Aktuálně: 2 306 inzerátů289 513 diskuzních příspěvků20 886 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 31.12.2024, 11:19:07 xxx.xxx.20.192

Můj kocour stavěl pyramidy..nekonečné hrabání..tak jsem šla,a upozornila ho,že “to už stačí”podíval se na mě,hrabal dál,tak jsem ho zvedla,dala bokem a hovišo vyhrabala,vyhodila a byl klid..Většinou ráno,když vykonal potřebu,mi to přišel říct,až mě vymňoukal,abych to šla uklidit..A byl klid..a ani smrad nebyl v bytě..🐈

Bobca
Bobca 31.12.2024, 09:24:05 xxx.xxx.20.192
Kilian:

…šťastná to žena ..tedy s tou postrádající chutí na sladké…

Já si cíleně sladké nekupuju..ale pokud se k němu dostanu,musím ho zlikvidovat😎Proto mi vadí,když někomu řeknu,ať mi nenosí nic sladkého,a on to přesto udělá,a směje se tomu,že “však jenom malá krabička cukroví”..Jenže,já mám silně vyvinutou slabou vůli,a jídlo se nevyhazuje,tak ji prostě spořádám..nejde mi si vzít každý den jeden kousek..Nebo bombošku Mersi..holka mi ji dává každé vánoce,já ji hned rozdělám-ona nadává,ale já to dělám cíleně,že si vemou taky..Nevemou..a já pak si ty čokoládky pomačuju do kafe,od těch nejlepších,až…ji prostě spráskám..Né teda naranu,ale brzo.. Raduš mi poslala Tofife..to dokážu skřoupat k jedné kávě..Jsem prostě v tomto dobytek😲Na tohle by u mě bylo potřeba léčení…Jinak nemám třeba měsíc vůbec nic sladkého,a nechybí mi to..Prostě to nemůžu vidět…😇

Bobca
Bobca 31.12.2024, 08:45:58 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 31.12.2024, 08:40:32

aháá,tak to jo🤭..Držím pěsti,ať to zvládnete😊

Bobca
Bobca 31.12.2024, 08:43:31 xxx.xxx.20.192
Q:

Na 14. letou +- x  let (x  je závislé na mnoha proměnných) máte vynikající psaný projev a myšlenkové pochody

na jaře jí bude 12😇

Bobca
Bobca 31.12.2024, 08:32:40 xxx.xxx.20.192

Veselý Silvestr a štěstí,zdraví a pohodu v novém roce..🥰

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 31.12.2024, 08:21:12 xxx.xxx.20.192
impact:

Jste mi to přivolala asi. Dneska jsem spala až do osmi a teď tu čumím jak puk. To už mohlo být práce podělané sakra. 😂😂😂

ale aspoň jste se pořádně vyspala😔..je to někdy potřeba..práce není zajíc,neuteče..Chápu,taky jsem mívala blbý pocit,že jsem jako něco zmeškala..že babička je už doma z poklidu,že není uvařený čaj a nachystaná snídaně..a Já kvůli tomu musela vstávat v 7 i v neděli🤔A už nemusím nic..a stejně jsem vzhůru v 6-7.

Bobca
Bobca 31.12.2024, 08:12:17 xxx.xxx.20.192

Viděla jsem dvoudílný 50 minutový dokument,nevím už,jak se přesně jmenoval…myslím “vliv úplňku”..nebo tak podobně..Doporučuju shlédnout,je to něco neuvěřitelného..Příklad-stovky "serfařů" přijíždí na místo,kde se vlivem úplňku řeka vrací do “protisměru”,tvoří vlny a ti lidé v řadě vedle sebe zdolávají ty vlny v několika řadách..až mě mrazí,když to píšu..a vůbec-co všechno dokáže v jednu minutu ovlivnit na celé planetě najednou ! Třeba páření krabů🔮NEUVĚŘITELNÉ😇

Bobca
Bobca 30.12.2024, 21:58:10 xxx.xxx.20.192
J5:

Ano Stello. Už jsem vlastně pryč. Občas nakouknu ale to je tak asi vše. Zdá se že si mnozí oddychnou a já také, mějte se tu dobře. J5

jako-zkrz výměnu názorů?  každý má přece právo na svůj názor…🙏..Nepřišlo mi,že by to bylo až tak vážné…ale je to vaše volba…Já bych to brala s nadhledem..😇..

Bobca
Bobca 30.12.2024, 20:47:51 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Ono to myslím ani dost dobře nejde😉

to by ses divila🤭i v 72 letech,když začne švagruše mluvit s plnou pusou,její 40 letý syn ji pěkně sjede….👎..Prostě polknu a pak mluvím….S tím slepákem jsem čekala,kdo zmíní kousek skořápky…Na tu si dávám pozor celý život,že ten malý střípeček “prý” může vklouznout do toho malého výběžku…O peckách a semínkách jsem nikdy nic neslyšela…Dnes jsem měla návštěvu-Jaruš z Olomouce..přijela ráno na snídani v 8,má ráda ty moje "uležené"chlebíčky z předešlého dne..Dostala jsem šampón na barvené vlasy,barvu a svíčky…Jó a krabičku cukroví🙏Jsem se dnes po dlouhé době vážila!!  chybí mi 10 deka do docentury🤗a to jsem měla nedávno o 5 kilo míň….V poledne jsme si zašly na oběd-Cézar salát s opečenou bagetkou.A pomelo...Byla toho obrovská porce…Obešly jsme náměstí..Jaruš se rozšoupla u ťamana-měly slevy,skočily jsme do Lídlu dědovi (otec od Jaruš)koupit pečivo a anglickou a jely jsme do Příkaz na návštěvu..přišla i segra a neteře s dětma..Děda měl zrovna "dobrý den"…Ještě pořád má ty problémy s jídlem,ale pije Nutridrink,tak ten prý jakž takž snáší…Přijela jsem v 7 hodin,cesta se leskla,jela jsem opatrně..mrzne u nás celý den..

Bobca
Bobca 29.12.2024, 13:24:55 xxx.xxx.20.192

Raduš,to je hodně velký rozdíl..krozny ,nebo sušené hrozinky..Já miluju oboje,ale moje starší děcka je vybírala ze všeho,tak jsem musela dělat i bez hrozinek…

Bobca
Bobca 29.12.2024, 13:22:48 xxx.xxx.20.192

. Ještě by mohla být taková lehčí, ne moc máslová

jenže tolik másla je na 4 -slovy čtyři vánočky🤗takže vychází taky 8-10deka na jednu,což není nic moc..(většinou mám 1+1/2másla)👍psala jsem schválně,z kolika materiálu je dělám..😊

Bobca
Bobca 29.12.2024, 11:18:24 xxx.xxx.20.192
Stelle:

Taky mě to napadlo. Ale to by se muselo krmit a čistit, nevim, jesi je ta korková zátka odendavací.

Stelli-je to na tom obrázku…je oddělávací..

Bobca
Bobca 29.12.2024, 11:12:56 xxx.xxx.20.192

terárium-bych řekla,že to je i pro nějaké zvířátko,né?

Bobca
Bobca 29.12.2024, 11:06:22 xxx.xxx.20.192
Stelle:

Tak brečet nemusíte, stáhla sem bocinu vánočku a rozinek je tam víc než dost(kecám, rozinek neni nikdy dost)

Obrázek

vyjde to asi 10-12 deka na 1 vánočku..Podle toho,jaké mám..10dekové jsem dávala 4-5,nebo 25 dekové 2 …na 2 kila mouky+litr mléka..Máme rádi hódně hrozinek,jen je nemáčím v rumu,jen ve vodě..dcera to nemá ráda..ale mě to nevadí..ani mandle a ořechy se u nás nedávají..Jen holá….A šlehám 1,5- 2 másla a 12 žloutků do pěny…

Bobca
Bobca 29.12.2024, 09:18:38 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 28.12.2024, 20:40:36

🤗😇💪….tedáá..já bych se měla👌🥰..Jako..já jsem byla univerzální manželka..Pominu teď tu “slepici” ve mě..ale já se fakt nezastavila..a já to dělala všechno ráda..brala jsem to,že se to udělat musí a přece to nebude dělat všechno babička-tchýně..Chlap nezatloukl hřebík..Jak ukážete,že umíte vymetat kotel,tak to na vás padne,ani nevíte jak..Sekat kosou..V 15 jsem začla s bráchou zabíjet králíky..a to jsem si dala! pak jsem to musela dělat sama,bo on nepřijel třeba na víkend ze studií..A to já dokázala rukou ho mignout za krk tak šikovně,že se spustila krev sama-nemusel se píchat..🤗ale pak třeba 20 králíků do klobás,jsme dělali spolu,a to byla manufaktura🤭jeden dělal to,druhý to převzal…to byla souhra..👍  Pak zabíjačku s babičkou a řezníkem,když byla ještě děcka malá..chlap kdesi lítal po motokrose,nebo v práci....ale aspoň byl na jedné straně klid😇Ale zase píšu a píšu…

Dnes na mě vyskočily slevy..v Datartu mají robota Senkor-1000W..za plus mínus 2000,-..láká mě to..jenže jenom na ty vánočky? Kdysi jsem koketovala,že bych si i chleba třeba….ale kolikpak toho já sním..a pak bych pořád něco pekla a kynula a kynula..seděla jsem nad tím dobře půlhoďku-zítra by byl doma…druhá věc-kam s ním?  takže je to vyřešené👍hezkou neděli..

A Evi.děkuji za nabídku🤭

Bobca
Bobca 29.12.2024, 09:01:44 xxx.xxx.20.192
Vahine:

Večerní hopiny okolo komína

Obrázek

tak toho teda nikdo nepřehlédne…to vypadá fakt super👌

Bobca
Bobca 29.12.2024, 08:55:11 xxx.xxx.20.192
kometa:

Já si zase říkám - koho, co = mě, komu, čemu = mně.

Každý má jinou pomůcku. 

tady je vlastně pomůcka..ale já s mou hlavou nevím,jestli to zrovna nepřehodím,jak nad tím budu přemýšlet🤭

Bobca
Bobca 29.12.2024, 08:53:16 xxx.xxx.20.192
trojAAAcko:

Na tom posledním komentáři mi něco nesedělo. Musel jsem si ho přečíst asi třikrát než mi to došlo. 😃 Jména jsou zamazaný, ale s tím dotyčnou osobou jsem párkrát něco diskutoval a nějak jsem tušil, že to nebude nejostřejší tužka v penále, ale tohle jsem opravdu nečekal. 😃

Obrázek

Ano,omlouvám se,překlep to asi není..Mě(mne)?-s tím teda mám já problém,🤭 spíš upoutalo celkové znění,že:

Na tom posledním komentáři mi něco nesedělo.

Hledala jsem poslední komentář…Pak mi došlo-později,až jsem napsala ten komentář-že se to týká toho “obrázku”-poslední věta..a už dřív bylo psáno,že 

ale s tím dotyčnou osobou…a....že to nebude nejostřejší tužka v penále…

se mě(mně) jaksi dotklo,jak se o té osobě vyjadřoval..Chtěla jsem odpovědět,že kdyby se tak vyjadřoval někdo o něm..není to slušné..Je tu spousta pisatelů v různých vláknech,co píšou hrubky,a přecházím to,protože “nikdo není dokonalý”..Ale jak píše trojAAAčko,uklepnutí vedle-to ne…..nemyslela jsem překlep vedle na klávesnici,ale “skřítek”, který tu mění písmenka za pochodu..Určitě Doron napsala Bobča a skočilo jí tam "Bonča"..Kolikrát se vracím opravovat text,který jsem napsala,a před tím jsem si ho kontrolovala..

Na mě,mne a mně nemám pomůcku,píšu to jak si to myslím,takže já možná to mívám blbě pořád…ale jaksi mě to až tak netrápí..Jak říkám-bude mi za měsíc 69,a nezabývám se až takovými drobnostmi..Nic proti Vám Doron💐🌺

Bobca
Bobca 28.12.2024, 13:26:06 xxx.xxx.20.192

právě-já si teda po sobě kontroluju,a stejně mi tam skočí kolikrát nějaké písmenko…někdy to vrátím opravit,a stejně pak narazím na další…Ale v tomto případě fakt nevím,o co šlo…asi o TO slovo,ale o čem je ten text?.nebo spíš o “nějaký”komentář…ale kašlem na to..nebudem se v tom  Stelli pitvat…

Nevadí mi v žádném případě,když mě Kometka opraví v nějakém slovu…ale tady o to vůbec nešlo…