»
Odpověď na příspěvek uživatele
Tom50 z 09.03.2026, 10:47:21
Tak by mě zajímalo do jaké nálady jste se dnes vyspal…
Příspěvek p. Maliny jsem si několikrát přečetl a nedokázal jsem si s jistotou vyhodnotit jak to bylo myšleno, protože to slovo “zpracované” se dá vyložit několika způsoby a já chtěl mít jistotu abych nepsal něco třeba “ofenzivního” a nebyl pak za blbce, že jsem to špatně pochopil. Vzhledem k reakci od p. Maliny tak už vím jak byl text myšlen a s výrokem určitě souhlasím.
O TOM PÍŠU a vy se chytáte blábolů, které odvádí pozornost. - Nicméně k tomu blábolu které odvádí pozornost jste sám dal ten palec nahoru. Ano, taky to pro zajímavost sleduji a je to trošku k zamyšlení….
Má vůbec cenu vám sem něco psát, když to odmítáte chápat a odvádíte řeč k podružnostem? - A co odmítám chápat?? To, že jsem se neměl k vyjádření Vašemu příspěvku vypovídá o nějaké mé ignoranci? Já nemám třeba zapotřebí reagovat na něco co například pro mě je něco “staré” a co už vím a tím myslím nějaký proteinový doplňky a spoustu dalších a zbytečných věcí - ano, pro mě to žádná novinka není, ale nebudu kazit někomu radost, že objevil Ameriku. Já mám postoj spíše k tradičnímu ("jednoduchému") typu stravy i pohybu. Raději budu tahat cihly na baráku než chodit do fitka, ale to by bylo taky na dlouhavé rozepisování. Já nejím ani doplňky stravy a podobný nesmysly, protože v tom vidím (aspoň v mém případě) za zbytečnost a pokud mi něco chybí tak trochu pozměním jídelníček a mám vyřešeno. Považuji doplňky stravy (tablety) za nesmyslné rozmazlování těla kdy po vysazení tělo bude dělat opět problémy a přitom vždy stačí změnit jídelníček.
Já vím jak je těžké smířit se tím, že někdo záměrně ničí lidi, lidem to zní tak neuvěřitelně, že se o tom ani nechtějí bavit. - Těžké to není, jen mi to zase přijde taková ztráta času, ve Vašem případě dvojnásob, ale na druhou stranu to vypovídá o Vaši trpělivosti. Tady se stejně vyskytuje zlomek celkových lidí, většina si stejně věří tomu čemu chce takže jen tak nikoho nepřesvědčíte a ještě jak se říká - každý je strůjcem svého štěstí. Mám mít potřebu se někomu “cpát” do života, že dělá něco špatně? Nemám takovou potřebu a já chci od života jen jedno - klid, takže dokud mi někdo nekecá do mého života (moje stravování například) tak já nebudu kecat tomu druhému a je mi to jednoduše řečeno ukradený.
Ale budou, o to víc a intenzivněji, lidi jako vy jim to umožní! Hodně jste mě zklamal, od vás bych tohle nečekal.
Ukázka jen toho jak si snadno vytvoříte závěr a s tím pracujete, ale já toto nechtěl udělat třeba s p. Malinou. Chcete znát můj jídelníček? Jen si řekněte a klidně napíši. Moc zbytečností tam nenajdete a nějaký proteinový kraviny, doplňky stravy či jiný šmakulády tam rozhodně nenajdete. 😉Ani kafe nepiju a piji třeba jen převařenou vodu (nesnáším chlór - obzvlášť z kohoutku) + zelené čaje. O víkendu jsem manželce a její mamince pomáhal překopávat zahradu a skleník a letos bude pěstování v plném proudu - melouny, papriky, rajčata a mnoho dalšího takže se těším. Možná si tam ještě letos zasadím víno a manželka mluvila o borůvkách. Ještě by to chtělo nějaké slepice, ale to mi asi neprojde.
Jo a vy nejíte tatarák? Tak to nevíte co je skutečně dobré.
Zrovna před týdnem (přesněji 28.2.) jsem ho měl když jsem byl s kamarády na pivě. 😉