Aktuálně: 2 325 inzerátů269 888 diskuzních příspěvků19 344 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 10.01.2025, 13:53:33 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 10.01.2025, 12:28:08

No,Dájo,já myslím,že po totálce jsou lázne snad povinné,né? já měla po “menisku”jen rehabilitace,ale to už jsem tam vlastně ukazovala,co umím..terapeutka mi říkala,že mě má za odměnu..úplně v pohodě..🤗

Bobca
Bobca 10.01.2025, 13:43:49 xxx.xxx.20.192
Stelle:

Jo. Určitě nejsem dítě. 

Tak kde je pravda??….chodím sem číst,ale nechce se mi reagovat..hádat se o slovíčka..co jsem napsala,nebo jak jsem to myslela..Jen tohle jsem měla potřebu vyhledat….

Bobca
Bobca 10.01.2025, 13:31:49 xxx.xxx.20.192
Fikovnice:

Ztracená dcera…😉

děkuji..🌹..stejně to možná za čas nebudu vědět🤭..protože prázdniny zkončily,bych taky řekla,že zakončily a ono je tam skončily,že?

Bobca
Bobca 10.01.2025, 12:15:40 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 10.01.2025, 10:49:09

Reni-na víčkách potřebuju konzultaci..ale dám to teda i sem..Stracená-ztracená dcera?? Děkuji

Bobca
Bobca 10.01.2025, 12:08:17 xxx.xxx.20.192

Zdravím všechny tady v diskusi…chodím sem, si počíst..a chtěla bych se s vámi podělit o jednu písničku o koních-na odlehčení..Doufám,že nevadí..Kdysi jsme na “víčkách” si dávaly odkazy na písničky o koních..možná si některá vzpomene…Je trochu smutná,ale krásné video ji doprovází..Nepochopila jsem moc,co tím chtěli vyjádřit,nikdo tam neumřel…Hezký poslech..😇Bobča

Bobca
Bobca 10.01.2025, 09:36:43 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.01.2025, 14:53:32

Tedáá..Buggyro!..návrat ztracené(stracené-Reni?) dcery😇..Nevím,proč Raduš vždycky tak plaší🙄Mě osobně to vždycky vytáčí..bo každý máme své životy,a tys psala,že si dost užíváš,tak já byla v klidu..Já taky někdy mám rozlítané,ani nestihnu rožnout počítač..Hlavně,že je čím žít🤗a né lapět půlden u obrazovky..Raduš dojde zvenku,otevře laptop,a zabrble “zas tu nikdo néni” a zaklapne a je to,že Raduš🤭Pak jsem tě zahlídla s Horsanou diskutovat o koních..Tak jsem byla v klidu..Jen jsem to tu nenahlásila 🤭Takže:..(ale málem bych příspěvek přehlídla-jsem se vracela-pousmála se a..)

Na tohle jsem si uvařila druhé kafe,a jala se číst..Budu taky reagovat,na co si vzpomenu..Prádlo visí celoročně-nezažila jsem prázdné šňůry..Koberce na plotě se zásadně perou,když prší..ale mají pěknou pergolu,tam na podzim mívali ty oslavy,a už nedělali tak moc kravál,a i zpívali..já si i otevřela okno..Mám ráda cikánské melodie..Tofife jsem před svátkama koupila ve slevě troje..Kdyby náhodou někdo nečekaně přišel..nepřišel,😟tak prostě já tu krabičku splácám naranu ke kafi..nechám si to rozpouštět na jazyku..hmmm🤗..Co se týče švábů?!..k čemu je to dobré? co se tím krmí?A ty to máš doma,nebo někomu dodáváš?

Potěšilas mě..Jen si užívej.."tak je to správne"👌

Bobca
Bobca 10.01.2025, 08:49:15 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 10.01.2025, 04:52:29

Dájo,děkuji za povzbuzení😇..To říkávám občas někomu mladšímu-o dost-když skuhrá nad něčím…"a bude hůř"..Já očekávám,že bude ještě trochu líp…Takže to jsem ještě ráda,že jsem platívala těch 1250-1280 za jedno..Co se dá dělat..Jaruš (ta moje kámoška z Ol.)jde na tu výměnu teď někdy za týden…pak ji převezou hned do lázní-vybrala si Slatinice,nejsou daleko od Ol.,tak za ní může chlap jezdit-a já taky se tam vytočím…čekala na to hodně dlouho..Chodila 3x týdně na nějaké injekce do železniční polikliniky..má jich za sebou kolem 150!!  ale žádnou neplatila…chodila už jak kačena,ale ty svoje kroky na krokoměru musely být každý den aspoň 10000..pak to snížila na 5000..A někdy měla i 14000🤗má ráda,když to na konci udělá ten ohňostroj🤭..Je jí 56..

Bobca
Bobca 09.01.2025, 19:41:11 xxx.xxx.20.192

Raduš,to se pak musí dodávat nějaká výživa..to by mohla vědět Kometka,nebo Fíkovnice.. protože,jak ti vybrousí cosi v tom menisku-prd tomu rozumím..cosi ti i odstraní…tak to se musí doplňovat..asi každého půl roku…nebo až v srpnu mám myslím psané…

Jinak co jím tu omega 3 pár měsíců ,je to o hodně lepší,ale myslím,že jsem si je mírně namohla i na tom bowlingu..a to jsem nedělala žádné kreace..jen mírně…pomalu..taky jsem nic moc nenahrála..Já-královna diskoték,a bowlingů-kdysi (pak v 50 diskobába,s dětma) 🤭🤗a teď….kulhající stařena..všechno jsem dělala čapačky,teď si ještě ani nekleknu…štve mě to,ale co nadělám..věřím ale,že bude líp!!😊

Bobca
Bobca 09.01.2025, 10:09:38 xxx.xxx.20.192

pršosněžilo,jak ty tomu říkáš…Jela jsem od dr.pro Petru do práce,a skončila jsem u ní dost dlouho..Tak jsem pak nerožíhala počál..Dnes telefoní ráno..Ale…Platila jsem 3160  !!!korun.. sestra se se mnou hádala,že to tak bylo vždycky-1500 do každého kolena…Jí říkám,že snad vím,kolik jsem platila, a že mi řekli,že si mám nachystat 2500..Ještěže jsem vybrala víc..Naštvaná jsem byla teda hodně…Bolelo to jak čert,v levém mi rejdil pod jabkem,jsem i usykla..to druhé se dalo přežít..ale dobře,že jsem vzala to auto,nedošla bych pěšky…..leduju,dnes budu odpočívat,ale mám jít do lékárny..tak uvidím odpolko.Jsem na to zapomněla,mám e-recept od úterka..Dnes 4 stupně,mokro,po sněhu ani památky…

Bobca
Bobca 08.01.2025, 09:55:47 xxx.xxx.20.192

Dnes padá sníh s deštěm..naštěstí je nad nulou,odpolko mám jít na injekce do těch kolen…..Ale asi vemu auto..Bude to do obou,tak bych asi měla problém dojít pěšky..Lupe mi tam teda hrozně-úplně cvaká…uvidím,jak se to uklidní..

Bobca
Bobca 07.01.2025, 20:49:53 xxx.xxx.20.192
efe:

To na klíně je Eliška. Vasil je toto na foto. 

S tím čoko frbulem skutečně lze očekávat jen problémy, tahle barva není ani uznaná, nese s sebou spoustu zdravotních vad. 

Obrázek

přesně takového mopsíka mají doma…zatím se prý ještě nespřátelili…Nevím,co je vedlo k tomu,pořídit si dalšího pejska..Měli už 2 mopsíky..béžového a černou fenku..

Bobca
Bobca 07.01.2025, 20:46:56 xxx.xxx.20.192
lupus4:

Jsou jí známy zdravotní problémy FB i u této barvy ?

to si pořídil syn se snachou..vnučka mi jen poslala fotky..Nebudu se do nich plést…

Bobca
Bobca 07.01.2025, 17:12:59 xxx.xxx.20.192
Dafi:

děkuji-no v únoru se uvidí..

bez kaféé

bez čokolády a zvlášt vše vařený,protože můj přítel do všeho dává kila smetany a vše má mastný,těžký,hutný…

nesnáším vaření-a ted abych si kuchtila sama pro sebe☹️

u nás hoodně vaří přítel….

Dafi..držte se..To zvládnete🌷...bude dobře,uvidíte..Držím pěsti..🙏-není tu pěst-chybí tu smajlík👍

Bobca
Bobca 07.01.2025, 16:59:32 xxx.xxx.20.192
efe:

Na nás sousedi neviděj. Ale slyšej. Vasila když zpívá. Radši sem se neptala, co si myslej 😄

Vasil je ten,co ho máte na klíně??ten je prostě boží-má takový smutný,ukřivděný pohled.🤔Vnučka mi poslala-teď mají nového fr.buldočka-miminko.doufám,že jí nebude vadit,že dám sem fotečku..

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 07.01.2025, 11:01:04 xxx.xxx.20.192

my měli-jako u rodičů ještě, kachláky v kuchyni..2 trouby,když se otevřely a nahoře ty pláty teda rychle vyhřívaly kuchyň a vedle po pokoje bylo otevřeno,ale byla tam zima pořád,protože to byl rohový pokoj,a kamenná zeď(od štítu)..když se zatápělo,musely se součesně na druhé straně-přes zeď v komíně zapálit noviny,aby to chytlo "tah"..Jak já nesnášela zatápět,když jsem došla ze školy..pak natlouct piliňák-to už i s bráchou…sama bych ho neunesla..Vedle koupelna bez topení a z ní se šlo do špaizu.kadibudka přes dvůr….A to bývaly jinačí zimy..sněhu bylo hromadu,jsme na dvoře měli z hromady dřeva udělanou bobovou dráhu i se zadáčkou..Otec udělal na starých lyžích 2sedadlovou “lavičku”-to už mám i na fotce..Do školy jsme jezdily po zamrzlém potoce na bruslích,asi 2 km..Na poli za dědinou bylo zaplavené pole,to zamrzlo a všechna děcka odpoledně se tam scházela..Nehrozilo,že se prolomí led..To byly piruety🤗🤭

I pak,jak jsem se vdala,kousek bylo hřiště na házenou,to v zimě chlapi polévali hadicí a bylo tam kluziště..Tam jsme vlastně chodily s holkama.."kačenky"na kličku🤭Kluci “kanady”-byly vysoké na nás holky..To ještě byly zimy vpořádku..Mráz,sněhu plno..To by potřebovaly i pole..Vymrznout..Teď se svět obrací úplně jiným směrem..Nebudu rozebírat,jak se teď na jaře orá..šup,šup,není nafta,tak to stačí jen jednou..žádná podmítka a na to hluboká orba..Ale to zas odbočuju..Já se zase rozjela🤔😇

Bobca
Bobca 07.01.2025, 08:34:44 xxx.xxx.20.192

My na baráku měli ložnici nahoře v podkroví..ze všech stran se netopilo..hůra a dlouhá studená chodba ke dveřím..Když byly -nevím,ve kterm roce-ty velké mrazy,my měli 7 stupňů!, chlap se samozřejmě odstěhoval dolů do obýváku..mě to naopak vyhovovalo..Pára od pusy..teplé ponožky..Ty jsem ostatně mívala od dětství,s bráchou jsme spávali v pokojíku bez topení,odvedle byl rozhrnutý do stran těžký závěs mezi náma a ložnicí,kde se v 5 hodin odpoledně zatápělo piliňákem..Velká místnost,sama od sebe než se vytopila😟…Takže jsem byla zvyklá na studený odchov,duchnu a ponožky..A pavouky,zalezlé do rohů..hlavu jsem mívala na druhé straně..Jsem si teď vzpomněla,že jsem kousávala rohy od povlečení,až byly děravé..nevím proč🤔Teď tu mívám 22-23,ale cíleně,konečně tu nemám plíseň,mám tu 50% vlhkosti..a častěji větrám…Vím,že nejsou žádné zimy,mohla bych tu mít míň stupňů,ale proč tu sedět ve svetru,když si to stejně zaplatím..zvedal se nájem…👎

Bobca
Bobca 06.01.2025, 12:27:14 xxx.xxx.20.192

ještě jsem chtěla dodat,že pokud-a to bude krajní řešení-že bych nějak nemohla,či co,to mám komu dát..myslím tu riflovinu..Kukněte tam,najděte si ty kabelky,batohy atd...Je to precizně ušité..Jaruš si tam koupila 2 ,já bych jí takové neušila..já šiju spíš "pytlíky"(i když jako kabelky)..najeďte si šipečkou na ten obrázek,a ona se vám ukáže i z druhé strany..A v každé kabelce je na šňůrce(přišité nahoře u zipu) karabinka,na tu si zapnete svazek klíčů-a vytáhnete je pak krásně ven-žádné hrabání🤭

https://www.galeriepuntik.cz/

Bobca
Bobca 06.01.2025, 08:59:25 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 05.01.2025, 22:59:13

Raduš,psala jsem,že “mi spadl řemen”..obrazně řečeno,že jsem s tím sekla..Koupila skříň,roztřídila hromádky, vyklidila “boxy”-nakoupené v Actionu..a mám to na jednom místě..Nebyla správná konstalace hvězd na šití..Prostě jsem se nemohla do ničeho dokopat🤔..Mívám na podzim,a hlavně před vánocema i nostalgii..počasí..a další nevysvětlitelné jevy🤫(nebudu je tu rozebírat)..ALE !..jaksi se mi rozjasnilo,když jsem zahlédla tu nádheru(blbě jsem to napsala,že jsem ušetřila-prostě věci za X-tisíc,jsem koupila za pár šupů),a rozhodla jsem se,že ještě neumírám🤗a MUSÍM něco dělat🙏..Tak, jak ty se musíš dokopat na tu zahradu,já musím dodělat ty resty..i si konečně sobě potáhnout to křeslo..dodělat Zdence ty polstry na lavici…Zatím jsem jí obšila nejvíc..A dlužím jí ještě jednu menší cestovní tašku..Kam jede,lidi by ji chtěli taky..Ještě jsem šila teda 2 té její kámošce(větší a menší),a oni po republice mi dělají reklamu-každý by je chtěl..🤗Raduš,kdybych šila,to bys tady viděla…Bych se samozřejmě pochlubila..takže musíš vydržet🥰Budu se chlubit,neboj😇

Bobca
Bobca 05.01.2025, 15:59:56 xxx.xxx.20.192

tedá..Ta Čikitka je krásně zbarvená…to se jen tak nevidí u tříbarevných koček..Máš fakt štěstí na takové mazlíky..ten kukuč od Pučmeldu…😇Jen tak dál…odpočívej,co to jde..🙏