Také držím palce! 🌷Ať si ještě užije spoustu společného času.
A Matýskovi přeju, ať už ho drápy netrápí.
Také držím palce! 🌷Ať si ještě užije spoustu společného času.
A Matýskovi přeju, ať už ho drápy netrápí.
My měli náročný víkend. V sobotu jsme byli morálně podporovat na vodáckých závodech. Chlupatec jel poprvé vlakem, ale jak má už natrénováno z MHD, tak to zvládl parádně. Na vodu v řece se teda moc netvářil. Ochlazení podvozku mě stálo mraky pamlsků a přemlouvání, že to je fakt v pohodě, a nežere to malý černý psy.
Včera jsem myslela, že bude potřebovat odpočinek. Já naivka. Vážně ho podezřívám, že je tajně napojenej na jadernej reaktor. Ale je to super. On tak strašně chce něco dělat. Ráno venčil manžel. Hádám, že odpoledne a večer budu mít nevybitej tajfunek s raplem. I když jsem teda aspoň pocvičila na zahradě při zalívání, aby neraplil doma. 😂
Je to mamlas a podezřívám ho, že je tajně napojenej na jadernej reaktor. Dneska přijela na návštěvu paní chovatelka s jeho ségrou a mladý pán úplně vypnul mozek. No pak se teda tvářil, že je znaven. A já teda odpadla taky, protože jsem po poněkud urputné nemoci, co na mě zas mláďata naprskala. No a za hodinku si mě mladej přišel vzbudit, že žádný flákání, a hezky mám jít na odpolední procházku. 😂
Jo tak jemu jsou čtyři měsíce, tak je to zatím ještě prdlá piraňa a hlodavec. Ale už teď je vidět, jak chce spolupracovat a něco dělat. Chtěla jsem začít chodit na cvičák už teď od jara do školičky pro uplný mrňata, ale nakonec to asi odložím na podzim. Zatím si celkem vystačíme sami a přes léto by to asi nebylo ono s tím jeho kožichem. Takže vycházkujeme a seznamuju ho se světem. Ale je to úžasný malý suverén. S ničím nemá potíž. Autobus, tramvaj, hodně lidí… A pokud si není jistý, tak stačí ukázat, že je to cajk, a je v pohodě.
Jojo. Mrňavej prdlej lapiňák. 😄
Zdravím ve spolek . Jsem si říkala, kam se asi ifauní osazenstvo přesunulo. Diskuze mi chyběla ke čtení a ptokrastinaci. Ale nebyly moc lžičky pátrat. Navíc loni v květnu staroušek jozefčík umřel. Už měl roky. Bylo mu přes patnáct a půl roku. A nějakou dobu jsem si nebyla jistá, jestli do toho našeho cirkusu dalšího čtvernožce pořizovat. Ale už dva měsíce je nás zase o chlupatce víc a jsem za něj ráda a procházky si užíváme na maximum. Tenhle relax mi hrozně chyběl. Od včerejška je teda kapánek rozjetej. Ale furt je to malý pako.