Záda ?
Záda ?
Arosek:Ano, ano, ano! Starika do kazde rodiny! Za me nejlepsi z nejlepsich, kazdy jeden jediny strousek, co k nam kdy prisli, nas neskutecne obohatili. Vrele doporucuju!
A jinak abych byla v tematu … to jsem se zas po ranu zdrave nasrankovala!
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/210001863/prodam-francouzsky-buldocky.php
Jako že je daj už teď ve třech tejdnech ????
Sarah01:Člověk by ani neřekl, že by někoho dokázala pokousat nebo sežrat, má moc roztomilej kukuč. Všechno nej k 10. osvojeninám. 🍀
To jsou mimikry, aby právě mohla snáz někoho rafnout 😀
10 let už mám lidožravou Bess. 31.10. před deseti lety mi přivezli ze Slovenského útulku ustrašenou kostřičku, kterou někdo našel týden před tím jak se krčí u hnojiště. Už to je babča, čumáček šedivej, kolik jí tak může být? 13, 14, 15.....nevím. Už bych ji neměla říkat lidožravka, protože za poslední dva roky nikoho nesežrala. Bojí se pořád, je ve střehu aby mohla včas utéct, uhnout,schovat se. Ale je moje a já jí miluju
Krásné přivezeniny 🙂
Když do lesa tak ve správných barvách 😀
Včera jsem trošku fotila, Mirďa ve žluté 😀
Anonymní:Aktuální inzerce na Sbazaru
Pěkný, ten první je double merle….
impact:Šestý den už to bude chycené k sobě, nebojte. Věřím, že teď už by to srostlo i bez těch svorek, akorát by to chvíli vypadalo ošklivě a chtělo by to více péče. Je to holt na místě, které se furt hýbe.
Jinak na mazání čehokoliv je výborný i Alaptid od Biovety.
Alaptid měl Idorek na ty záda. Mám aloe vera gel tak jí to mažu tím. A jo, bude to dobrý, jen s ní ještě týden vydržet. Když se vrátíme z procházky, tak jí nesmím pustit z vodítka, jinak zaleze do křoví kam se já nedostanu a nepude domu a nepude domu. Jenže jí musím oblíknout kaťata, jinak hned ošetřuje. Tak jí vleču až do baráku skoro po břiše. Dneska si gaťky pochcala, mršina jedna…..
Sardullah:Podle tý fotky mo taky přijde, že se to trochu šklení… tak snad to bude dobrý🍀
stříkám jí to aloe vera first spray a do jídla dostává curenzym. Když to bude širší jizva, tak neva, zaroste chlupama. Hlavně aby se to spojilo
6tý den, přijde mi to že se to malinko šklebí, jak opadl otok, tak snad ty svorky vydrží do příštího pátku
Trickyvoo:Teda chuděra. Ať je brzy v pořádku🌹.
To určitě bude, už chtěla jít na procházku. Dneska od půl pátý ráno pofňukávala že chce do boudičky. Přestala v půl sedmý. V sedm mi zvonil budík…..
impact:A neoplatilo by se Vám mít doma ten nafukovací límec? Nebo ten by se jí taky nelíbil? Mám tu zkušenost, že s ním psi nemívají problém.
Ona má problém i když nějakou věc doma dám o 5 centimetrů jinam
jo a curenzym dneska přišel
Sardullah:Ach jo 😴…taková šlicna 😢…
S tím límcem bych se zbláznila taky, se jí vůbec nedivím. Tak to mám v hlavě asi taky nějak v nepořádku. Ginu si vůbec neumím představit, že by měla límec.
No holky, tak držím palce, ať se to rychle zahojí a hlavně, ať se z toho domácího režimu obě nezblázníte.🍀
No chodí doma jak lev v kleci a kňourá. Teď jsem s nima byla hodinu na zahradě a zase jsem mazala do práce. Musím jí hlídat, nechat venku chvíli bez gatí aby se vyčurala a pak i venku oblíknout, jinak si to chce lízat. Tak jsem koupila druhý gaťky na střídačku. V Pepcu za ně chtějí 35,-
Vahine:Bessčo, vy se s Mirďou staráte paničce o vzrůšo teda 🤔
Ať se holka brzo zahojí! Co Mirďa? není po to gabapentinu sjetý?
Mirďovi nic není, toho bolely záda na jaře a od tý doby , ťuk ťuk na něco co nehoří, dobrý
V neděli si Bessča , nevím o co, v lese způsobila tržnou hlubokou ránu přes celý stehno. Má to zašitý a protože v límci by se zbláznila ( jak je ona jiná v hlavičce ), tak vyfasovala bodýčko po Idorkovi ( když měl ty utržený záda ) a k tomu kaťata. No a udržte doma nepřizpůsobivýho čtyřkilovýho psa, kterej chce bejt mermomocí v boudě….Venku jí fakt nechat nemůžu, protože bych jí musela sundat gatě, kdyby šla čurat nebo tak a to by si mohla vyndat ty svorky. Takže to musíme obě vydržet do 17, kdy jdeme na stehy
To mě moc mrzí, já teda si zvykám hooodně dlouho, když mě opustí nějaký člen mojí smečky
assil:https://www.bestdarky.cz/odchlupovac-a-odzmolkovac-profi-p-8953.html?sznaiid=7554004065342929120&sznclid=4dDQ0dTQ2dXQ0NHQ0tPT19nV2dHY
to je ale prťavý, mám ho, na deky položený na gauči nebo kobercový nášlapy na schodech je to ovšem super, ale třeba koberec v místnosti 5 x 6 metrů bych tím dělat nechtěla 😄
Trickyvoo:No kdyby jen dětičky, evidentně byla drzá po matce. Jako doma mi dítě tvrdit, že jí sousedka bezdůvodně nadává, já se pak dozvědět, jaký k tomu měla důvod, tak i kdyby se mi to nezdálo, tak nebyla jsem u toho a dospělé ženské tvrdit do očí, že je lhářka, protože můj andílek na tuty nelže, tak to chce pořádnou dávku drzosti 🤔.
Přesně, místo aby holce doma “ vysvětlila ”, že tohle se nedělá. V lese, na louce ať se pes vykadí kam chce, ale v obci kdekoliv je třeba to sbírat. Jestli tam ještě někdy něco najdu, tak jim to před tu bytovku opravdu odnesu. Navíc já neřekla jediný sprostý slovo, jen jsem na ní volala, protože ona odcházela a neřekla že dojde pro pytlík a vrátí se.
A ještě, nezdraví ani jedna.