Aktuálně: 2 341 inzerátů269 555 diskuzních příspěvků19 336 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 11.01.2026, 12:27:24 xxx.xxx.20.192

Už jsem dostala i dotaz, zda pod ním nemá ukrytý ostnáč nebo elektriku 🙃

To snad není pravda😕..Já to brala vždycky,aby ho bylo v lese víc vidět-logicky…ale že by pod tím “něco” bylo??max.obojek..🙂to jako,abyste na dálku ho nějak “ovládala” ?

Bobca
Bobca 11.01.2026, 11:58:22 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele HelaS z 10.01.2026, 23:44:49

to smekám.. klobouček🤠…Já teda měla granule v misce ad libidum..ale to dožadování se pozornosti-v jedné místnosti prostě nešlo-i když jsem zkoušela to přetrpět-to škrábání..Jenže ten rachot o dveře v paneláku…..chtěl prostě ven-jednou přičichul k venku a už jsem ho nedokázala udržet doma..Jednou někdo nechal otevřené vchodové dveře..Já celou noc nespala..chodila ven,volala ho..Nic..Ráno otevřu dveře od bytu..a “pán” se pomalu prosunul škvírou,ocas dovrchu-a mňoukal..jakoby se nic nedělo..Byl teplý..Já blbec si nevšimla..v přízemí parkoval invalida s motorovým vozíkem(zády do chodby)..on určitě spal tam a ignoroval moje volání..Jsem myslela,že ho seřežu jak…otřel se mi kolem nohou,opusinkoval mě… omlouval se zmetek jeden..a vše bylo odpuštěno🤗

Bobca
Bobca 10.01.2026, 09:34:31 xxx.xxx.20.192

pro Dáju na rozcvičku🙂ale určitě se bude líbit i ostatním🙂🙂

Bobca
Bobca 10.01.2026, 09:01:52 xxx.xxx.20.192

že se u táboráku namotala na klacek folie a chodilo a máchalo se tím jak s pochodní, ta folie z toho odkapávala.

tak o tom jsem nikdy neslyšela…asi proto,že od těch 11-12 let jsem byla skautka,a tam se dodržovaly přímo “zákony”,co se v přírodě smí a co nesmí…

Bobca
Bobca 10.01.2026, 08:55:30 xxx.xxx.20.192
Zrzavci:

Třeba????????????? Třebaaaa, třeba jednou - právě proto, že už nebude čemu věřit, lidi tu debilní IÁ vypnou. Protože ona si už takhle Lež oblékla šaty paní Pravdy, která teď bez nich nemůže vyjít na světlo boží a je schovaná ve stínu. Natož s touhle debiliťárnou.

svatá pravda😇pokud jsou jen sochy,obrazce z kamínků na pláži,sochy z písku…(je to poznat,i když lidi jsou machři-dokážou krásné věci..nebo písničky(klipy)..budiž,ale až to dojde dál,a bude to vážné..Mám známého,ten se podle ní řídí,ptá se na všechno…úplně se změnil..

Bobca
Bobca 09.01.2026, 11:14:58 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 09.01.2026, 10:56:45

Děkuji za info…to vracení se mi stalo nedávno-možná o vánocích,ale já myslím,že to bylo z přežrání(jinak se to nazvat u mě nedá)🤭Ten omeprazol se snažím teda každý den brát-někdy zapomenu..Žáha už delší dobu né…ale to,že špatně slyším,mi dost vadí..

Bobca
Bobca 09.01.2026, 10:42:29 xxx.xxx.20.192

Já včera byla na tom ušním…Nic nenašla,a já stejně na to ucho slyším míň..Dělali mi audio,sestra v té kabince říkala že na levém o 16% a na pravém o 12% slabší,jak před 4 rokama..Doktorka,že je to stejné….už si tam nemám nic dávat..Je to lepší,to jo,už tam nešumí,ale chvíli slyším,chvíli né..lupe tam ještě,když smrkám-není většinou co..ale na kašel mě to nutí.v krku škrábe..Prý,jestli nemám reflux(žáha mě pálí tak jednou za půl roku)..Musím sito vyguglit,nebo ví o tom někdo něco??

Jó, a z dětství a školy obecně,mám hodně malé střípky vzpomínek…spíš žádné..

Bobca
Bobca 08.01.2026, 08:21:20 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 08.01.2026, 07:31:29

tak se to třeba srovná..i když…

u mě to dopadlo tak,že kocourka jsem věnovala v necelých 2 letech na vesnici babičkám se zahradou a dvorkem-a má se nejlíp…nedalo se to vydržet..🙏ale vy jste asi jiný případ,já měla garsonku..Ale chci tím říct,že to gradovalo už ve 2-3 hodiny v noci,řádil jak černá ruka..chvíli jsem ho pouštěla v noci na schodiště(panelák o 4 patrech)..byl klid..jenže jak začli chodit pejskaři,tak mi to zakázali..Jinak taky škrábal dveře,madraci..vydíral mě pěkně..Byla tu celá telenovela o Maxovi🤭🐈…Pořád na něho ještě myslím..mám ho na fotce(spoustu fotek-měla jsem ho od kotěte)..Pokud párkrát povolíte,myslím,že se to těžko odnaučuje..Ignorovat se to nějak nedá,když začne ničit nábytek..

Bobca
Bobca 07.01.2026, 11:59:22 xxx.xxx.20.192

Máma dělala u slepic,v těch pojízdných kurnících..Pak jsme měli asi 30 slepic-na vajíčka na prodej..Otec s nima jezdil do Rýmařova na trh..Pamatuju si,že pokud tam byla šmouha,nebo nějaký menší flíček,máma to čistila před prodejem tou hadérkou(né všechny!)..Vím,že ocet rozpouští skořápku,ale asi to bylo jen trošinku..Ale nevím,jestli to bylo dobře..To jsem si zapamatovala..My měli vajíčka čistá..Kukaně vystlané slámou..

Bobca
Bobca 07.01.2026, 11:00:02 xxx.xxx.20.192

normálně mě vyskočila na YT kapela Heřmánek(což normálně není)….tam hraje ten banjista,co jsem mu byla před měsícem na pohřbu…Ho připomenu..

Bobca
Bobca 07.01.2026, 10:28:46 xxx.xxx.20.192
honzapm:

Takováto vajíčka prodává jeden místní “chovatel”. 
Bon apetit. 

Obrázek Obrázek

to tomu “chovateli” není trapné??

Bobca
Bobca 07.01.2026, 10:27:42 xxx.xxx.20.192

Dájo..Když už se musí,tak se otírají vyždímanou hadérkou,namočenou do octové vody..

Hm?mám pravdu?Bodlinko?

Bobca
Bobca 07.01.2026, 07:36:04 xxx.xxx.20.192
Zrzavci:

Aluško? To Vám přijde jako zdůvodnění toho, že majitel psa nechá svého psa štvát zvěř? Tak to jsem se s Tali nemusela tak trápit. Nenechávám své psy ani Nakukovat do křoví,  aby ani trochu pouhou zvědavost  nerušili zvéř., která potřebuje šetřit energii. 

Dovolím si…Dnes v “dobrém ránu” byla zrovna tahle diskuse..mluvil myslivec o tom právě,že v tomto období-hlavně všeobecně v zimě není dobré tu zvěř rušit,že se vyčerpává,ztrácí tukové zásoby..Jsem si vzpoměla,že jsem to tu včera četla…že je lépe mít pejska nakrátko..

Bobca
Bobca 06.01.2026, 20:16:13 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 06.01.2026, 19:51:36

přeju brzké uzdravení..🙏

mě Dr naočkovala 26.11 po roce na chřipku..nebyla jsem ale vpořádku..do týdne jsem  chytla nějaký morybundus..chřipka to prý není..zarazila se mi rýma,ohluchla jsem na levé ucho,šuměla mi tam Niagára 3 týdny…chytla spojivky..takže ATB i do očí i tak.nešlo mi smrkat …a ještě nejsem zdravá…a táhne se to pořád..

Bobca
Bobca 06.01.2026, 19:32:31 xxx.xxx.20.192

Já měla obličej jak struhadlo snad od 11-12 let…strašně uhrovatý..Byla jsem asi 2x na kosmetice jako děcko..a bylo to ještě horší,jak mi to mačkali….Záda taky-tam mě nemačkali🙂..Já neuměla plavat,když mi někdo řekl,že mě naučí,(už jako starší-na střední)a pak mě viděl v plavkách(záda samý červený pupenec) dal ode mě ruce pryč…

Na střední jsem byla jako jediná studentka v KSČ,na schůze jsem chodila s ředitelem,zástupcem,učitelkou češtiny a biologie…Ve třídě mi říkali komunistko…Nebyla jsem ani na maturitním večírku..Na učňáku nám prostě učitel občanské nauky rozdal po lavicích přihlášky..nebylo nám ani 17…Já byla aktivní v SSM,organizovala jsem různé akce..Nikdo nechápal v tom věku co je to KSČ..a kdo si ji nevzal,učitel vypleštil oči přes černé obroučky ,a “co máš proti komunistické straně”..nešlo to odmítnout prostě..my byly teliska…Platila jsem 1.-kč až do odchodu po převratě..

Bobca
Bobca 06.01.2026, 08:43:07 xxx.xxx.20.192

mě zas Božena,kožená-na oleji smažená….Ano,to si pamatuju i,že děcka jsou nemilosrdná k brýlatým…Dnes si myslím,že to už tak ani není.brýle nosí daleko víc děcek..a rovnátka taky..Moje holky měly vyndavací,jen na noc si je dávaly..

Jinak u nás dnes jen -5…ale slunko zatím nic..😟

Bobca
Bobca 05.01.2026, 21:04:32 xxx.xxx.20.192
acher:

Jak funguje albi tužka,tohle mně asi před 2 lety ukazoval vnuk.Mají těch knih řadu a jeho taky zajímal princip. Třeba se vám to hodí.

https://tatageek.blog/2021/01/28/jak-funguje-albi-tuzka/

tak to je pro mě už “vyšší dívčí”….Možná,kdybych to viděla v reálu…ale nemusím vědět všechno🙂🙂

Bobca
Bobca 05.01.2026, 20:57:53 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 05.01.2026, 20:42:38

ano,oslovení “Božko”(5.pád) mi nevadí,ale jak na mě právě ve škole volávali “Božká,bolí tě nožká”..Vadí mi oslovení v 1.pádě…Jediná Božka se i ve filmech oslovuje Božká….žádné jiné jméno..