»
Odpověď na příspěvek uživatele
Sarah01 z 08.05.2026, 22:44:09
Vždyť jo.
Nicméně, aspoň za mě je a vždycky bude největší škodná tvz ekolog, co ohormně miluje přírodu, bydlí nejlíp v paneláku ať už ve městě nebo vzniklém naležato na okraji vesnice, který má narozdíl od chovatelů a zahradníků, spoustu volného času a energie. Tu pak vrhá do ztrpčování života lidem na venkově a říká tomu vznešeně Ochrana přírody.
»
Janae z 08.05.2026, 11:14:46
Z mladého skopového je vynikající tatarák, zkuste je nalákat na něj. Měla jsem známého ze Sýrie a ten tvrdil, že tatarák vznikl u nich a dělal se masa mladých ovcí a koz, ne z hovězího. Nevím jestli je to pravda, ale je výborný.
No prostě nássprostě podvedli. My kupovali psa a máme kočku. Šmejdi to sou !!
Nějak jsme to spletli, Pinďa se nám namnožil.
»
Lenocka z 03.05.2026, 11:02:58
Jedinné čeho se docílí je, že si je začnou pořizovat lidi, co pro ně nemají podmínky a respekt. Pak je začnou zakazovat.
Naštěstí, aspoň ti naši, mají rádi když bydlí venku a mohutně línají, tak snad nehrozí panelák.
»
assil z 01.05.2026, 21:45:43
Tak jasně, to umím. Nicméně mi prostě přijde zvláštní, jak málo se toho ví o člověku, který má významný vliv na veřejné mínění v republice a jak podrážděné reakce se objevují, když se zkusíte nějaké informace dozvědět.
Prostě je to divný nebo mě to tak přopadá.
Má milá, co vám přijde až tak zvláštního na tom, že se zeptám jaké kořeny má člověk, jehož médium je jedním z hlavních hráčů na našem trhu?
Například na původ Babiše nebo třeba Okamury neustále jejich oponenti upozorňují a tady se to nesmí? Nebo se snad ten pán má zač stydět, že se k svému původu nehlásí?
»
Penelope z 01.05.2026, 08:10:46
Já se pouze ptám, nevidím na tom nic divného a ani špatného. Zvláštní je pouze to, jak ryclá je vaše reakce.
Hele jaké národnosti je majitel seznamu a doufám že to napíšu správně - Ivo Lukanovič? To není zrovna typické české jméno.
No, jo. Patří mi to 😂.
Harrison Ford hrdině proti náckům bojoval a Henry mu do toho házel vidle.
»
hmn z 29.04.2026, 09:00:50
Tak zrovna s tímhle souhlasím a kdyby chovatelé byli zodpovědní, vůbec by se podobné předpisy zavádět nemusely. Cílem chovu má být zvíře zdravé psychicky a fyzicky, vzhled by měl hrát podružnou úlohu. Zatím je to opačně.
Nic nám neudělali a jsou mi v zásadě ukradení. Což ale platí i o Americe a většině světa.😜
Já si osobně myslím, že za druhou světovou válku mohli především západní státy Evropy a Amerika. Německo po první světové válce bylo na kolenou a nesmělo ani zbrojit, ani mít armádu. Západní Evropa se bála dělnických hnutí a Ruska a mysleli si, že Hitler zaútočí východním směrem. Američanům se zas moc hodili peníze za zbraně a sami měli na svém území mnoho a mnoho podporovatelů nacismu. Takový Harrison Ford byl ukázkovým příkladem bohatého sponzora Hitlera a nacismu.
Kdyby Hitler neměl velmi bohaté sponzory z řad bohatých průmyslníků ze západní Evropy, nikdy by Německo neovládl. Jakýsi nekvalitní malíř krajinek z Rakouska, který hlasitě vykřikuje své názory by jinak neměl šanci.
Prostě si mysleli že Němce využijí a s jejich pomocí zlikvidují Stalina a přepočítali se. Jedinný, kdo na tom nakonec vydělal byli Američané.
»
acher z 28.04.2026, 08:20:21
To je přesně ono. Aby se pár slepic mohlo předvádět, jak tančí s pastevcem a jak s ním dělají já nevím snad canisterapii, budou mrvit plemeno, dokud ho nezničí.