Aktuálně: 2 305 inzerátů289 513 diskuzních příspěvků20 882 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 22.12.2024, 09:09:33 xxx.xxx.20.192

je to sekci “ostatní”

Bobca
Bobca 22.12.2024, 09:08:16 xxx.xxx.20.192
rapotačka:

Nenašla jsem ty veselé, pozitivní příspěvky, tak to dám sem, snad pobaví.

https://www.facebook.com/watch?v=1201074704152567

Rapoťačko, ty veselé příspěvky jsou ve vlákně “veselé okénko”..zadejte si nahoře,nebo hledejde v seznamu témat…ju?🙂

Bobca
Bobca 22.12.2024, 09:05:05 xxx.xxx.20.192
Varaxi:

A takhle vypadají malinové stromečky, když jste tele a ještě k tomu nemáte žádné vybavení, jak to ozdobit. 😀

Obrázek

ano.jsou hezčí,než originál..mají pěkně vyobrazené větvičky👌

Bobca
Bobca 22.12.2024, 09:00:25 xxx.xxx.20.192
Stelle:

I když reaguju na den starý příspěvek, ta kočička je vaše?

Pro Stellču..Ano,kocourka jsem měla-Maxíka,ale dala jsem mu volnost v podobě pobytu na dvorku a zahradě u dvou babiček na vesnici..měla jsem jen garsonku a on tam dost trpěl..Dodnes na něho myslím..měla jsem ho od 5 týdnů…2018-20....Tak aspoň pár fotek ti tu dám..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 22.12.2024, 08:13:28 xxx.xxx.20.192
Xerxova:

a teď ty nepsí - lesy a potoky za humny, a dnešní Velký Dubický rybník, Skautská skála, údolí Peklo, sv. Barbora a pekelské kamenné schody. Moc hezký výlet - jen tedy vlhké a namrzlé hatě v údolí Pekla neměly chybu. To že jsme nikdo nepadl byl zázrak…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Yoda,jako vždy úžasný,bála bych se,že by si ten "doutník" zarazil dál.. A u té přírody-ty splávky..odraz oblohy ve vodní hladině…🤗To je balzám na oči a duši…děkuji🥰

Bobca
Bobca 22.12.2024, 08:10:34 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Mám to právě úplně stejně, ale zase právě proto, že ten pokoutník už skoro není vidět a tu třesavku a hlavně ty její hnusný pavučiny mám všude, tak mě to štve. Jednu sobotu to uklidím, všude lítám s prachovkou a vysávám to, za týden je to zase znovu. V týdnu vysávám většinou jen podlahy a pak kouknu na stropy a už se mně nechce zase vytahovat vysavač. 

Sarah,a nenapadlo vás,že by ti pavouci mohli vylézat zpátky z toho vysavače?..když jsem bydlela na dědině,a měla jsem vanu(už 20 let mám jen sprchy)..tak když byl pavouk ve vaně,tak do 3 dnů pršelo…nevím,jestli to ostatní mají stejně,ale to odbočuju🤔..Ale..já ho splachovala do odpadu sprchou..bo pavouků se taky štítím,a likviduju je..otočím se a milý pavouk byl zpátky🤭Mám zkušenost,že mravenci z vysavače vylezli..

Já jsem tu měla ty dlouhonohé,co sem dávala myslím Bodlinka..Systematickým ometáním jich tu už hoodně ubylo ale sem tam se najde..

Bobca
Bobca 21.12.2024, 19:04:02 xxx.xxx.20.192

Psala jsem Janě-Fíkovnici k Vánocům smsku..tak vás mám tady na víčku pozdravovat😇řeší nějaké zdravotní problémy…víc jsem se neptala..Tak vyřizuju pozdrav🙂

Bobca
Bobca 21.12.2024, 12:24:32 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 21.12.2024, 10:26:18

Já jsem tu psala,že jsem byla děsná slepice(už se nebudu rozepisovat,proč jsem si ho vzala-o 20let staršího chlapa)… já si prostě vzala jeho 2 děti(8+9 let),jeho matku(o 40let) a spolu jsme měli další 2 děti…Na chlapa jsem si zvykla,po 26 letech,až zemřela jeho matka a děcka si našly partnery jsem odešla dochovat nemocnou matku…proto jsem dnes  sama,,spousta se mnou nemluví,ale tak to prostě na tom vrchu je zařízené…Smířila jsem se s tím..a tady s váma je mi dobře…hlavně v psím okénku🐕,ale abych neurazila jiná vlákna,kam chodím😇tam taky🌼Jsem vpohodě,a to je to hlavní👌

Přeji všem hezké a hlavně klidné,pohodové Vánoce💐❤️Bobča

Bobca
Bobca 21.12.2024, 10:14:17 xxx.xxx.20.192
Bobca:

Ještě jsme našli "Monkey byznys"-nevím,jestli to píšu správně-ten opičák s kufrem.. a skupina -"123",prý taky existuje,já nevím,ale se sousedkou jsme hledaly..ta flaška by mohlabýt "JAR?".."Druhá tráva"-ten trávník..

četla jsem teď zpětně…všechno jste už napsali🤭..akorát nevím,kde je ten Komunál?ta hromada hlíny??

Bobca
Bobca 21.12.2024, 10:10:55 xxx.xxx.20.192

omluva se přijímá…ale vyznělo to tak 🙂

Bobca
Bobca 21.12.2024, 09:19:02 xxx.xxx.20.192
trojAAAcko:

Snad jsou všechny aspoň trochu korektní. 😃

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

dávejte si za sebe co chcete,ale nemusíte “rýpat”…já to myslela vážně..není to vtipné…😕

Bobca
Bobca 21.12.2024, 09:12:11 xxx.xxx.20.192
assil:

Tak schválně kdo to dá 😀

Obrázek

Ještě jsme našli "Monkey byznys"-nevím,jestli to píšu správně-ten opičák s kufrem.. a skupina -"123",prý taky existuje,já nevím,ale se sousedkou jsme hledaly..ta flaška by mohlabýt "JAR?".."Druhá tráva"-ten trávník..

Bobca
Bobca 21.12.2024, 09:04:59 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 21.12.2024, 00:33:49

A veřejně chci vynadat Raduš!!!Řeklo se žádné dárky a co mi dneska nepíplo v aplikaci Zasilkovny..že mi od ní jde balíček🙄Bobi dáme jí na prdel?

Niki.já jí vynadala už soukromě…Já tobě napsala,ať nic neposíláš,a jí jsem to nenapsala..taky mi včera přišlo upozornění…doufám,že v pondělí ještě bude zásilkovna otevřená..prý to pak můžu vyhodit..No,špek přece vydrží,né?🤭Já letos ani ty losy neposlala…jsem prostě zapomněla…🙄

To je dost,žes sem dala tvoje kočičáky..už jsem je dlouho neviděla..🐈

Bobca
Bobca 21.12.2024, 08:47:39 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 21.12.2024, 03:26:22

Možná si teď "nakakám do hnízda",ale já měla v kuchyni pod troubou šuplík s veškerým nářadím(v dílně by to kluci poztráceli-postráceli)🤫..Sadu klíčů,vrtáky-vrtačka byla teda v dílně.. kladívko,kleště, sikovky,hřebíčky,šroubky,šroubováky..prostě všechno pro drobné opravy v domě.. Na to mi NIKDO nesměl sáhnout…Já měla chlapa na okrasu-jak jsem s oblibou říkávala.S nadsázkou samozřejmě..On používal rčení “4 baby v baráku a JÁ abych tu něco dělal??”Takže mě odpadlo to strategické prošení,jestli by něco nemohl udělat..šla jsem a udělala to sama..S všudypřítomnou tchýní za zadkem,která by přece nechtěla po starém chlapovi,aby něco udělal…Ale abych na něho jen nekydala,3x jsme přestavovali vnitřek baráku-vlastně zedníci,které domluvil..ostatní-malování,dodělávky byly na nás -babách..ale-jedna dcera byla moc malá,babička stará,tak se starší dcerou…Chtěla bych uvést jeden příklad za všechny..šla jsem kolem koupelny,kde se holil,plné umyvadlo vody s vousama..Procedil skrz zuby"neodtíká odpad"..já vzala kýbl,odšroubovala sifon,voda odtekla,zašroubovala jsem ho, a se slovy “už odtíká” jsem odešla..Tak jsme si my žili..mlčky…🤫🤗

Bobca
Bobca 21.12.2024, 08:31:24 xxx.xxx.20.192

Jo,a hlavně nemám ten velký pekáč na zakrytí,jak jsem mívala doma..a alobalem by to šlo blbě,tak jsem to zkusila a je to fajn..Dajo,taky nepodlévám-což v pytlíku ani nejde🤗ale už jsem ji neměla od toho datumu na fotce…

Plako-vyfikundace…krásné slovo🤭🌼