jeden….🙂
jeden….🙂
je to sekci “ostatní”
rapotačka:Nenašla jsem ty veselé, pozitivní příspěvky, tak to dám sem, snad pobaví.
Rapoťačko, ty veselé příspěvky jsou ve vlákně “veselé okénko”..zadejte si nahoře,nebo hledejde v seznamu témat…ju?🙂
Varaxi:A takhle vypadají malinové stromečky, když jste tele a ještě k tomu nemáte žádné vybavení, jak to ozdobit. 😀
ano.jsou hezčí,než originál..mají pěkně vyobrazené větvičky👌
Stelle:I když reaguju na den starý příspěvek, ta kočička je vaše?
Pro Stellču..Ano,kocourka jsem měla-Maxíka,ale dala jsem mu volnost v podobě pobytu na dvorku a zahradě u dvou babiček na vesnici..měla jsem jen garsonku a on tam dost trpěl..Dodnes na něho myslím..měla jsem ho od 5 týdnů…2018-20....Tak aspoň pár fotek ti tu dám..
Xerxova:a teď ty nepsí - lesy a potoky za humny, a dnešní Velký Dubický rybník, Skautská skála, údolí Peklo, sv. Barbora a pekelské kamenné schody. Moc hezký výlet - jen tedy vlhké a namrzlé hatě v údolí Pekla neměly chybu. To že jsme nikdo nepadl byl zázrak…
Yoda,jako vždy úžasný,bála bych se,že by si ten "doutník" zarazil dál.. A u té přírody-ty splávky..odraz oblohy ve vodní hladině…🤗To je balzám na oči a duši…děkuji🥰
Sarah01:Mám to právě úplně stejně, ale zase právě proto, že ten pokoutník už skoro není vidět a tu třesavku a hlavně ty její hnusný pavučiny mám všude, tak mě to štve. Jednu sobotu to uklidím, všude lítám s prachovkou a vysávám to, za týden je to zase znovu. V týdnu vysávám většinou jen podlahy a pak kouknu na stropy a už se mně nechce zase vytahovat vysavač.
Sarah,a nenapadlo vás,že by ti pavouci mohli vylézat zpátky z toho vysavače?..když jsem bydlela na dědině,a měla jsem vanu(už 20 let mám jen sprchy)..tak když byl pavouk ve vaně,tak do 3 dnů pršelo…nevím,jestli to ostatní mají stejně,ale to odbočuju🤔..Ale..já ho splachovala do odpadu sprchou..bo pavouků se taky štítím,a likviduju je..otočím se a milý pavouk byl zpátky🤭Mám zkušenost,že mravenci z vysavače vylezli..
Já jsem tu měla ty dlouhonohé,co sem dávala myslím Bodlinka..Systematickým ometáním jich tu už hoodně ubylo ale sem tam se najde..
Psala jsem Janě-Fíkovnici k Vánocům smsku..tak vás mám tady na víčku pozdravovat😇řeší nějaké zdravotní problémy…víc jsem se neptala..Tak vyřizuju pozdrav🙂
Já jsem tu psala,že jsem byla děsná slepice(už se nebudu rozepisovat,proč jsem si ho vzala-o 20let staršího chlapa)… já si prostě vzala jeho 2 děti(8+9 let),jeho matku(o 40let) a spolu jsme měli další 2 děti…Na chlapa jsem si zvykla,po 26 letech,až zemřela jeho matka a děcka si našly partnery jsem odešla dochovat nemocnou matku…proto jsem dnes sama,,spousta se mnou nemluví,ale tak to prostě na tom vrchu je zařízené…Smířila jsem se s tím..a tady s váma je mi dobře…hlavně v psím okénku🐕,ale abych neurazila jiná vlákna,kam chodím😇tam taky🌼Jsem vpohodě,a to je to hlavní👌
Přeji všem hezké a hlavně klidné,pohodové Vánoce💐❤️Bobča
Bobca:Ještě jsme našli "Monkey byznys"-nevím,jestli to píšu správně-ten opičák s kufrem.. a skupina -"123",prý taky existuje,já nevím,ale se sousedkou jsme hledaly..ta flaška by mohlabýt "JAR?".."Druhá tráva"-ten trávník..
četla jsem teď zpětně…všechno jste už napsali🤭..akorát nevím,kde je ten Komunál?ta hromada hlíny??
omluva se přijímá…ale vyznělo to tak 🙂
a ještě jeden..
rapotačka:Nenašla jsem ty veselé, pozitivní příspěvky, tak to dám sem, snad pobaví.
rapoťačko.."veselé okénko"..jen přispívejte..humor léčí…😊
zvířátka po flámu…
trojAAAcko:Snad jsou všechny aspoň trochu korektní. 😃
dávejte si za sebe co chcete,ale nemusíte “rýpat”…já to myslela vážně..není to vtipné…😕
aha 123 už někdo psal…
assil:Tak schválně kdo to dá 😀
Ještě jsme našli "Monkey byznys"-nevím,jestli to píšu správně-ten opičák s kufrem.. a skupina -"123",prý taky existuje,já nevím,ale se sousedkou jsme hledaly..ta flaška by mohlabýt "JAR?".."Druhá tráva"-ten trávník..
A veřejně chci vynadat Raduš!!!Řeklo se žádné dárky a co mi dneska nepíplo v aplikaci Zasilkovny..že mi od ní jde balíček🙄Bobi dáme jí na prdel?
Niki.já jí vynadala už soukromě…Já tobě napsala,ať nic neposíláš,a jí jsem to nenapsala..taky mi včera přišlo upozornění…doufám,že v pondělí ještě bude zásilkovna otevřená..prý to pak můžu vyhodit..No,špek přece vydrží,né?🤭Já letos ani ty losy neposlala…jsem prostě zapomněla…🙄
To je dost,žes sem dala tvoje kočičáky..už jsem je dlouho neviděla..🐈
Možná si teď "nakakám do hnízda",ale já měla v kuchyni pod troubou šuplík s veškerým nářadím(v dílně by to kluci poztráceli-postráceli)🤫..Sadu klíčů,vrtáky-vrtačka byla teda v dílně.. kladívko,kleště, sikovky,hřebíčky,šroubky,šroubováky..prostě všechno pro drobné opravy v domě.. Na to mi NIKDO nesměl sáhnout…Já měla chlapa na okrasu-jak jsem s oblibou říkávala.S nadsázkou samozřejmě..On používal rčení “4 baby v baráku a JÁ abych tu něco dělal??”Takže mě odpadlo to strategické prošení,jestli by něco nemohl udělat..šla jsem a udělala to sama..S všudypřítomnou tchýní za zadkem,která by přece nechtěla po starém chlapovi,aby něco udělal…Ale abych na něho jen nekydala,3x jsme přestavovali vnitřek baráku-vlastně zedníci,které domluvil..ostatní-malování,dodělávky byly na nás -babách..ale-jedna dcera byla moc malá,babička stará,tak se starší dcerou…Chtěla bych uvést jeden příklad za všechny..šla jsem kolem koupelny,kde se holil,plné umyvadlo vody s vousama..Procedil skrz zuby"neodtíká odpad"..já vzala kýbl,odšroubovala sifon,voda odtekla,zašroubovala jsem ho, a se slovy “už odtíká” jsem odešla..Tak jsme si my žili..mlčky…🤫🤗
Jo,a hlavně nemám ten velký pekáč na zakrytí,jak jsem mívala doma..a alobalem by to šlo blbě,tak jsem to zkusila a je to fajn..Dajo,taky nepodlévám-což v pytlíku ani nejde🤗ale už jsem ji neměla od toho datumu na fotce…
Plako-vyfikundace…krásné slovo🤭🌼