Anonymní:Co malého mají řidičky?
Je prokázáno,že řidičky jezdí ohleduplněji…🤭
Anonymní:Co malého mají řidičky?
Je prokázáno,že řidičky jezdí ohleduplněji…🤭
zdravím v novém roce😊něco možná tam je,co už bylo,ale blbě se to třídí🤭
kometa:Já vidím kachnu 😉
já vidím prostě něco okřídleného🤭Kachna lítá tak vysoko?
kometa:Ehm… Jaké miminko? Jenom jsem reagovala na Kilian ohledně našeho věku.
šla jsem zpětně,ale o žádném miminku-myslím lidském,že by byl někdo v očekávání jsem se nedočetla🤔
Njn, on se někdo těší i na obyčejné děti. 😊
🤭🙏..to znělo jako zklamání🤔🥰
tohle není pravda….k té “hrstce” diskutujících z iFauny,co sem přešla,se nabalilo spousta nových..já tu poznala nové lidi,které jsem na iFauně neznala…Může se přece přidat každý..není to přece o tom,koho tu “chceme”,nebo né..Jen si myslím,že se spousta lidí tady bojí něco nakousnou,nějaké téma,protože né každý tu chce mluvit o něčem,když má za zády malé děcko..Doma taky nemluvíme o čemkoli před svými dětmi..hm? takhle to beru..To není o nějaké uzavřené komunitě..Já chodím asi na 5 vláken,nebudu se plést do nějakých diskuzí,kterým nerozumím,a nebudu je komentovat..Když nevím “vo co go”😇🤔Jsem se zase dnes rozjela🤭
Ale byla tam zvláštní škola😉 Ne, nebylo to totéž😉
ano,nebylo to totéž..Tady je v Uničově už od dob mé školní docházky..Přeřazovaly se tam děcka,co měla pomalejší chápání..měly se tam dobře,nosily dokonce lepší známky,bylo jich tam míň..Dnes jsou asistenti..Nevím,na jakém principu to funguje ve třídě,jestli ti asistenti to dětem vysvětlují polohlasem přímo ve třídě:nebo jak?vždyť to musí rušit ostatní..
U nás-dědina o 2000 obyvatelích kousek od Uničova(takže né někde ve vnitrozemí)..od 6 třídy dojížděly děcka i z vedlejší vesnice..V roce 1969 -mě bylo 13,a na poslední 2 roky nás rozdělili do “studijní” a “praktické” třídy..Zpřetrhali kamarádské svazky právě v tom “citlivém věku”..Já se nemohla smířit,že už nemůžu sedět s Helou,se kterou jsem seděla celých 7 tříd…to jsem si jaksi zapamatovala..Nevím,podle jakých kritérií to dělali,ale co si pamatuju,já byla na konci abecedy-na “T”..a Hela byla na kraji “G”..možná to byla náhoda,to už nevím,ale museli to asi posuzovat podle toho,kdo MÁ na další školu a kdo na učňák..Pamatuju si,že jsem měla v 9 třídě písemku vypočítanou dřív,než učitel dopsal zadání na tabuli…došla jsem k výsledku jiným způsobem,a on mi to nechtěl uznat..už nevím ale,jak to dopadlo🤭..To jen k tomu rozdělení..
"Kockaté"..možná,že ty děti měly jako dobrou hlavu..jako bednu-kostku??.Ale jiný kraj-jiný mrav..
Kilian:..hlubokou soustrast….přeji vše nejlepší Vám i Vaši rodině po celý příští rok 2025
ano,přidávám se…omlouvám se-jsem zapomněla…
teda je to fakt macek-ale nádherný🤗..Jsem ráda,že je v pořádku..Neměl jste to lehké,ano,ale vše se dá do normálu..budete mít pak víc času na vše..Chápu-takový věk vašich babiček je úctyhodný..Pamatuju si z dřívějška,že jste se o ně staral….
Děkuji,že jste o sobě něco napsal holkám tady..určitě budou rády😇Mějte se hezky a zas někdy ………
víte vy vůbec,o čem tady píšete?..Já mám jen obavy o duševní zdraví toho děcka..Sledujete jí,o čem -teda provás -vzdělávacích tématech tady píše:co jí zajímá?
A končím s diskusí o Stelle…..Až se tu bude řešit nějaké normální téma,přidám se..🤔
Doron:Bončo, Vy nejenže všechno umíte, ale umíte taky žít! 🙂
Tedá..děkuji za pochvalu😇..jste mě úplně..tóó..uvedla do rozpaků🤭🥰..Snažím se..nevyhýbám se příležitostem..Jen teď chodím jak kačena,musím to jít rozchodit..Jsem pospávala😔
Stelle:Vlákno stella. Běžte tam. Tam já chodit nebudu, vy tam budete spokojeně drbat a budem v klidu.
Vlákno stella. Běžte tam. Tam já chodit nebudu, vy tam budete spokojeně drbat a budem v klidu.
Stellinko,nic jsi nepochopila..a takové činy jsou fakt zoufalství-promiň😟
Máš tam pěkný příspěvek-měla bys tam chodit,když jsi ho založila….ale nevím proč..Myslím,že ho stejně zruší..Taková hloupost..🤔
zdravím Kouťáka!!🤭co Mourek??Písněte prosím pár slovíček na víčko,ať ví i Raduš a Niki,že jste ještě aktivní….děkuji🙏Bobča
kometa:Ha, dobrý nápad s tou podložkou. Aspoň něco by mohla zachránit. To je něco jako gumová rohožka?
jojo..gumová….ale mimo toho moc nevyhrabe-právě hrabe ke zdi..jsou tam “špičky”…takže to zůstává mezi nima..Vemu,vysypu a je pořádek.Fakt neroznášel po pokoji…
My měli večer od 8 v garáži Silvestra..šla jsem spát ve 3 hodiny,v 7 jsem byla vzhůru..ale pustila jsem si telku a dospala se do půl 10..Ale jsem vpohodě..pila jsem jen vínko,zajídalo se…tančilo…O půlnoci většinou chodíme na náměstí,ale letos mrzlo,tak tam prý ani nebylo moc lidí..
Skeeve-pěkné zimní fotky….👌
Tak jsem se prokousala těmi asi 60 příspěvky…uf🤔.
Budu upřímná…Stelli,to ti fakt stojí za to,celý Silvestr to tu řešit?..Já bych se šla bavit..A vůbec..Já bych sem teda už vůbec nepáchla,kdyby na mě někdo tak útočil..Vždyť to na tobě musí zanechat následky-v tvém věku.🤔Je ti to zapotřebí chodit do diskuse se “starýma babama”?(omlouvám se mladším,ale jistě víte,jak to myslím..)Proč nechodíš do diskuse s mladšími vrstevníky…Kdy se učíš?když jsi kolikrát celý den na vláknech?Ptáš se na věci,kterým nemůžeš vůbec rozumět,co se kdy dělo a proč to vlastně chceš vědět?co se tu řešilo za problém před rokem,nebo dřív?Nevadíš mi jako taková,jen se tě snažím pochopit,proč se teda nechá 11letá holka tady tak ….nevím,jak bych to nazvala..Našla bych si jiné kamarádky…na všeobecný pokec…
A pokud ti napsali na jiném vlákně to,co ti napsali?…Mě by to třeba urazilo😟proč se pořád snažíš? udržet se za každou cenu? …"Megí mám ráda,Sarah by bylo škoda,kdyby odešla,je to bezva ženská"-snad 14 dní po přihlášení?…jak je můžeš tak znát? Nebo je to jen taková “póza”? nebo ty tvé přispěvky s tečkou..To je jako co?.Je to pro tebe tak důležité číst tu o porodech a různých jiných věcech?…Jen bych chtěla vědět,když se nad tímto příspěvkem zamyslíš…..hm?to tě to tu tak baví?Mě teda né..Dnes to byla teda ztráta času..
Jsem po Silvestru..Měli jsme pár lidí mecheche v garáži..šla jsem spát ve 3 hodiny….Kolena mě bolí ještě z bowlingu minulý týden…ale tanečky jsem zvládla..8.1. jdu na opichy,nachystám si 2500 a budu zas skákat jak srnka…
Hezký a klidný rok 2025 všem tady přeje Bobča🌼
můj naštěstí hrabal ke zdi..a pořídila jsem podložku,kde to stelivo zůstávala a já ho jen vysypala…
ale jinak ke přání se připojuju..Pohodu a štěstíčko…Dnes poslouchám už asi potřetí,že Titanik byl plný zdravých lidí,ale neměli štěstí…Tak ať se daří celý příští rok i další samozřejmě..🙏
jako kde?ve smajlíkách-smajlících?..nenašla jsem ani stromek,ani flašku..ta by tam klidně mohla být..🤭
N:Ke zjištění kdo to je ve skutečnosti stačí šáhnout do cookies a čekat na shodu.🙂
Jaksi nemám potřebu tohle dělat-ani nevím jak..Jen jsem tu pochvalu upřesnila,že jí je teprve…a ten váš další komentář..🤗