»
Odpověď na příspěvek uživatele
Buggyra z 08.04.2026, 11:54:28
Zapomíná se na tu energii, která je potřeba na budování a údržbu té dálnice a obslužných zařízení (čerpací stanice…),
Jako jo, ale… 😀 Když si vezmeme tu údržbu tak se na jednu stránku jak efektivně / kvalitně / pravidelně dochází k té údržbě? Nejsme v Číně. 😀 Tich obslužných zařízení je docela diskutabilní. Jedna věc je, že nejsou (třeba co si vybavuji aspoň z D5 / D1) po 10km a pokud už dochází k přestavbě staré okresky na dálnici tak tam už obslužná zařízení již mnohdy jsou → minimum práce.
samozřejmě pořád bude potřeba souběžně udržovat i tu původní komunikaci obcemi.
Jako jo, ale… 😀 Když se Vám tam sníží provoz na okresce díky dálnici tak udržování není nutné tak často. Jak zmiňujete třeba tu technologii, pro jaký vozidla byla tehdejší technologie silnic dělaná? O čtvrtinu menší váhy (a to dnes je mnoho částí z lehkého plastu) a třeba 10 méně počtu vozidel (menší zatíženost). Z makromagamentu je to z bláta do louže.
Dále se zapomíná na hodnotu ekosystémových služeb, kterou té oblasti odejmeme narušením vodních poměrů, biokoridorů, narušením mikroklimatu, fragmentací ekosystémů…
Když už dojde k rekonstrukci (stará na dálnici) tak narušení nebude tak “drastické” a hlavně se dálnice udělá ve výšce a přesun třeba zvířat, řeky apod… dnes se s tím už počítá a běžně se dělají na to opatření. Nicméně když už naruším víc mikrooblast s dálnicí, na druhé straně jiné mikrooblasti se uleví a zlepší. Opět z bláta do louže.
Rozhodně zvedám palce fotovoltaickým elektrárnám, třeba ve formě svodidel
Já něco takové viděl, že prodávají někde v Turecku. Jenže tam to bylo spíše ve formě projektu kde místo obyčejného plotu se vloží solár a napájí dům což mi přišlo taky hodně kreativní, ne použitelné všude, ale proč ne.
odhlučňovací stěny na dálnicích z fotopanelů.
To by neprošlo podle mě z několika důvodů.
1. tyto stěny mají za úkol odhlučňovat což panely nedokážou
2. došlo by k mechanickému poškozování - když projíždí kamiony okolo tak vzduchový náraz není až tak malý
3. je to omezený směrem - panely potřebují být nasměrovaný na jih a správný sklon aby něco generovalo což u svislý konstrukce moc nešlo
Nasazení panelů přímo na ty stěny už reálné je.
A taky střechy by se z toho daly dělat, tak nějak jako standardně.
To mě taky napadlo jenže jak by to vypadalo pro ty řidiče? V létě když je slunečno a člověk si zvykne na světlo a pak mu to bude problikávat a zas světlo - riziko nehody a pokud by byla nehoda tak konstrukce to nemusí vydržet a můžeme mít domino + musí se vzít potaz i výška vozidel (kamiony) apod… poničení při nehodě hrozí i v případě kdyby to bylo ve svodidlách - to ano, ale neudělá to takovou paseku a tolik “nepřekáží” řidičům.
No stačí jen vyřešit, jak tu energii ukládat a je vyhráno 🙂
To je dlouhodobý problém a v takovém měřítku mi to přijde už moc komplikované - ekologicky a finančně nesmyslné. Vítr je taky nárazový a dodává energii jen když fouká a taky se to nikam neukládá. Zase z bláta do louže.
Řešení by teoreticky mohlo být, že by se to ze soláru (na dálnici) by se to měničem nerozstřídalo, ale ten stejnosměrný proud natahat rovnou k lidem do domů (mnozí dnes už solár mají včetně baterek) a každý si to svým měničem rozstřídá a energii využije. Což je vlastně taky komplikované, ale spíše jen finančně drahé, jenže ekologičtější, protože budovat další úschovny energie (haly s baterkami) asi není úplně pohodlné. 😀 + ještě tak výkonný měnič na rozstřídání napětí nebude taky moc levný.
Ale co už, v ČR (i EU) máme mnoho chytrých lidí a oni nám to vymyslí. 😀 Proč bychom se tím měli zabývat, že. 😀 Zajímalo by mě jak by vypadaly ty výpočty na tohle co se týče elektrotechniky (účinnosti apod…). 😀