Aktuálně: 2 283 inzerátů289 381 diskuzních příspěvků20 875 uživatelů

Příspěvky uživatele

drvodelkafialova

drvodelkafialova
drvodelkafialova 14.01.2025, 13:49:50 xxx.xxx.0.190
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 14.01.2025, 11:37:35

Ne všichni, ale jo stalo se mi že si pes něco přivlastnil a nechtěl dát. 

drvodelkafialova
drvodelkafialova 14.01.2025, 05:46:02 xxx.xxx.171.143

Dobrý muži, v pohledu na mikrovlny a jedy v zemědělství se prostě neshodneme na 100%. Ano asi mají vliv a nebo je to něco jiného, neomylný není ani Bůh.  Nedivte se, že s vámi nikdo moc nediskutuje.

Pokud kdokoli včetně mě vyjádří sebemenší pochybnost, vyslouží si podobný elaborát. Protože si vás vážím , nemám už většinou chuť reagovat.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 14.01.2025, 05:33:55 xxx.xxx.171.143

Jestli s nimi vyrůstal, možná ho brali jako součást smečky. A psi v pubertě neumí odhadnout sílu. Třeba ho ani zabít nechtěli. Servali se a ten chudinka si to odnesl.  Psí puberťák často kousne, to se asi stálo každému majiteli psa, že se na něj pes kolem roku zkoušel vytahovat. Ve smečce to pak špatně ukočírujete. Každopádně strašný neštěstí.  Chudáci rodiče.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 13.01.2025, 21:27:01 xxx.xxx.171.143

Klid.JJájsem pro svobodu volby. Nakonec kamerunka je masné plemeno, není příliš velká, ale na svou velikost má dost kvalitního masa. Až se Elišce omrzí , snadno najde teplý, vyhřátý domov.   

drvodelkafialova
drvodelkafialova 13.01.2025, 18:52:06 xxx:xxx.a24b:73ac

Jak nepěkné? Vůbec ne. Nejhorší na světě je nuda a s párkem kamerunek v bytě se nikdo nudit nebude. Znáte to - Nudíte se? Pořiďte si medvídka mývala!

Medvídka mývala EU dala na černou listinu, ale kamerunky nikdo nezakázal. Navíc Gustík je na mě mírně agresivní jen v době toku(co to je pár drobných krvavých podlitin, cca 20-30cm veklých) , mimo je zlatíčko. Jen teda ostatní chce zabít.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 13.01.2025, 18:18:30 xxx.xxx.171.143

Hele, já třeba ochutnám všechno, jsem zvědavá. Nicméně některé věci jedině pod podmínkou, že kus přede mnou sní kuchař nebo ten co mi je nabízí. Ty zárodky, no proč ne. Co mě otočilo žaludek byla ukázka, jak ve Francii připravovali ptáčka a topili ho v koňaku. Předtím ho vykrmovali a vypíchli mu údajně oči, aby se nebránil. Tohle jim mám pocit zakázali až někdy teď v poslední době. Takže vlastně jsou věci, co bych z principu neochutnala.  

drvodelkafialova
drvodelkafialova 13.01.2025, 18:09:40 xxx.xxx.171.143

No jistě.  Když jsem já mohla mít husu v kuchyni, proč nedopřát zábavu také ostatním.  Jen do toho.😃

drvodelkafialova
drvodelkafialova 13.01.2025, 18:06:06 xxx.xxx.171.143

Ale to je vynikající nápad. Já bych pořídila párek. Užijete si s nimi spoustu legrace. Nebojte se a nenechte se odradit škarohlídy. Kozlíci pravda mají specifické aroma, ale po čase ho přestanete vnímat a zajistí vám spoustu volného místa ve veřejné dopravě. Také chřipka přestane být problém, nikdo se nepřiblíží blíž než na 2-3m. Doporučuj kozlíka v mládí naučit přetlačování. Pěkně proti hlavičce zatlačt rukou, ať vás tak jako trkne. Rychle se to naučí a užijete si spoustu zábavy. Kozy jsou milá inteligetní   stvoření, pes je přežitek.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 13.01.2025, 17:53:10 xxx.xxx.171.143
»
Odpověď na příspěvek uživatele LK z 13.01.2025, 17:43:00

Božínku a koho by tak asi mohlo napadnout běžet někam žalovat na zdejší moderátory, za to že se odmítli zapojit do přihlouplé žabomyší války? Víte co? Jděte vyhrožovat někam jinam a někomu jinému.  Já si jsem 100% jistá že takováhle blbost uzraje jedině ve vašem mozku a jsem si zároveň jistá, že sice byste nepochybně s radostí udávala, nicméně jaksi není komu. S tímhle nesmyslem vás všude vyhodí a navíc se vám vysmějí. Tak už tady laskavě přestaňte opruzovat a plevelit vlákna.

Napište něco o chovu a Stella se může přidat nebo ne, je mi to fuk.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 13.01.2025, 14:18:26 xxx.xxx.171.143
»
Odpověď na příspěvek uživatele LK z 13.01.2025, 14:03:24

Já a jsem přesvědčená že ani nikdo jiný, nezkoumá IP adresy lidí, kteří mají normální dotazy nebo poznámky týkající se chovu zvířat.  Problémy se objeví na 99% tam, kde se plká o věcech, co by se spíš mohly probírat na e-miminu   nebo tam kde se probírá politika.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 13.01.2025, 13:39:07 xxx.xxx.171.143

Tak ony mají i dost masa. Ale vypadá to zvláštně. Nicméně, když dokáží splivnout medůzu nebo vlaštovčí hnízdo…

Sestra s partou cestovala hodně jako batůžkář po Asii, co vyprávěla o tamních specialitách,tak černé kuře by byl nejmenš problém. Na druho stranu, co se týká specialit, tak člově nesmí místním na všechno skočit. Teď se vrátila z pracovní cesty z Jižn Ameriky. Vyprávěla, jak se bavila s nějakou místní úředníci a povídali si i o vaření. Ptala se jí , jestli tam jedí ty velké druhy pavouků.   Ta se začala smát. Že prý mimo pár indiánských kmenů v džungli, je jedí pouze turisti. Takže kdo ví, jak to s těmi exotickými specialitami je.😃 oni i mezi domorodci je spousta lidí, co se ráda pobaví škodlivým vtipem na účet turisty.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 13.01.2025, 13:23:24 xxx.xxx.171.143

Já jen vím že ty hedvábničky mají takhle černou kůži, známý je měl a zaujaly mě. AAle spíš na okrasu. Maso má barvu běžnou. V Asii to prý berou jako delikatesu. 

Co to způsobuje netuším.😀

drvodelkafialova
drvodelkafialova 13.01.2025, 13:14:56 xxx.xxx.171.143

Ono to i hodně souvisí s imunitou zvířat. Kdysi jsem si ho taky dotáhla, tehdy jsem nevěděla o co jde a nijak se to nerozšířilo. Samce jsem léčila topůrkovou metodou. Nemocné zvíře se na chovného samce rozhodně nehodí. 

Jo a jestli máte morčata, tak na ně pozor. Ta jsou na tuhle nákazu moc chytlavá.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 13.01.2025, 11:26:26 xxx.xxx.171.143
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fatia z 13.01.2025, 11:21:35

Tleskám, líp bych to nenapsala. Nechodím sem dělat komukoli terapeuta, ale pobavit se a třeba se něco dovědět. Cizí puberťáci a blázni( pokud nesouvisí s chovem zvířat) jsou mi ukradený a jejich problémy taky. 

drvodelkafialova
drvodelkafialova 12.01.2025, 19:00:24 xxx:xxx.772f:369a

Teda musím říct, že moderátory hluboce lituju. Neříkám že se nezakecám i mimo téma zvířat, ale hlavní důvod, proč sem chodím je přečíst si něco o zvířatech. Vřele vám dámy doporučuji, vraťme se všichni k tématům o chovu  dřív než moderátory - majitele naštvete a vykašlou se nám tady na to. Vždyť je opravdu otravujete hovadinama a žabomyšími válkami.