Aktuálně: 2 643 inzerátů263 644 diskuzních příspěvků19 194 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dafi

Dafi
Dafi 27.09.2025, 15:52:44 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 27.09.2025, 15:35:16

no,mě ta pozornost dnes překvapila,protože i když se ze 4 psama ve městě nějak často nevyskytuju,-přece jen,je to fakt už moc,a oni chcou fšude čuchat,tahají,motají se,protože ještě vždy hledají Martina,tak proto se motají a trvá,než je trochu srvnám a tak…a ještě Bettynečka fakt blbě vidí+slyší,takže jdu,a čučím fakt za ni-jakože místo ní vyhlížím v její výšce větvičky,sloup a tak,prostě věci,kterým se nevyhne a do toho,hlídám další 3 psy a sleduju okolí…

no,ale občas s nimi ve městě jsem,protože Martin tam zakončuje vycházky-jde si ještě nakoupit….

takže nevím co dnes takový rozruch….

ftipný bylo,že jsem byla ze psama kousek od práce…chudáci měly moře lidí,nojo no,zítra zavřeno…

Martiin se blb:-O zeptal vedoucí,jestli nechce abych jim došla pomoct…uffff….,

jo,věřím,že musíš ze svými telátky budit pozornost🙂

akorát,občas už asi některý hlášky asi nejsou ani ftipný,že?

jo,kdyby viděly Impakt tak by zíraly,nebo barzojíky a Alušku s jezzevčíčkama…

Dafi
Dafi 27.09.2025, 14:35:40 xxx.xxx.136.20

tak do čtvrtka deštivo,vycházky po kouskách,kousek za barák,kousek po dědině,od úterý mě příšerně moc bolela krční páteř….takže radost…☹️

ve čtvrtek jsem šla ze psama dědinou k rybníčku a ke koníkům,

a v pátek po ranní,kdy to vypadalo,že lidi odvezou i nás a regály jsem měla pak ftipný venčení

ve čtvrt na 5 jsem vstala po odpoledním šlofíku,

a šly jsme k rybníčku a ke koníkům,mají obří velkej výběh podél potůčku a zahrad,

dělají tam jednou ročně i westwrnový závody..

no takže jdu podél výběhu,napřed došel Dárek,na kterým jsem jednou jela a pak ho chodila celkem pravidelně česat…tak ten došel jen na vteřinu,a šel fuč a ke konci výběhu došel druhej hnědej koník,kterej stál těsně u hrazení a pásl se a nechal se hladit po hrudníku a krku a hřívě a hlavě a já mu zpívala a hladila a zpívala-malej koník,hodnej koník,maleej koník,hodnej koník….

no a mezitím,protože i dopoledne lilo a lilo a kolem ohrady tráva s kaluží..

tak mezitím jsem občas hodila Žerykovi míček a Dafi nechala oběhnout Žeryka a stromy a přinést srdíčko …

pak jsme šly dom-tvrdla jsem tam docela dlouho a mazlila a mazlila….

doma jen vyprat a vedle k máti…

ve 4 ráno jsem se snažila rozcvičit záda,chodila s nahřátým polštářkem na krku..peklo☹️

no vstaly jsme po osmé ráno,po deváté jsme vyjely ze všema 4 do lesa-mega bláto a ve z,mole vnitřnosti zvířat v pytlu…☹️

no,ale jinak,pejsci se proběhly,měly jsme změnu,pak jsme dojely do města a já šla přes město ze všema 4….

atrakce jak hrom…

dotaz  dítěte na tatínka-tati,proč nemáme taky 4 psy?-protože nám stačí jedn..

dotaz pána-jéé vy máte psí školku??-ne,to je psí klub důchodců-a říkám věk..

no,ale jsou svižný!!!pán na to…-já,no byly jsme před chvilkou v lese…

jdu přes parkoviště k řece a paní ze psem-hahaha-kde jste nabraly tolik psů???

já-no někdo má jednoho,někdo 4…

u řeky jsem házela Žerykovi míček a měl sedni/lehni vstan a postatní psi sedni a packy dávaly…

doma učesat pořádně Dafču,dostala mrkev z rýží,Žeryk pamlsky a šla jsem vařit…

pejsci se šly opalovat na terasu…

Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 21.09.2025, 20:32:16 xxx.xxx.136.20

Tak v pátek odpo jsme odjely s tatkem do BK,po cestě jsme se zajely na Macochu na latté,

ve městě na nákup a dom,večer venčení ke kostelu,

v sobotu ráno podél řeky-v mlze-dost kosa byla teda..přes město dom-Dafi odložení v sedě u pekárny…

dopo jsem si skočila do sekáče pro kabelku,knížku a pásek ke gatím-vše po 19kč…

pak rexlexní bílou pásku na obojky a postroj---

odpo vychajda na starém Blansku a k večeru za kamarádkama na narozky..v noci vyvenčit

a dnes ráno kousek kolem řeky a přes město dom a u mostu u zastávky vlakové-LEDNÁČEK!!!!!A VOLAVKA…

dopo tv kultura a uklidit tatkovi,učesat Dafču,odpo odjezd dom,vycházka v Jozefovském údolí-Dafi trochu zahučela do potoka,jinak si zaběhala,miluje to tam🙂

pak válení na terase,našít Žerykovi a Maxovi reflexní proužky na obojky se jménem a tel,Dafi to má na postroji…večer vyvenčit

a děvčata mám dotaz!!???

Žeryk škaredě vyjel po Bettyně..ona k němu šla čuchnout,jak blbě vidí slyší,tak po ní vystartoval..nesnese na terase,aby se k nemu přiblížil jinej pes,furt vrčí…

co s ním???

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 19.09.2025, 10:34:12 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 19.09.2025, 04:27:42

no,ještě se mi do týdnu vešel v úterý psycholog a kamarádka v knize na pokec-vydyndala jsem z ní dlouhýý svetr až skrona zem na doma🙂

a včera po vycházce masáž

dnes vycházka ze všema 4 psama mezi polama s troškou cvičení-obíhání noh,kroky,otočky,ráno mokro,rosa děsná,ted to krásně sluníčkuje🙂

Dafi
Dafi 19.09.2025, 10:31:34 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 19.09.2025, 01:05:51

tak to jste šikovná,já je fotila z terasy,at se nevyplaší,chodí se k nám krmit dlouho i s hejnem vrabčáku,vodu mají v kastrůlku a jídlo v té obří bedně….

obrázek Huberta se mi taky líbí🙂

Dafi
Dafi 18.09.2025, 21:23:51 xxx.xxx.136.20

tak  úterý jsem věnovala každému zvlášt-napřed Žeryk s kamošem basendžíkem,k rybníčku,podél velkých ohrad,polí,a zase zpět přes pole-po cestičce teda,a dědinou dom-obě s kamarádkou jsme měly gumáky a Žeryk šel pak do vany osprchovat nohy,břicho*a ve vaně jsem mu rovnou ostříhala nožky,bříško,má to stejně řídký tu srst,takže zahřívací schopnost nula,jen na tom tahá bláto a borčus…

pak jsem vzala ven Dafču-celkem ochotně šla-k parčíčku,trošku pocvičit,pak za zahradu,a dom-trochu poslušnosti,nošení hračky a obíhačky,

k večeru kousek po dědině vyvenčit

ve středu jsem šla ze všema 4 ke křížku mezi polama,pak dozadu mezi polama a zpět-Dafi měla trošku obíhání psů,pak trošku cvičil Maxík a šly jsme dom-Dafi se cestou tam strašně táhla-protože-pařezy,lavičky ne a stejná nudná trasa,aspon nebylo teplo…

odpo dojel tatka,tak se sedělo chvilku na terase,a já pak šla ze 3 psama kousek po dědině

dnes ráno,že se hecnu a po dlouhééé době,ale fakt dlouhééé době půjdu ze psama do lesa za hájenku-moc tam nechodím,protože kopec,a Dafi se tam strašně vleče a zastavuje,tak do lesa jezdíme autem-mimo Bučovice,

ale nechtělo se mě chodit ke křížku a mezi polama,že zase mokrá tráva a zima,tak jsem lezla kopec k hájence,Dafča se táhla za mnou,ale aspon tam nehrozí auto jak směrem k lípě…

dolezly jsme k hájence,šly do lesa k obrázku,pak kousek za něj,Dafi hupkala po pařezech,na jednom dávala packy ve stoje na střídačku-trošku cvičeníčka:-()

u obrázku jsem se pomodlila,na jeden strom nalepila a objímala, houby nenašla,zamračeno,bláto,pak poprchalo…

no,ale větší vycházka za náma psi proběhlí,Dafi jsem pak ošmikala hlavičku a náprsenku,Žerykovi vystříhala srst mezi polštářkama a ostříhala ocásek a šla jsem dělat větší úklid-t.j.-vyndat všechny knížky o psech+poháry,medaile,poumývat police,poutírat knížky a vrátit zpět,už jsem začala i s oblečením po něčem…

odpo šofík u rozhlasové pohádky,pak učesat psiska rodičů,kteří se nám usídlily doma,¨

a s nimi jsme jely do Ž.lesa,všichni 4 pejsani

po cestě zpět v autě jsem řekla příteli,že s našimi psy jsem byla ráno v lese…

tak proč jsme jely zase!!!do lesa???

a já-noo,nebyly Maxík s Betty,a Dafi si aspon zablbne na pařezech….-furt potřebuju aby zhubla☹️

no,v lese odpo sluníčko,tak tam bylo příjemně.

a pak po vycházce jsem valila na masáž…-pohodička

jo a fotila jsem naše krmení holubů a vrabců….

ta fotka obrázku u nás v lese je starší-to je náš cíl za barákem v lese-k obrázku…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 17.09.2025, 13:50:22 xxx.xxx.136.20

u nás mají obojky,Žeryk z minulýho roku a vydržel mu celou sezonu i ted,a Dafi teda vyfásla před pár týdny novej,a nosí ho,Žerykovi jsem ho už nedala a klíštata-tuk,tuk,tuk-zatím nikde….

já ty obojky moc teda nemusím,protože zvlášt Dafi má pidi krk a pak má krk samý řemení🙂

řetízkáč,obojek,nebo postroj a když má náhubek ještě…

ale zase nám fungují….

Dafi
Dafi 16.09.2025, 15:28:48 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 16.09.2025, 15:04:57

jo,u mě to nechápe zase tatka….

ten používá 3-slovy 3 věci-sklinku na pití,sklinku na kafe a hrnek na mlíko-oboje asi 100let…..

Dafi
Dafi 16.09.2025, 15:26:47 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 16.09.2025, 13:27:04

sýkorka na hrnku je z KIKU-miluju sýkorky a toto bylo ještě zasněžený-prostě boožííí

Dafi
Dafi 16.09.2025, 10:21:04 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 16.09.2025, 10:16:34

no,já právě mám ke každýmu hrnku důvod proč byl koupenej-nebo je to dárek…

a mám je roky…

a sadu nechci,nemám ráda sady sklinek ani-když pak člověk přemýšlí čí je to hrnek,sklinka….

vlastně nějaký hrníček-kytičkoaný a tak u mmě moc není….🙂

Dafi
Dafi 16.09.2025, 09:52:21 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 16.09.2025, 09:32:41

konský hrnek jsem měla a ehmm-rozbil se….

takže ten teda nemám,ale byl!!!😀

mám dřevěnýho koníka..a kvarteto s koníkama,který jsem nikdy nehrála….😀😀

jen k mé hrnkové úchylce-j se ráda prostě kochám-takže ráda i u pití se kochám…

takže třeba vyhlížím nějakej hrnek co bude dělat-vem si mě,vem si mě,vem si mě😀+teda obecně suvenýrový hrnky se mi taky líbí-ale zase mít hromady hrnků se zámkama nechci,ale ten s tím Pernštejnem byl prostě-že jako-ten musím mít!!!!

no,hrnek s koníkem do sestavy-toho co mám ráda-t.j,-psi,koně,ptáčci,citáty,-by se ještě hodil….ale to zas jak mě kde padne něco do oka:-(),

jinak kamarádovi zážitky teda nezávidím-ufff ten měl teda náročnou vycházku!!!

Gučka prostě-zakrývat sa zakrývat-a klidně bych zatím zkusila na něj upravit nějaký vaše oblečení-zatím..

nemyslím to špatně!!!

kamarádky co měly velký psi tak jim kdysi provizorně daly třeba svou flísovou vestu….

já zas kupuju občas dětský svetříčky a bodíčka na psy….v sekáči…

Dafi
Dafi 16.09.2025, 09:12:58 xxx.xxx.136.20

tak hrnek-ze sněhuláčkem na dečce s kotátkama-to je ten ze včera🙂

a další hrnky-nemám sadu-teda dřív jsem měla sadu toho hrnku vlevo s tou zlatou obrubou-ale zbyly jen 3,pije z nich kafe tatka a kamarádka,ty ostatní všechny pečlivě střídám-menší na menší kafe,větší pak na velký-hrnek s citátem o psech má mna druhé straně knírače,další hrnek s citátem je k Valentýnu,ale koupila jsem si ho sama-Vše co potřebuješ je láska…,pochopitelně sýkorka-který miluju!-2 kotátka mám z Prahy,hrnek z hromadou pejsků je od Plaky-v něm bylo ráno mlíko…😀

bucláček s kresleným pejskem je na ranní kafe od rodičů…

prostě mám ráda hrnky bud s obrázkem něčeho co mám ráda,nebo s citátem…

jinak jsem měla překrásnej hrnek s Pernštejnem-ideální velikost kafe-a kníračem-ideální velikost na kafe-+hezký obrázky-a ty se mi rozbily-což mě teda mrzelo…☹️

všechny hrnky pečlivě střídám-podle žízně a chuti na kafe/čej mlíko-za den prostřídám třeba 5 velikostí….

sady nemám ráda,prootože pak člověk neví čí to je…

kamarádka u mě pije z toho půllitrovýho-ten když viděl skorochán,tak říkal,že by v něm mucjha mohla plvat stovku😀😀😀

jo a pak hrnek ve tvaru sněhuláka-ten je v BK  tatky…,

a aby to nebylo o hrnečcích,když jsme na psech-tak Dafi má vroubek-mrcha líná rozmazlená tlustá!!!!

odpo jsem strávila na sedačce na terase,kafe,knížky,zákusky..a v noci,že se pudou vyčurat,kousek před vrata….

no Dafča,že nikam nejde…tak jsem ju vytáhla za pamlsek,tak šla pít..pila,pila,pila a ….šla ležet…

do postele,že…

a když jsem ju šla vystrnadit třepnutím na záda,tak se po mě ohnala a zavrčela!!!!!

ne teda natvrdo,ani nechnapla,nic,ale bylo vidět,že je naštvaná!!!!

jako ležím-nejdu!!!!!

tak jsem ju vytáhla a šly se vyvenčit

a reakce Martina???

Sardullah-celej ,ale celej Tvůjmuž,když se zastává Ginny!!!😀

jééé chudinka se na tebe naštvala,že ju táhneš véén,ona chtěla spinkat,se s tebou nebude bavit!!

si ju budeš muset udobřit!!

a pak-už jste se udobřily??

a já-seš blbej,ty!aby ses jí nezastával!!v noci bys s ní nešel!!!-v noci by mě budil-a Dafina chce jít véén,pust ju!!!!

no ve 3 ráno bouřka jak hrom,Žeryk se mi narval k hlavě….

a ráno mokro,bláto,šly jsme ven s kamoškou s basendžíkem a s Žerykem,k rybníčku kolem velkých ohrad a polí a zpět polama….a dědinou,

Žeryk pak do vany osprchovat břicho a nožky a ostříhat ve vaně břicho a rousy na nožkách-at to nemá tak zamokřený,blátivý,

Dafi šla předtím jen čůrat a pak po Žerykovi a jeho očistě tak se mnou OCHOTNĚ-OOO ZÁZRAK-OCHOTNĚ PO DĚDINĚ-do pidiparčíčku trošku aportíku a otočky a kroky,pak za zahradu, uázat lavičky,oběhnout sloupy před barákem u kapličky a dom…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 15.09.2025, 14:15:15 xxx.xxx.136.20

tak po 4 dnech v práci-2 mezisměny,takže 2 krátké vycházky za den-z toho jedna cvičící,

a 2 ranní v deštivém víkendu-v sobotu-odpo k rybníčku,trošku proběhat s hračkama,otočky,kroky a k výběhu s koníkem-který se za mnou došel podívat-asi se v tom blátě mokru nudil,kámoše měl fuč…,tak se nechal párkrát pohladit a odkráčel,kdo ví,jestli si pamatoval,jak jsem ho skoro každý týden chodila na jaře/v zimě česat…

pak učesat pejsky,vystříhat Dafči mezi prstíkama a ostříhat trošku bříško a jít se válet…

v neděli po ranní vycházka za zahradu-trošku pocviit,pak kousek k lípě mezi polama-hledej-ztratil párkrat a dom…

-přes neděli několikrát obří přívalovej liják,i když jsem šla ráno před pátou venčit,tak jsem zmokla za pár vteřin,a oblíklá ve věcech do páce,at se ráno nezdržuju převlíkáním,jsem se valila rychle převlíct gatě a vyfénovat vlasy,at v práci do mražáku nejdu s mokrýma vlasama-zákazníky neodradil ani déšt…

v sobotu Vánoce hadr…:--O

dnes ráno jsme vyjely do Chřib-z BUNČE kousek na Brdo-po štěrkové cestě,ze které jsme odbíhaly do lesa na šutry a pařezy,aby to Dafču bavilo-v lese běhala,skákala po pařezech,šutrech a byla veselá,na cestě štěrkové se táhla-smtná něštastná otrávená holčička….😀

tuhle polohu-štastné psí holky v lese

a neštastné psí holky na štěrkové cestě střídala tak přesvědčivě,že to vypadalo,že mám sebou 2 jiný knírače-smutnýho a veselýho….

Žeryk je veselej všude,jinak by mě už šišklo,kdyby si vymýšlel taky….na konci válel sudy,tak byl taky štastnej-a papaly jablíčko…

po cestě 2 krát projelo rychle auto a v zátočině ke studánce jal KAMION!!!!!!!!!BOŽE JÁ NARVANÁ V ROŠTÍ,OBA PSY V NÁRUČI NA SOBĚ….MAZEC UFFFFFF,

jinak slunečno,větrno…

pak jsme jely na Kostelanský ranč..kde stáje v pondělí zavřeno..

ranč Galatík a dom…

fajn to bylo…

v Roštíně jsem si koupila za 30kaček hrnek ze sněhuláčkem zasněženou krajinkou-tak mám zimní hrnek-juchůůmiluju Vánoční pohledy a dekorace,ale na dekorace není moc místo-a tahle velikost hrnku mě chyběla…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 11.09.2025, 21:35:34 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 11.09.2025, 21:18:51

jo,já musím pořídit světýlko na obojek,,jinak mají reflexní vestičky,ale ty jsem líná oblíkat-je to samodomovýroba,tak se mě blbě oblíkají…

Obrázek
Dafi
Dafi 07.09.2025, 21:55:25 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 07.09.2025, 18:26:38

nevím jak to napsat,abych neurazila majitele kníračovitých a drsnosrstých psů-včetně mých štěkavců-ale mám nějak pocit že ten barzoj a lovečtí psi vypadají prostě na těch fotkách v přírodě líp,než třeba moje smečka štěkavcůpidistřapců🙂

takovej barokní obraz z lovečákem-víte jak to myslím???🙂

tak ty barokní obrazy mi to připomnělo🙂

Dafi
Dafi 07.09.2025, 11:09:28 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 07.09.2025, 09:17:57

mám odpo..snad to nějak stihnu…

Dafi
Dafi 07.09.2025, 11:04:11 xxx.xxx.136.20

dnes ráno stříhání Žeryka -než začne zima-zmákly jsme to za 15 minut!!a náhubek potřebovaly jen k sundání ze stolku…..,

pak vycházka ze všemi 4 do lesa-bylo chladno,větrno,tak všichni 4 běhaly,a hlavně váleček Dafulka,běhala,hledala pařezy,spokojená jak želva,ŽERYKOVI JSEM ZE ZAČÁTKU JEN ZATRHLA UTÍRAT SI DRŽTIČKU DO HLÍNY🙂

Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 06.09.2025, 22:09:36 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 06.09.2025, 12:23:37

tak ta fotka s těm labutěmi nemá chybu-to by byl obraz!!!!