Takhle Mirďa naznačuje, že je třeba jít do lesa 😀. No odolat nelze….
Takhle Mirďa naznačuje, že je třeba jít do lesa 😀. No odolat nelze….
kometa:Tak u nás pomohla i nová okna a zateplení. Bývalo tam hůř.
Zatepleno mám, okna plastový, ale velký a fakt to tam pařilo děsně. Zlatý předokenní rolety. Teď ještě zvýším zateplení v půdě, to by taky mohlo trochu pomoct.
kometa:Za mě jsou zase horší okna za západ.
Já mám okna na jihozápad a táta měl na východ. A víc jsem trpěla u něj - viz výše. Já mám aspoň dopo chládek, u něj mi bylo horko pořád. Už ráno po probuzení.
Taky mám půlku baráku na jihozápad a v prvním patře se tam to nejhroší sluníčko opírá od tří až do večera. Dokud jsem nepořídila předokenní rolety, bylo v baráku v létě na zdechnutí.
Mí jezevčouni by jim taky dali co proto, včera stará lidožravá Bess v lese chytila holuba, posvačila ho a domů si ještě hrdě přinesla křídlo…..
Mám výhodu u Idorka, jak je na mě závislej, že mě pořád musí vidět, takže se moc nevzdaluje a i když se někde na procházce začuchá, po stopě si mě najde.
A to mě taky bude zajímat, Idorek taky už téměř neslyší, jen asi na 5 metrů když hodně zařvu. A teď začal večer v posteli z ničeho nic občas štěkat. Omluvám se že nemám radu a takhle Vám sem lezu….
Daja:A zase krása, jen dám takovou poznámku, že když se zadívám medvědí mamině do očí vůbec, ale fakt vůbec s ní nemám strach😉za tím monitorem😉.
Oni nemají mimiku, takže se nepozná, jestli jsou v klidu nebo nasraný
Medvídci 🙂
Trickyvoo:Bože můj, to je teď teda náfuka 😂.
Jo von se umí tvářit a urážet, zlatíčko moje 😀
Mirďa smí do lesa, hurá hurá hurá. Sice zatím jen na vodítku, ale krásně posiluje záda, jak je vysoká tráva a on větří s nosem nahoře. Ale fotit se nebude prej ani za modrý z nebe 😀. Dneska jsme cvičili už 2x, je moc šikovnej. Snad si pamatuju všechny ty cviky. Teď leží na magnetu.
Tak včera byl Mireček na fyzioterapii, ve vaně byl teda hodně nesvůj, to nechtěl ani pamlsky. Při předchozím cvičení měl pořád hlavu v kyblíku s pamlskama, ve vaně se hodně bál. Příště to už snad bude lepší, až si zvykne. Doma budeme cvičit posilovací cviky a na procházky na vodítku může jak daleko ujde. Ale když jsem v práci, je ještě raději v ohrádce, aby náhodou odněkud nechtěl seskočit.
Vahine:Taky bych mu dala ledvinu 🤗 a co to vysílá za signál? Co počebuje mijánek?
Spapali mi jablíčko, mrkvičku, okurku a ředkvičky. Hlávkovej salát jsem ubránila 😀 😀
Tak zase Mirďa klasika 😂
Tady záběr že filmaři jsou opravdu blízko, ten vpravo s maskačovou bundou je syn
Přišla se fotit i matka s dětma 😀
Sarah01:Já teda nevím, jestli je to velikostí 🤔, na výstavách vidím spousty těch velkých pastevců, ale pravda nepočítala jsem to. Včera tam byla i klubovka jezevčíků a těch teda bylo hodně, asi mezi myslivci pořád oblíbený plemeno a hlavně vcelku skladný. Ano, dogu jsem neviděla, ani nepamatuju.
To nebylo hodně jezevčíků, hodně jich je na klubovce na Konopišti, cca 400 kousků.
Sardullah:Takhle se přesně válí naše Ginuš…jako v průkazu původu má uvedeno, že je to pes, ale ty pohyby, co dělá a ty zvuky, co vydává ve mě často probouzí podezření, že je to medvědice…
To mu musím napsat, ať na toho medvěda zavolá Ginuško, jestli se otočí 😂😂
Jeden povaleč 😁
Tenhle byl taky dost blízko
Mi:Nádherné fotky. Ten medvěd u něho to jako fakt?
Jo ten medvěd přišel takhle blízko, lehnul si a usnul