl roku nevímco…Zeptám se,a pokud nezapomenu,písnu to pak sem,ale až v lednu…Musííím už letět🦋

Bobca
Bobca 13.12.2024, 07:53:05 xxx.xxx.20.192
Vahine:

Ano, rázová vlna se platí, bohužel. Na to ostatní zkuste jiného ortopeda. 

nevím,co je rázová vlna,ale pochopila jsem,že se něčím ťuká?..Jako Irma prkýnkem?🤭..Já mám patní osruhy od narození,musela jsem si vždy kupovat uzavřené boty o číslo větší-sandály  normální..Nikdy jsem s ní neměla problém-jak to tu čtu,tak můžu být ráda..Vahine-bambuli mám celkově-prostě bouli-na rentgenu jsem viděla jen malou část kosti mezi tou artrózou(musela jsem jednou na pohotovost,když jsem zakopla a nemohla vůbec chodit,vyběhla mi na tom kloubu  bulka)rozmazala jsem to tím Prontoflexem…nebylo to zlomené,ale bolest šílená..

U ortopéda platí 1280 za jednu injekci do kolene..V lednu si mám přinést 2500 na obě kolena..co ušetřím,vrazím do kolen🤔🤗

Jdu pro změnu za chvíli vypalovat “šulky” na krku,vadí mi,když nosím řetízek..Musela jsem sundat mého čínského draka🤔

Bobca
Bobca 12.12.2024, 18:08:32 xxx.xxx.20.192
Vahine:

Uřízli ten velký kloub na palci, palec je teď kratší a dali titanovou ortodézu se 4 šrouby a osekali přitom hallux valgus a 2. operace: vedlejší prst-tam mi vysekli kousek z toho prstu, aby se tím srovnal a natáhly se tak i šlachy. Drápovitý prst se tomu říká, konkrétně.

tyjo! nezávidím😇..já mám taky bambulu na palci..bolela dost v jednu dobu,stříkala jsem Prontoflex-pomohl…artróza jak blázen..možná mě to taky čeká..vysvětloval mi to ortopéd,co by mi s tím dělali..přesně tohle..Ale napsal ten sprej,vmasírovávala jsem ho a pomohl..uvidím…

Bobca
Bobca 12.12.2024, 17:46:24 xxx.xxx.20.192
Vahine:

Jejda, copak Sarah? To je mi líto, protože vím, co to je, nechodit.

To já naopak už chodím bez berle, pokulhávám, protože mám zespodu ještě bolestivý otok. Ten ovšem časem ustoupí, tak sú ščastná.👍

To se pořád táhne předchozí problém nebo je to něco nového? Co pejsci?  Snad budete na Vánoce fit! 

přemýšlela jsem,kdo tu měl tu operaci…a myslím,že vy,že?..nebylo to už ale dřív?já měla první v květnu,druhou 21.10…minulý týden jsem odhodila berle,a zase skáču přes kaluže😊

Bobca
Bobca 12.12.2024, 17:28:13 xxx.xxx.20.192

Buggyro ses teda rozjela🤭přeju brzské uzdravení..a co nejširší dýchací cestičku v nose🤗🤧

Ráda bych poznamenala, že mláďata švábů a stínek péči nepotřebují. Už abych se také nějakých dočkala :-) Teda stínky už maličké mám, ale švábi asi taky trucují.

Něco mi ušlo? naco taková havěť😲..ale vidím levá-pravá-jsi na tom stejně jak my🙂

Já mám v plánu si zítra-v pátek 13. vsadit,tak budu milihounařka-nádherné slovo😊já…dám vědět..

Bobca
Bobca 12.12.2024, 17:16:53 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Ale ten inzerát Aluščiny Bessy, tam teda velký pochybnosti mám a těžko mně to někdo vymluví.

tyjo🤔..to se jedná i o povodné inzeráty??hm?tak to je síla..Nechodím na inzerce,ale pokud někdo pozná svého pejska na inzerci? to je teda podlé..to se stalo?

Bobca
Bobca 12.12.2024, 17:11:27 xxx.xxx.20.192
Stelle:

To by kdo?

Stelli,a to je mi taky divné..Proč tě to zajímá??je to věc tady těch starších žen,které ví,o čem je řeč,nemyslíš? že tě zrovna takové věci  berou?ty ses zrovna vyloupla v době,kdy ten konkrétní člověk zmizel…nemůžeš o tom vědět nic..hm?  nechtěla jsem se k tomu už vracet,ale musím..

Bobca
Bobca 12.12.2024, 17:05:35 xxx.xxx.20.192
Doron:

A taky už se ostatním nezobrazuje jmenný seznam ?

nezobrazuje už nějakou dobu..jen počet přihlášených a registrovaných..Zbyňkovi někdo psal,nevím už kdo-a častěji,že by se to mohlo zrušit,že nechce nikde figurovat..popravdě,já se na něj nikdy nedívala,kdo tu je,nezajímalo mě to..Nikoho jsem “nekontrolovala”.Ale fíkovnice právě chtěla,aby věděla,kdo je ještě v diskusi-že si chtěla v noci povídat..Nechci psát o ní-bez ní..nepídím se ,co je s ní..vždycky se po čase někde vyloupla..Určitě jí píšete někdo SZ..hm? Stelli?nevíš nic?

Bobca
Bobca 12.12.2024, 16:44:58 xxx.xxx.20.192
Vahine:

Fíkovnice není nepřítomná, já ji tady někde viděla přihlášenou, je to pár dnů. Jen nepřispívá.

asi před 14 dny psala na péčkování….nesleduju jí,ale tam jsem jí zahlédla,,Stellča tam taky dost psala..Já kdysi taky,ale nic mě zrovna nenapadá…

Bobca
Bobca 12.12.2024, 11:45:42 xxx.xxx.20.192
balu:

Vy jste taková… důvěřivá…

ano Balu..jsem..dost..já odjakživa hledám v lidech to lepší..že ke svému chování mají třeba důvod…..Taky použiju něco,co jsem slyšela kdysi.."piju,protože mě bije…ale on ji bije,protože pije"…

Nemyslím si,že je rozdíl mezi Moravou a Čechama..Ty dědinky si jsou podobné tam i tam..Ale na Slovácku vím,že se žije jinak,než třeba v Praze….A někteří staří lidé nevyjeli za hranice své vesnice za celý život..…

Bobca
Bobca 12.12.2024, 09:45:52 xxx.xxx.20.192

Dárky-nekupuju,jen Stellince..Sice má 10,ale stále věří-prý-na Ježíška..Koupila jsem jí sadu silnějších přízí-různé barvy,že dělá nějaké náramky a něco z nic..Ještě se poradím v pondělí s její sestrou,co ještě..Do Actionu už nepojedu,tak něco tady v papíráku kreativního..

Niki-varuju tě,že mi budeš posílat dárek..Já mám vystavené ještě od minula svíčky,je mi líto je zapálit..🤭Popřejem si,a jinak to hasne.ju?

Bobca
Bobca 12.12.2024, 09:33:30 xxx.xxx.20.192
Xerxova:

byla jsem jedna z prvních, kdo se podivoval nad těmi třinácti… ale na stranu druhou, chytrá sečtělá pubertální holka, která je vyučována doma (zmínila domácí školu) - takže má spoustu času… a asi ne moc jiných aktivit a najde svůj svět tady… a má to jako základní aktivitu… může mít velký rozhled. 

Nepodceňujme puberťáky… 

Já než jsem chtěla zareagovat na Stellčin příspěvek “co jsou to vložky”,byl vymazán..To mě hodně udivilo…Domácí výuka-nevím,jestli máma je v domácnosti? na druhé straně,že ve třídě je hodně cizinců,kteří nerozumí..tak má čas číst a psát sem-a kdykoli během dne..a všude vlastně…Někdy tady zaznívají různé postřehy,ať z porodů,názory na chlapy a tak..Vždycky si na ní vzpomenu,jestli je vhodné to v tomto věku “hltat”..Diagnózu otce může mít doma na papíře a mluví se o ní asi i doma..3děti..máma učí doma? chodí i do práce?.stará se o vše-předpokládám,že Stellča je do jisté míry taky zapojená do domácích prací…Moje vnučka musela doma taky celkem dost pomáhat,ať s prádlem ze sušičky,myčku,vytírat,vysávat..atd(což jí to bude k dobru do života..)

Ale Stellče musí chybět spolužáci-děcka k jejímu věku,aby pochytila i jiné věci,než názory “starých ženských”-nemyslím to ve zlém..třicátnice a čtyřicátnice prominou..Ale názory by si měla utvářet i mezi vrstevníky..

Stelli-sportuješ?chodíš někam ven?

Bobca
Bobca 12.12.2024, 09:07:02 xxx.xxx.20.192

nádherný👌..a ty barvy..🤗já čekala flíčky jak u koně,ale tohle je jiná..Já měla takhle krásně rezavého kocoura..Tak ať vám dělá jen samou radost🐴

Taky půjde chvíli na plochu..ten první obrázek..

Bobca
Bobca 11.12.2024, 08:42:38 xxx.xxx.20.192
balu:

Je to Ždírec nad Doubravou.

jojo.."Pepo,já se spletla"..🤭

Bobca
Bobca 11.12.2024, 08:40:06 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 11.12.2024, 08:09:48

Pamatuje si někdo tady,když se na iFauně řešila množka v Daskabátech??Já bydlela kousek v Přáslavicích..Nikdo na tu paní neměl!!..Věděla se adresa,jméno..lidi kupovali vadná koťata za velké peníze,pak si tu stěžovali..králíčka za 400,někdo si pro něj jel až z bůhvíodkud..Je to sice už 4 roky,nevím,jestli ještě existuje,ale nikdy nikoho nepustila dovnitř…

Bobca
Bobca 11.12.2024, 08:34:57 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 11.12.2024, 07:44:28

ano,máte pravdu..takhle jsem na to nepohlížela…👍..jen info pro ty,co tam chodí,že to stojí za houbelec…aby do toho třeba nešli..