Aktuálně: 2 634 inzerátů244 687 diskuzních příspěvků18 791 uživatelů

Příspěvky uživatele

trojAAAcko

trojAAAcko
trojAAAcko 08.04.2025, 09:18:10 xxx:xxx.64a:ba3d
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 08.04.2025, 07:39:26

Já třeba ty kontroly od KVS dostávám každý rok  - ne kvůli ptactvu, ale kvůli plazům. Paní veterinářka vždy zavolá, domluvíme termín (klidně i dva týdny dopředu) a pak přijde. Nechce nic vytahovat - nafotí vše potřebné, jestli jsou označené terária atd... Už dopředu jsem řekl, že někteří jsou zazimovaný (kontrolu jsem měl teď koncem Ledna), ale nic odchytávat nechce. Já bych neměl problém odchytit toho jedáka aby si ho mohla zkontrolovat, ale proč narušovat přirozený cyklus jako je zimování či u ptactva odchytávat při hníždění? Zrovna veterinář KVS by to měl vědět a buďto domluvit jiný termín anebo to zavede do protokolu, že probíhalo hnízdění a tudíž nebyl podrobněji zkontrolován stav zvířete. Administrativně se to dá vždy vyřešit. Já myslím, že u svého protokolu to mám napsaný, ale nejsem si tím jistý - jenom jsem si to zrychleně projel. Odpoledne když si vzpomenu tak se klidně podívám.

trojAAAcko
trojAAAcko 07.04.2025, 14:47:11 xxx:xxx.ce4c:be8f
»
Odpověď na příspěvek uživatele Lada1960 z 07.04.2025, 13:17:50

bohužel někdy ani nejsou ku prospěchu.

Co tím myslíte? Můžete být trošku konkrétnější? 

Ptám se ze zvědavosti.

trojAAAcko
trojAAAcko 03.04.2025, 14:27:07 xxx:xxx.ea9:89ed
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tom50 z 03.04.2025, 12:50:28

Já bych teda nereagoval a v klidu jen četl, ale zaujala mě tahle část.

Idioti jsme když si dáme líbit od zbytečných molochů, jako je státní vetrerina, tyhle buzerace a za zdr stav českých včelstev jsou také zodpovědní pouze včelaři, jen stát z nás dělá nesvéprávné idioty.

Mohl byste to více rozepsat? Myslím jako jestli máte svoji zkušenost s SVS a tak. 

Já mám pravidelné kontroly od KVS (každý rok) a nemůžu říct, že bych měl negativní zkušenosti. Z jedné strany jsou takové kontroly v pořádku, ale na druhou stránku moc nejsou a já řeknu proč není. Ono si hodně lidí myslí, že jak je to dobře, že mi kontrolují zvířata jestli se o ně starám jenže tím, že to mám legálně a svůj chov nahlášený tak já se starám a téměř pokaždé když se něco stane tak je to někdo kdo chov neměl legálně nahlášené. Například jako před pár lety byla ta situace s Mambou Zelenou v Praze. Ta nezdrhla někomu kdo to měl legálně a ještě jí měli za nelegálním účelem. Proto ty kontroly vlastně nemají moc smysl, ale moje osobní zkušenost je převážně jen “administrativa”. Přijde paní, nafotí si chov, zkontroluje zvířata zda jsou v pořádku a jde zas pryč. Otázka 20 minut. Žádná buzerace, ale normální přístup. S tím osobně problém nemám, ale kontroly z důvodu aby se vědělo, že se starám - to je fakt k smíchu a rozhodně to nepotlačí ilegalitu a týrání zvířat. Druhá stránka (ta pozitivní) tak je aspoň nějaký monitoring a podklady třeba pro zlepšení chovu zvířat. Pokud vím tak Vám na včelách záleží a chcete to nejlepší pro ně. Tak je to v pořádku, ale Welfare se nedá “vycucat” z prstu a kdyby to někdo chtěl tak můžeme počítat se zhoršením legislativy, stížnostem chovatelů a zbytečné stížení samotného chovu. Takový monitoring právě může dát KVS / SVS s podklady a v případě změny legislativy k horšímu se tomu dá zabránit. Jinak pokud někdo v politice nedostane podklady, že nedojde ke zlepšení a že změna nemá smysl tak zavede cokoliv. Právě pro nás jako chovatele je zrovna SVS / KVS klíčové právě jako preventivní ochrana proti nesmyslným zákonům. Znám několik příběhů (takové backstory - příběhy který málokdo ví) kdy skoro došlo k radikálnímu zhoršení, ale díky třeba SVS se zákon neprosadil. Poslední jsem se dozvěděl 2 měsíce zpátky ohledně Pozitivního seznamu. Tam totiž nechybělo málo a už by tu byl rok zaveden a nikdo by se nikoho neptal. Ve stylu “O nás bez nás”.

Proto se zájímám o Váš podrobnější postoj na toto téma. 

trojAAAcko
trojAAAcko 03.04.2025, 11:38:10 xxx:xxx.ea9:89ed
»
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 03.04.2025, 11:00:23

Vaší logikou dostane na prdku malé dítě, které zlobí, ale pro jistou i všechny další, co kdyby náhodou začaly zlobit 😀

Klasická školní výchova. Kdo se k problému nepřizná tak to odnesou všichni. Jenže příroda je něco jiného než výchova dětí což byste mohla vědět. Jinak je to mentální tah který byl, je a bude efektivní, protože v té třídě pokud příště někdo provede a nepřizná se tak mu to ostatní pak “spočítají”. Selektivní trest ve tříde taky funguje, ale v té přírodě už tolik ne.

Krom toho vám nastiňuji nejefektivnější řešení spolužití vlka u nás v krajině - vycházím z toho, co už vyzkoušeli Slováci na Poĺaně

No a já nastiňuji taky efektivní řešení a to to nechat být a každý za sebe. Nestojí to vůbec nic - jak peněz, času apod…. Kdo se dostane do problému tak se stalo a jde se žít dál. V tomto jsem těžký alibista. Nejsem za jakoukoliv střelbu, ale beru fakt, že bez střelby to kolikrát nejde jenže v jiných případech (přemnožené invazní druhy). Já si jen vzal osobně jak si tady někteří berou jiný země / kontinenty ve stylu támhle v Africe a v Indii kde jsou úplně jiný druhy jak savců, plazů, bezobratlých,…., ale zmíní jen lva / tygra,…. přitom existuje stovky jiných větších problémů které jsou zapotřebí řešit a tady se někteří dohadují zabít / nezabít vlka. My máme oproti té Afice, Indii, …. mírumilovnou krajinu a všichni se vzruší kvůli vlkům a medvědům. Proto jsem výše psal věci pojďme se vzrušit i kvůli rizikovému kameni v lese, kmenu kde může něco uvíznout. Ono i klouznout na mokrém listí na podzim v lese není nic příjemného. Pojďme to řešit taky aby to bylo všude bezpečné. 

Jiný kraj, jiný pravidla.

tudíž úplně v pohodě, taky spadáte do skupiny, která nemá prochozený terén a nesetkává se s dotčenými, ať už pozitivně nebo negativně, za to máte úplně jasné názory, jak by to mělo být.

Pěkný škatulkování a dle této pasáži se jen potvrzuje minimální Vaše znalost mého života a i tich mých malých zkušeností, ale zaškatulkovat hold asi musíte. 😉 Jj, mám to úplně všechno jasný obzvlášť názory (sarkasmus). 
Než začnete škatulkovat tak si radši o člověku zkuste něco zjistit. Děkuji.

trojAAAcko
trojAAAcko 03.04.2025, 10:47:47 xxx:xxx.ea9:89ed
»
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 03.04.2025, 10:29:05

Proč by se mělo střílet do všech smeček, když ne všechny působí škody? My se tady baví přece o těch zvířatech, která “dělají problémy”.

To je hodně hluboká myšlenka. 😂😂 Jak probíhá monitoring problémových zvířat a ne všech?

Pokud má být prevence tak u všech a ne jen u vybraných, protože jedna přestane být problémová a druhá začne. 😉 Pokud má být “neustálý klid a mír” tak musí být prevence u všech naráz. Jinak se to bude točit pořád dokola a pak se lidi budou dohadovat jak to nemá žádný efekt, protože předtím “neproblémové” najednou dělají problémy. 

Jinak koumáte něco, co už je dávnou vyzkoušené, ano fungovat to, bude,

Samozřejmě, vyzkoušené tím způsobem, že tu zas nic nebude. Super. 👍 

Hold není reálné se zavděčit všem lidem dokud by se nejednalo o zrušení daní a každému milión na ruku. Vždy si musí někdo stěžovat místot toho aby se přizpůsobil a žil dál. Někdy si říkám, že ti “přizpůsobivý” jsou více nepřizpůsobivý než ti “nepřizpůsobivý”. 😂 

trojAAAcko
trojAAAcko 03.04.2025, 10:23:28 xxx:xxx.ea9:89ed

Tady se dávají příklad z Afriky, Indie apod… s klasickými zvířaty jako tygři, s lvy, ale ono existuje mnoho jiných zvířat kolikrát nebezpečnějšími než jsou takový savci. Zrovna v Africe se stává, že i jedovatí hadi, pavouci a jiná “havěť” usmrtí spícího člověka který se ve spánku jen otočí, ale zvíře se lekne. To se nemusí řěsit? Proč třeba jedovatý had který se co nejvíc bojí člověka tak se pohybuje kolem jeho obydlí? Je to jednoduché a to je přirozenost přežít a pokud nemůže něco ulovit tak zariskuje a přiblíží se k jeho obydlí, protože tam je vyšší výskyt hlodavců a jiný kořisti. U nás je to obdobně třeba s Užovkami Podplamatými na zahradách a já jen čekám až začne každoročné téma v teraristice “Co to je za hada? Je to zmije?”. 

Děti v lesích? Tak už z principu by tam nemělo být samo. Za předpokladu, že by tu nebyli žádní vlci a medvědi tak je mnohonásobně více rizik poranění či úmrtí a to může být jen obyčejný pád na kamen, zaklínění někde či ještě staré železné pasti popřípadě ještě stará nevybouhnutá nálož která ještě v dnešní době se nalézá. To se řešit taky nemusí? Pojďme teda podpořit ještě neziskovku která bude platit lidi kteří projdou každý centimetr čtvereční kteří to budou analyzovat, oblepovat kameny gumou aby kdyby náhodou tam šlo dítě aby se nic nestalo. Takto to dopadlo s dětskými hřišti kde je všechno pogumované, plastové. I já si ještě pamatuji starý, prorezlý kovový hřiště a ne jednou jsem se pomlátil, ale přece jenom pořád žiju. 

Nevím jak Vy, ale já jsem jezdil na Malou Fatru na Slovensku a pravidelně medvědí stopy, výkaly, ale žádnýho jsem nikdy neviděl. Jednou bylo maso zavěšené za oknem a ráno tam nebylo a na zdi drápy od mědvěda. Nikdo nic neslyšel a ani se nevzbudil, ale v klidu jsme si tam lyžovali, chodilo se na túry a nikdy se nic nestalo. 

Ono je celkově asi rizikovější uklouznout při vylézání z vany než, že na Vás takový zvířata zaútočí v lese jenže nikdo vany v domácnostech nezakazuje či nechce omezovat produkci takového produktu. 

Regulace pomocí občasné střelby? Hezký nápad, ale to asi nebude mít takový efekt, možná tak z dlouhodobého hlediska, ale minimálně. Odstřelní dvou vlků? Určitě žádná škoda a to se ztratí v celkovém počtu, ale jestliže ti dva vlci budou z jedné smečky tak co ty ostatní smečky? Tam ten efekt nebude, protože si ty smečky asi nepořádají společné grilovačky kde by si to “řekli” a předali si zkušenosti. To byste museli odstřelit jednotlivce z každé smečky a to hodně štěstí s mapováním všech smeček a s cíleným odstřelem aby to mělo smysl.

trojAAAcko
trojAAAcko 31.03.2025, 21:45:30 xxx.xxx.110.193
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ciliatus z 31.03.2025, 17:27:23

Přijde mi zvláštní, že by na internetu skoro nic nebylo. Jinak to asi bude tím, že se může vyskytovat více latisnkých názvů (pokud jste podle toho hledal). 

https://www.biolib.cz/cz/taxon/id189285/

Se Scinky přímou zkušenost nemám (nepřišli mi nikdy nijak atraktivní), ale nějaký nápad mám. Zkuste napsat panu Jiri24 - pokud by si vlákna nevšimnul, ale jinak bývá aktivní. Na svém profilu má Scinka Ohnivého i napsaného takže ten bude určitě vědět podrobnější informace.

https://www.chovzvirat.cz/zvire/605-scink-ohnivy/

https://www.ifauna.cz/clanky/4300-scink-ozdobny-riopa-fernandi-scincidae.html

https://www.reptiles.swelluk.com/help-guides/how-to-care-for-a-fire-skink/

https://reptilesmagazine.com/african-fire-skink-care-sheet/?srsltid=AfmBOopkXnXcVUGMDE_RIa8yYogYPKXlXzkRXRCiq_4tshRwkY62Tlyk

trojAAAcko
trojAAAcko 31.03.2025, 06:54:27 xxx:xxx.a0b3:9f32
»
Odpověď na příspěvek uživatele zjarda z 31.03.2025, 06:11:30

Já jsem byl už na večer líný si to dohledat a měl jsem to v plánu ráno, ale očividně jsem byl pomalejší. Každopádně je vidět, že tam moc velký rozdíl není. Přítelkyně taky kupuje mini piškoty, ale na hodnoty jsem se nekoukal a ráno si nevzpomněl tak snad si vzpomenu odpoledne jen tak pro zajímavost. 

Mini piškoty jsou fajn, že se nemusí lámat a může se dát rovnou celý a pravděpodobně to sní celé. Když jsme dávali ty klasický tak většinou snědl třeba polovinu a pak to nechal - asi už ho to nudilo. 😃 

trojAAAcko
trojAAAcko 30.03.2025, 21:15:06 xxx.xxx.110.193

Já jen nadhodím jednu svojí myšlenku. Nějak mě nepřekvapilo, že všechny “druhy” piškotů obsahuje cukr, ale za mě je také důležité si říct v jakém množství třeba na 100g. Pokud by piškoty pro děti obsahovalo například 30g cukru na 100g a piškoty pro psy 10g na 100g tak to můžeme mít razantní rozdíl. 

Připomíná mi to situaci kdy mi pořád vyskakovala reklama na nejmenovaný produkt a říkali tam jak je to zdravé a já nevím co ještě. Nějak se mi to nezdálo tak jsem vyjel složení a měli to téměř krásně rozepsaný až jednu drobnost. Měli to rozepsané až na tři látky a mezi nimi byly i sladidla. Tyto tři látky obsahovaly 50% neurčeného poměru a kdybych byl spravedlivý a rozdělil to na třetiny tak to máme třeba na sladidla 16,6%. Jen pro představu - tich 50% “určených” dělalo 7 látek. 

trojAAAcko
trojAAAcko 28.03.2025, 16:19:59 xxx.xxx.110.193
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 28.03.2025, 16:00:16

Ten anonym naznačil jednu nedávnou situaci, ale trošku mu asi uniknula pointa proč došlo ke zveřejnění toho emailu.

Jinak co se tak dá dělat se zveřejněným emailem? Představte si, že bych tady napsal email třeba mého otce a chtěl byste ten email zneužít. Co byste s tím chtěl udělat? Zkoušet přihlásit se do bankovnictví? Na sociální účet? Zkusit to můžete, ale s nulovou znalosti zvyků, oblíbených aktivit apod… mého otce tak asi to “nehacknete” a pokud by měl tak primitivní hesla jako “qwertz1234” tak upřímně takový člověk by si to zasloužil aby se mu tam někdo dostal…. To je jako psaný PINy na kartách. Založit si účet a půjčit si na cizí email peníze? Pokud nemáte pořád přístup na email který s laickými vědomosti nebudete mít tak neprojdete ani ověřením emailu při registraci a to nemluvím o ověření osobně na pobočce či fotky s občanským průkazem. Jinak ten email můžete využít maximálně tak na milostný zprávy pokud máte osamnělý život. 😂 

trojAAAcko
trojAAAcko 28.03.2025, 08:58:22 xxx.xxx.18.210

Bazoš je dno a odpad. To říkáme minimálně 15 let. Nerozumíme, co má Bazoš a mikrovlnka společného se spermatem psa.

Jde o princip a ne o co přesně jde.

Udělali jsme chybu - místo roku 2001 má být covidový rok 2021. Předávající na fotce, kterou si klidně můžete dohledat, mají roušky.

Dobře, beru zpět ohledně věku. Pak by to dávalo smysl. Dohledávat si to fakt nebudu - nemám to zapotřebí.

vy tu rozebíráte, co praví američané dělají/píší a na základě toho hodnotíte text. Jenže neameričan, žijící tam, se chová - píše - jinak.

To ano, píše jinak, ale pokud dostal ocenění za nejaktivnějšího studenta tak tu angličtinu asi bude umět ne? To mi pořád nesedí.

Realitka - prodej domu - stačí se podívat na fotky domu a okolí a posoudit - je reálné zde mít chov psů?

To je jedno zda to vyhovuje / nevyhovuje. Prodej domu od realitky je nulová argumentace.

Je vidět, že jste jiná věková kategorie - lidé ve věku 26 let už “nepřidávají fotky na Facebook” (nebuďte líný najít si Tik Tok nebo Instagram jeho bratra, prosím)

Tak tady jste docela vedle. 😂 Pokud mě paměť neklame tak jsem tady svůj rok narození nepsal, ale kvůli Vám ho i sdělím. Jsem ročník 99 a za necelý dva měsíce mi tich 26 let bude. Tudíž jsem přesně ta věková kategorie a řekl bych, že jako vrstevník v tomto ohledu mám trošku lepší přehled. 😉 Možná byste se divil kolik lidí v mém věku pořád přidávají fotky na FB… Nejsem líný, jen to nemám zapotřebí si to dohledávat…. Mně bohatě stačí ta emailová adresa. Ono taky stačí bohatě se zamyslet, že ta moje věková kategorie více méně “vyrůstala” s FB kdy Instgram byl v plenkách a TikTok neexistoval. Hodně lidí mého věku totiž už nemá zapotřebí si zakládat například TikTok, protože už mají jiné priority. 😉 Spoustu mých spolužáků už mají děti a třeba staví dům a jediný “spojení” se světem je právě FB včetně přidávání fotek. Neopomínejte, že ty informace které jste Vy dohledali může dohledat kdokoliv. Tudíž se nejedná o relevantní informace. Možná by se to dalo oveřit třeba fotkou z domu a přes okno aby se dalo podle google maps zjistit jestli to sedí - stromy, domy apod… Potom by se dalo přemýšlet o věrohodnosti.

Jediné, co píšeme, že osoba JC existuje, pracuje hodinu od domu a veterinární kliniku má půl hodiny od domu. Je tak velký problém zavolat na tu kliniku a zeptat se?

A co tím zjistíte? Ikdyby ten člověk tam opravdu chodil nebo klinika toho člověka znala tak jak víte, že ten kdo Alušku kontaktoval je opravdu on? Ještě tím emailem co Aluška zveřejnila? Pochybuji, že Vám klinika v takovém případě sdělí kontakt na toho pána jestli vůbec ty údaje mají (například email). Jinak krádež identity není tak těžká záležitost. 😉 Ve skupině na díly pro BMW na FB se teď zas rozmohlo kdy FB účet vytvořený klidně roku 2014 i s fotkami z roku 2022 prodává hezké díly za levno. Pak lidi sdíli jak ta konverzace probíhá a je to 100% podvod.

Další věc je pravděpodobnost. Až tolik se v konkrétních rasách nevyznám a teď neposoudím “vzácnost” Alušky rasy třeba v USA, ale proč by někdo z USA měl o to zájem? Sestry kolegyně posílá běžně štěňata do USA - ty to obchody se opravdu realizují, ale taky jde o rasu (už si nepamatuji o kterou se jedná) která není za 20 tisíc Kč s PP, ale trošku někde jinde. 😉

Dále už to nechám bez reakce… 

trojAAAcko
trojAAAcko 28.03.2025, 05:16:52 xxx.xxx.110.193
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tap z 27.03.2025, 23:39:39

“komunikace odpovídá věku 26 let” → “jak přebírá ocenění a 200 dolarů pro nejaktivnějšího studenta 2001” - Student ve dvou / třech letech? To musí být hodně nadaný. Dobře, může to být syn? Proč to komunikuje syn když otec je tam tak dlouho tak tu angličtinu určitě umí obzvlášt když dostal ocenění a krásných 200 dolarů. To dává smysl.

“fotky domu na stránkách realitní kanceláře (na prodej v r. 2004)” - To je relevantní informace potvrzující, že se jedná o věrohodného zájemce?

“jména zbytku rodiny poukazují na “neamerický původ”” - Jako asi dalších 99% obyvatel Spojených států?  Technicky vzato ani my nejsme Evropané, jen se našim předkům tady líbilo.

“profil tamtéž založen před 9 lety (ne včera)” - je aktivní? Přidává fotky? Založení účtu je hezký, ale bez aktivity je to k ničemu. Může být už třeba dva roky někde zakopaný.

“fotky domu na stránkách realitní kanceláře (na prodej v r. 2004)” - To má potvrzovat reálnost zájemce? Teď víme, že ten dům je starší než 21 let což je na ameriku docela nadprůměr. 

“překlep v United polidšťuje” - Sakra, to mě nenapdlo. Tím pádem asi ti princové v email spamu jsou reální? To už jsem mohl být desekrát za vodou.

Velice zajímavé interní pátrání.

Zkuste něco prodat na bazoši. Tipuju den maximálně dva dny a máte vyluxovaný bankovní účet. 😂

trojAAAcko
trojAAAcko 27.03.2025, 16:16:21 xxx.xxx.110.193
»
Odpověď na příspěvek uživatele Chingis z 27.03.2025, 15:56:17

Taky mi slečna psala na mikrovlnku dokonce s jménem doktorky z nemocnice, včetně nemocničního podpisu a i email seděl, že vše vypadalo věrohodně. Ta “doktorka” opravdu existuje, pracuje v té dané nemocnici, ale jak si to nebyla úplně ona. 1. Poslala odkaz na stránku kam jsem měl jakoby se přihlásit na účet aby mi poslala peníze 2. Polovina funkcí na té stránce nefungovaly jak to bývá u takových podvodů 3. když jsem se “jí” zeptal proč kupuje mikrovlnku na bazoši přes firemní email a proč se nezeptá nadřízeného na koupi jiné pokud chtějí tak už nepřišla žádná odpověď. 

Mikrovlnku pořád mám tak kdyby někdo chtěl, není problém.

Edit: Přidal jsem screen jen z části konverzace. Můžete vidět email i podpis a dokonce tu slečnu dohledáte.

Obrázek
trojAAAcko
trojAAAcko 27.03.2025, 15:46:53 xxx.xxx.110.193
»
Odpověď na příspěvek uživatele Chingis z 27.03.2025, 15:00:03

Hlavně američani jsou líní psát “United States” a mají ve zvyku psát i stát popřípadě zkratku státu jako TX / MI / … což mi tam chybí.

Ten email je opravdu jen třešnička na dortu. Za mě to je ztráta času se s ním dál bavit. To nikam nepovede.

trojAAAcko
trojAAAcko 27.03.2025, 14:56:04 xxx:xxx.ec7:22a6
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 27.03.2025, 14:44:35

Tak já nevím, ale i na “američana” mi ta angličtina nesedí, ale asi hold mám hrozně špatnou angličtinu když mi “OK” text přijde jako “NOK”. 

Ten email je jen třešnička na dortu.

Je několik možností jak to může pokračovat. To se nechám překvapit. 

trojAAAcko
trojAAAcko 27.03.2025, 14:21:54 xxx:xxx.ec7:22a6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 27.03.2025, 14:08:37

Jasný podvod. V tomto momentu přestávám reagovat a pokud se chci pobavit tak začnu dělat hroznýho “blba”. 

trojAAAcko
trojAAAcko 27.03.2025, 14:20:56 xxx:xxx.ec7:22a6
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 27.03.2025, 14:07:49

Formulace celého textu je na bodu mrazu tak jako tak.

To, že překladač to “přechroupe” ještě neznamená, že to je normální věta. Neřekl bych, že “heat” je ideální slovo pro “hárání”.

trojAAAcko
trojAAAcko 27.03.2025, 13:59:44 xxx:xxx.ec7:22a6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 27.03.2025, 09:25:59

To bych ignoroval. Je tam pár nelogických věcí v těch větách. 

Převážná většina podvodů začíná s tím, že se “představí” místo toho aby nejdříve oslovili Vás a pak svoje jméno. Dále pak názvu rasy vypadá jako od někud zkopírovaný. Potom píše “We live” - my žijeme a následně se zeptá na informace co byste po nich chtěla a hned v další větě je “She is due”. Kdo ona? Koho tím myslí? 

Je to hrozně zvláštně zformulovaný text. Napište ještě emailovou adresu toho člověka. To taky hodně napoví zda se tomu dá vůbec věřit. 

trojAAAcko
trojAAAcko 26.03.2025, 16:02:23 xxx.xxx.110.193
»
Odpověď na příspěvek uživatele lupus4 z 26.03.2025, 12:23:47

V čem konkrétně mají samci výhody oproti samicím?