Jakmile toho chováte víc, už to postupně přejde. Prostě to beru tak, že co chováme na užitek, tomu se snažím poskytnout co nejlepší podmínky a pak rychlý konec. Určitě se u nás zvířata mají dobře, ale vegetarián nejsem a nikdy nebudu.
Příspěvky uživatele
drvodelkafialova
Tak třeba na tohle věřím. Mikrobiom každého z nás ovlivňuje náš život a je totak v podstatě u všech živočichů včetně včel. Můžeme ho relativně snadno poškodit, ale dá se i obnovit a dokonce i vylepšit.
Jo, o tom jsme se přesně doma bavili. Jsme všichni nekuřáci, ale stejně si myslím že o kouření nebo nekouření v hospodě má mít právo rozhodovat majitel. Navíc kuřáci v hospodě mi nikdy nevadili, ale to že tam teď chodí matky s nevychovanými dětmi ano.
Zákaz kouření za to neštěstí může na 101%.
Ta paní ale není úplný začátečník a podle toho co píše s prvním psem problém neměla. Navíc choďák je pes, co by měl být snadno cvičitelný. Někdy prostě může být problém pes. Určitě bych zkusila spolehlivého výcvikáře, ale majitelce bych to nevyčítala. Sama jsem kdysi měla psa s kterým jsem si nesedla, v podstatě podobné problémy. Časem se to díky spoustě práce zlepšilo, ale nikdy žádná procházky nebyla úplně pohodová. Dožil se 15let, ale musím říct že když umřel, vlastně to byla úleva. Je to smutný, ale je to tak.
Já z nich vždycky měla pocit, že prošli “přírodním” výběrem. Agresivní prostě někdo zlikviduje. Jen jsem si to chtěla ověřit. Na pláži v Řecku, jsem tyhle polobezdomovce pozorovala a nikdy jsem nezaznamenala stopu agrese, byli sebevědomí a přátelští. Pokud někomu zjevně patřili, chovali se jinak.
Jedná má kolegyně, no hlavně její manžel, chovala papoušky. Generátor nemaje , jednou nepřišla tři dny do práce, protože musela ležet v posteli a hřát vejce.
Jak se chovají takoví ti toulaví psi, co se tam všude pohybují? Nesnaží se útočit na vašeho psa?
https://e-news.cz/nazory/schmarcz-budeme-topit-panubohu-do-oken/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1426811&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Existuje na světě horší škůdce než ekologista?🤮
Já nevím. Vlastně to beru spíš podle toho co vidím v okolí. U nás kdo má u slepic kohouta, má je v pořádku, samozřejmě pominuly případy , kdy je všechno v takovém bordelu že nepomůže ani svěcení voda. Ale třeba je to náhoda.
Já to sem dala spíš proto, že kohout si opravdu umí v hejnu sjednat pořádek. Pokud už se ze škubání nestal zlozvyk, většinou přítomnost dospělého kohouta dokáže extrémním projevům sllepičího hejna zabránit.
Samo že Variegatum😀. To spešl, kontejnerek za 89Kč. Jednou jich podobný pár koupil 40, víc jsme jich neměli. Chtěli odolnou rostlinu, co se o ní nemusejí vůbec starat, poroste i ve stínu, nemusí se sekat, hnojit, zalévat a bude jedlá….
Konečně, kdo chce kam, dál si to doplňte.
Hele vy si z toho děláte srandu, ale zahradnictví tyhle magory táhne jak magnet. Tuhle mě zákaznice šokovala, když vytáhla krabičku zdobenou klikyháky, v ní samet a v něm zázračný krystal na stříbrném řetízku.Tím krystalem mávala nad rostlinami a zkoušela zda jsou naladěný na stejnou vlnovou délku jako ona. Já přiznávám bez mučení, že ten kdo rozhodně není na podobné věci naladěn, jsem já🙄 Podobné tipy k nám chodí často. Baba neurčitého věku, obvykle pestrobarevné rozevláté pačesy, na krku dřevěné korále, dlouhé sukně až na zem a obvykle batikované. Okolo tohoto stvoření pobíhá dost často houf nevychovaných vřeštících příšerek vzdáleně připomínajících děti. Pokud se jim podaří mě zahnat někam do kouta(Já a všichni kolegové před tou morovou ranou prcháme) jsem obvykle donecena poslouchat přednášku na téma jedlého lesa a měsíčních fází. Zásadně chtějí nenáročné rostliny, které nepotřebují hnojit, okopávat, zalévat atd, ale přinášejí velký užitek. Občas jim s kolegou prodáme Aegopidium. Kdo chce ať si dohledá , co to je🤪
Takže slečny objevily zlatý důl. Mají můj obdiv.
https://www.lodenice-ostrava.cz/blog/2025/01/15/k-cemu-je-kohout-3-duvody-proc-byste-ho-meli-mit-ve-svem-kurniku/
Pořiďte kohouta.
https://medium.seznam.cz/clanek/holka-z-farmy-zachrana-kuzlat-aneb-jak-zoo-hraje-na-city-113046?utm_campaign=abtest270_search_overlay_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=blogy.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=1
Tady je citlivě popsaná péče pro zájemce o chov koz v bytových podmínkách. Takový manuál začínajícího chovatele koz v bytě
Já se takhle jednou málem utopil i se psy. Propadli se do ledu a já se po břiše doplazila ke kraji a musela je vytáhnout. Nepropadla jsem , jen se to tak jako nahnulo a já byla krásně namočená jak houba. Paráda+5 km pěšky domů.😂
Doporučuj nenapodobovat.
Nevím jestli je to správně, ale děláme to podobně a jinak to dělat nebudu.
Tak ten prostor zkuste rozčlenit. Nenapadá mě jiný výraz. Dejte jim tam bidýlka,třeba kus starého stromu s větvemi , prostě ať ten prostor zvětšíte směrem nahoru, když to nejde do stran. Z palet vyrobte kontejner na kompost a strčte ho do toho výběhu, ať se mají v čem hrabat. Krmení rozdělte do víc druhů krmítek. Někde v koutě udělejte třeba ze starého pískoviště popeliště. J á ještě dělám to, že je třeba na hodinu pouštím proběhnout, na to se strašně těší. Dají se naučit na určitou hodinu, pak se nesnaží utéct celý den. Až budu v důchodu, vycvičím je na zvlnění budíku😃. Slepice je chytrá a některá temperamentní plemena prostě potřebují podněty. Mám známého, chová slepičky na výstavy ve relativně m alých voliérách, ale má je vybavené ne holé.
Jinak když už se takhle škubou , nevěřím že přestanou, ale zkusit se to dá.
https://medium.seznam.cz/clanek/tomi-forik-nepochopitelny-narust-obliby-nebezpecneho-plemene-american-bully-xl-nekde-uz-jsou-zakazani-112660?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=blogy.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=1
Je možné, že by skutečně s těmi psy byl problém jen v Evropě?
Mám výhodu, miluji takové to napůl syrové maso, tatarák, sushi a tak. Jako jasně tasemnice atd. Ale dobrý to je.
Hádají se víc než jinde, ale o jiných věcech než v ostatních vláknech . Řečeno slovy klasika- sejde se 10 včelařů a mají 12názorů.