Aktuálně: 2 341 inzerátů269 696 diskuzních příspěvků19 342 uživatelů

Příspěvky uživatele

Ariska

Ariska
Ariska 07.07.2025, 12:06:38 xxx:xxx.1377:b26
Orionka:

Výpadek elektřiny ve městě prostě problém je. Chtěla bych vás vidět šlapat s miminkem v náručí do 11. patra. Nejede tramvaj a hlavně Metro, autem se nedostanete přes závoru z garáže, máte vyzvednout dítě, které přešlapuje na druhém konci města……problémů tisíc a jeden. Když je nemám já, neznamená to, že jsou banální. Když na vesnici nejde proud, vytáhnu na to kafe plynový vařič……a počkám až to pustí.

Píšete blbosti, na vesnici nemají lidé garáž? Nemají děti ve školách?  Nepotřebují elektřinu? Máme ČOVku, takže když nejde proud, tak nemůžeme ani na záchod, koupat se.  

je “hezké”, jak se všichni umí ohánět maminkami.  

Ariska
Ariska 01.04.2025, 09:47:54 xxx:xxx.33b0:ac93
Tenurri:

Zkuste, uvidíte jak bude pes reagovat. Vždycky bych ze začátku koupila menší balení, kdyby psovi jiné granule nesedly nebo je nechtěl, ale obecně…to by pes asi nemohl jíst podle tohoto pravidla nic jiného, než celý život ty stejné granule? 

Občas se taky stane to, že se změní receptura, výroba a najednou granule nevyhovují…nevím no, já bych to asi takhle striktně nehrotila. Ono je dobré učit psa na pestrou stravu od mala. Já taky krmím převážně granule, ale stejně tak dostává pes občas maso (vařené i syrové), konzervu, vývar, sušené maso (+ mlsky jako uši, krky, kuřecí pařátky,…), jogurty, ovoce, zeleninu… Jediný, co mu nedělá dobře je banán 😀. Občas trénujeme i za kočičí granule.

Teď jsem objednala 2kg Bohemia wild králík a bažant na zkoušku, tak uvidím. Poslední pytel Marpu mu moc nejede, tak mu to chci zkusit změnit a na tréninky jsem vzala Sunday pets pečené kompletní krmivo, protože to vypadá jako pamlsky a Jackovi to hodně chutná. 

No a u koček jsem vyzkoušela docela hodně druhů granulí, teď střídám pár značek a příchutí, ale taky jsem natrefila na některé, které absolutně nesedly (a způsobily průjmy), nebo byly odmítány. Vždy přidávám nové granule do původních a sleduju.

Prý se nemají granule měnit často, ale po nějaké době. Ale po jaké době ? Jak často měníte?

Ariska
Ariska 26.03.2025, 15:44:32 xxx:xxx.6963:9c28

Všichni  - no máte pravdu, že se tlacha alespoň k věci. Někdy se tazatel ani už neozve, kdyz mu ostatní poradí.  

Mně osobně bylo líto, kdyz nikdo neporadil.

Ariska
Ariska 26.03.2025, 13:45:02 xxx:xxx.4358:7256
Tamara H.:

Mám buldočka s citlivým žaludkem a potřebuju poradit s krmivem bez obilovin. Které značky byste doporučili jako opravdu kvalitní?

Tak tohle je typický pripad, co mi zde vadi. Prijde někdo neznalý místních poměrů, slušně se zepta a jeho otázka je ignorována.

Přitom: sekce psí, téma granule. A zase se tlachá.

Ariska
Ariska 25.11.2024, 09:20:49 xxx:xxx.96c7:bbe4

Zdravím všechny 

Má tu někdo zkušenost s Dolfíkovymi stromy? 

Ariska
Ariska 17.11.2024, 08:12:25 xxx:xxx.685b:49ca
kometa:

Tak já 6/10. Na fosilku to není špatné.🙂

Já se už chtěla chlubit , že mám 4/10 😛 a vy jste mě předběhla 😁

Já jsem třeba ani neznala “bezdačka”.

Ariska
Ariska 01.11.2024, 10:21:30 xxx:xxx.685b:49ca

Ten článek je tak zvláštně přeložený, že by AI?

Já jsem někde četla, že přibývá obézních psů a tomu věřím 😒 přizpůsobují se životu lidí.

Ariska
Ariska 29.10.2024, 05:51:10 xxx:xxx.685b:49ca
balu:

Můžu se zeptat, proč smazání profilu? Jaký to má význam? Přece stačí sem přestat chodit…. Nebo je to protestní gesto? 

Jsem stará konzerva, nerada se registruji a tady se mi prostě nelíbí nekteré věci. Kromě zaplavení i některé drsné odpovědi atd. Pokud má někdo odbornejší otázku, dostane 1-2 odpovědi (ale to je všude).

Ale máte pravdu, už jsem moc nechodím.

Ariska
Ariska 24.10.2024, 09:47:30 xxx:xxx.7640:ab12
assil:

No kdysi jsem slyšela rozhovor s někým, už nevím s kým, kdo tvrdil, že rozum a duše a tyhlety věci nejsou v mozku, ale ve všech buňkách v těle. Takže i v tom břiše. 😀

A v břiše máme pár kg bakterií a bakterie umí pěkně ovlivňovat chování hostitele, takže opět ANOOOO 😀

Tak proto doporučují přátelské bakterie 🤣  

Ariska
Ariska 24.10.2024, 09:23:20 xxx:xxx.7640:ab12

Tak držme se tématu 😁

U jogurtu mě napadlo, že tady zoufale chybí moderátor. Skoro každá dizkuze se zaplevelí 😒 a rady se pak ztrácí, nikdo se nebude prokousavat nesmysly.  Na fauně se pak dámy rozčilovaly, že lidé nehedaji  ve starých příspěvcích.

Ariska
Ariska 07.09.2024, 09:23:20 xxx:xxx.c41a:6e5b

Zdravím, dostala jsem kus třapatkovky a zasadila. Jakmile začala poupata,tak něco v noci přijde a opakovaně  poupata okouše, ostatní poválí.  Nikde se nevaleji polámaná poupata. Na kočku se mi to nezdá,jsou tu kuny a veverky. Nemá někdo tušení , které zvíře mi demoluje radost?

Samozřejmě jsou u nás vítána všechna zvířata i hmyz, spíš jsem zvědavá.

Ariska
Ariska 14.08.2024, 09:18:43 xxx:xxx.639a:264b
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 14.08.2024, 06:58:16

Jsou to starosti 🙄 To že to necinká mě tak netrápí, ale občas to je kaše. Naštěstí enterozoo pomáhá. 

Hledala  jsem dietu , tak koukám kolik toho je na průjmy. Co to lidi se psy udelali. 😢

Ariska
Ariska 13.08.2024, 17:47:53 xxx:xxx.e9a4:b11c
»
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 13.08.2024, 14:38:19

Prosim, nestrašte mě 🙄 ona má někdy skoro normální bobek, a za 2 dny měkký, ale ne vyloženě tekutý. Ale i tak děkuji, budu pátrat dál.

Ariska
Ariska 13.08.2024, 09:51:08 xxx:xxx.639a:264b

Terven - jste tu? Jak pokracujete s 💩?

Moje fenka má už asi 2 mes. měkké až kašovite bobky. Na dovolené jsem dávala občas enteroo a bylo to celkem ok. Vyšetření na slinivka, játra ok, je na dietě. 

Nemůže to být fakt z vedra? Na zahradě furt něco žere, jetel a jiné byliny. Ze zoufalství jsem teď objednala hills biome☹️

Ariska
Ariska 11.08.2024, 17:22:16 xxx:xxx.e9a4:b11c
Dublinbarzoj:

A už  vím,  kam pojedeme  příští  rok  na dovolenou.   A to jsem  si myslela,    jak Rakousko  neznám. 

Jj, je tam krásně.   My byli loni u Attersee, letos Wolfgangsee. 

Obrázek