Bazoš je dno a odpad. To říkáme minimálně 15 let. Nerozumíme, co má Bazoš a mikrovlnka společného se spermatem psa.
Jde o princip a ne o co přesně jde.
Udělali jsme chybu - místo roku 2001 má být covidový rok 2021. Předávající na fotce, kterou si klidně můžete dohledat, mají roušky.
Dobře, beru zpět ohledně věku. Pak by to dávalo smysl. Dohledávat si to fakt nebudu - nemám to zapotřebí.
vy tu rozebíráte, co praví američané dělají/píší a na základě toho hodnotíte text. Jenže neameričan, žijící tam, se chová - píše - jinak.
To ano, píše jinak, ale pokud dostal ocenění za nejaktivnějšího studenta tak tu angličtinu asi bude umět ne? To mi pořád nesedí.
Realitka - prodej domu - stačí se podívat na fotky domu a okolí a posoudit - je reálné zde mít chov psů?
To je jedno zda to vyhovuje / nevyhovuje. Prodej domu od realitky je nulová argumentace.
Je vidět, že jste jiná věková kategorie - lidé ve věku 26 let už “nepřidávají fotky na Facebook” (nebuďte líný najít si Tik Tok nebo Instagram jeho bratra, prosím)
Tak tady jste docela vedle. 😂 Pokud mě paměť neklame tak jsem tady svůj rok narození nepsal, ale kvůli Vám ho i sdělím. Jsem ročník 99 a za necelý dva měsíce mi tich 26 let bude. Tudíž jsem přesně ta věková kategorie a řekl bych, že jako vrstevník v tomto ohledu mám trošku lepší přehled. 😉 Možná byste se divil kolik lidí v mém věku pořád přidávají fotky na FB… Nejsem líný, jen to nemám zapotřebí si to dohledávat…. Mně bohatě stačí ta emailová adresa. Ono taky stačí bohatě se zamyslet, že ta moje věková kategorie více méně “vyrůstala” s FB kdy Instgram byl v plenkách a TikTok neexistoval. Hodně lidí mého věku totiž už nemá zapotřebí si zakládat například TikTok, protože už mají jiné priority. 😉 Spoustu mých spolužáků už mají děti a třeba staví dům a jediný “spojení” se světem je právě FB včetně přidávání fotek. Neopomínejte, že ty informace které jste Vy dohledali může dohledat kdokoliv. Tudíž se nejedná o relevantní informace. Možná by se to dalo oveřit třeba fotkou z domu a přes okno aby se dalo podle google maps zjistit jestli to sedí - stromy, domy apod… Potom by se dalo přemýšlet o věrohodnosti.
Jediné, co píšeme, že osoba JC existuje, pracuje hodinu od domu a veterinární kliniku má půl hodiny od domu. Je tak velký problém zavolat na tu kliniku a zeptat se?
A co tím zjistíte? Ikdyby ten člověk tam opravdu chodil nebo klinika toho člověka znala tak jak víte, že ten kdo Alušku kontaktoval je opravdu on? Ještě tím emailem co Aluška zveřejnila? Pochybuji, že Vám klinika v takovém případě sdělí kontakt na toho pána jestli vůbec ty údaje mají (například email). Jinak krádež identity není tak těžká záležitost. 😉 Ve skupině na díly pro BMW na FB se teď zas rozmohlo kdy FB účet vytvořený klidně roku 2014 i s fotkami z roku 2022 prodává hezké díly za levno. Pak lidi sdíli jak ta konverzace probíhá a je to 100% podvod.
Další věc je pravděpodobnost. Až tolik se v konkrétních rasách nevyznám a teď neposoudím “vzácnost” Alušky rasy třeba v USA, ale proč by někdo z USA měl o to zájem? Sestry kolegyně posílá běžně štěňata do USA - ty to obchody se opravdu realizují, ale taky jde o rasu (už si nepamatuji o kterou se jedná) která není za 20 tisíc Kč s PP, ale trošku někde jinde. 😉
Dále už to nechám bez reakce…