z filmu “známí,neznámí”..Hofmann má charismatický hlas..netušila jsem,že takhle zpívá…
z filmu “známí,neznámí”..Hofmann má charismatický hlas..netušila jsem,že takhle zpívá…
tak to musí být pěkná rozcvička..👍
Zkopírovala jsem,co jsem napsala vedle..ať to nemusím znovu psát…Coudas,jsem ráda,že jste zpět…a jestli jste se naučila ten název ,tak jste teda borka👌
.Já mám ráda coutry,folk,ale klidně si poslechnu i Sabatony..Nightwisch..spoustu českých kapel..Mirai,Marek Ztracený,Vojta Dyk..cokoli,co se mi líbí..Momentálně ujíždím na Kamelotech..Home Free..Nedvědy mám zmáknuté od dětství..ve 12 jsem se naučila sama na kytaru…chodila po čundrech..a v 53 jsem obnovila kapelu z mládí, a 10 let jsem hrála znovu na kytaru a mandolínu…Hrávali jsme po festivalech,hospůdkách..porůznu na akcích rodinných..I teď občas hraju s mlaďochama všechno možné-od Olympiku,Nováky,Lucii,například i Tři kříže atd…po lidovky..
Děkuji,že jste sem přišli…😇
“Q”-Od Kernů miluju "Fernetový oči" a “Explozi snů”..
Ronjo..francouzké písničky a hlavně šansony miluje švagruše-ráno jí je pošlu….Ta druhá je emotivní..
A Bodlinka?..zírám…pěkné👌
Sardulah…devadesátky jsou taky super..
Já se přidám mou nejoblíbenější coutry..už jsem ji právě sem kdysi dávala,ale jsou tu už i jiní..a mě se moc líbí..
Takže-dám to ještě sem..Založila jsem “hudební vlákno”…může tam kdokoli,cokoli hudebního dávat..i odkazy na koncerty,hudební témata,prostě co má rád…Těší se na vás Bobča.🌺
biaca:To nebylo myšleno osobně, ale pouze celý tento rok jsem nenapsala ani jeden příspěvek, vlákno Stella, jsem četla, ale nezapojovala jsem se a nechci, aby se opět nechal strnout (přiznávám nevím jestli s nebo z) dav. Bavit se o hudbě není problém, ale není to první vlákno, které se zvrtlo viz. Bílí jogurt.
tak to jsem zrovna nečetla..Beru to,vím,že jste na Stelle nepsala,stejně jako já..Jen jsem objasňovala proč jsem psala,co jsem psala..Fertig.
Takže děvčata..založila jsem nové hudební vlákno a těším se na vaše přispěvky!!!!Bobča
jen se dnes odmlčím..jsem pozvaná vedle na sedánek,tak nebudu chvíli reagovat..Těší se na vás Bobča🎶
Ahoj,kdo máte rádi hudbu..Budu ráda,když sem dáte své oblíbené písničky-určitě si je poslechnu,a na oplátku vám sem dám,co poslouchám ráda já👌
První je pro Varaxi..😇🌹
Sardullah:Bobí…já to myslela tak, abychom se zde klidně bavili o hudbě, ale neprobírali zadavatele, ať už je to Stella a nebo její sestra….😉. Asi jsi mě blbě pochopila…
Sardulah-psaly jsme současně🙂…to byla reakce na Biacu..Já vůbec nemusela vysvětlovat,PROČ? ..a pak se ptal “Q”..tak jsem vysvětlila proč,a už se to na mě sesypalo,ať se v tom nehrabu..Celé vlákno Stelle držím hubu a tady to schytám...Jen jsem se zeptala,jakou teda hudbu má ráda..A už to jelo..že se mám na to vykašlat..Takže založím jiné vlákno JÁ..pokud budete chtít,přijďte za mnou🙏
Myslím,že to není vůbec jednoduché usměrnit "rozbouřený potok"🙏😇
Děvčata,promiňte,myslela jsem to dobře,ale není to žádoucí…Chtěla jsem už dřív založit hudební vlákno,ale nevěděla jsem,jestli se to hodí do “chovu zvířat”.. Prostě sem vkládat hudební videa,co má každý rád..Já například někde tady poprvé slyšela od někoho nějakou hudbu,kterou jsem neznala,a byla jsem hodně vděčná,že to ta dotyčná sem dala..Hudbou žiju celý život…Platím si i Yotube bez reklam…
Takže bohužel…
jak není vlastně předložka,že? je to příslovce..práce jak na kostele…né na kostele..🤭
přesně tak..psala,co všechno stíhá,tak bych to vůbec neřešila🙏nezatěžuj si mozek věcma,které neovlivníš🤗Nikča je Nikča..pořád v pohybu🤭
A ten kostel? u ní byla předložka,jestli sis všimla🤭Takže-vysekává led,odhrnuje sníh,vyjela si s kobčou,neoblékla se dostatečně…bude nadávat,že zmrzla,možná začne kašlat..Vždyť to známe😇že Niki..
"Hawg"(nevím,jestli to mám dobře).ale končím tady papa🌺
Zítra mám u zvířátek práce jak na kostele,když dnes jsem pofackovala jen to nejnutnější,takže jdu chrnět,ať jsem ráno ready…
Raduš,tohle psala Nikča včera…má práci na kostele🤭🤫😇
lupus4:Stejně , co jste, v dobré víře, jí nastínila , tak pro "12" je španělská vesnice…
je jí ještě 11,ale když načala tohle vlákno,myslíte,že to byla zase provokace k nějakým hádkám?? Pokud se začne jakékoli vlákno,a objeví se tam ona,tak okamžitě zanikne?😟
Q_:Nechte to být. Prosím.
tak jo-dobře..vpohodě😇kašlu na to…
Q_:Proč?
Nevím,asi mě jí bylo líto,když teda nemůže najít jiné kamarády,motá se tu napříč vláknama…a stejně sem bude chodit-teda teď i přes sestru-tak že by jí to téma mohlo být blízké..když to načala,třeba je to to "volání o pomoc"…a že třeba klidně sem může dávat i tu hudbu,kterou poslouchá..ale zatím se neozvala…Nic jiného za tím není…Počkala bych..zrušit vlákno můžem vždycky…kdyby se to nějak zvrhlo,což bych nechtěla..
pokud je to sestra,a bude normálně diskutovat-třeba o té hudbě-je to neškodné..dala bych jí šanci..Zatím neodpověděla…čekám.
efe:Zimní pohádka pokračuje ❤️❄️
ty stromy….to je krásné-dobrý nápad vyfotit👌samozřejmě pesani taky🤗