Jo to jsou takové ty rádoby vtipné poznámky typu to je smeták, paní si vede vlastní ledvinový pás, jedna chlupatá bačkora, krbová předložka a podobně.
Jo to jsou takové ty rádoby vtipné poznámky typu to je smeták, paní si vede vlastní ledvinový pás, jedna chlupatá bačkora, krbová předložka a podobně.
Že to těm lidem není blbý…tak to mu ta karma zdarma patří….
Pán byl chudý duchem
Do venčícího tématu to sice není,ale tohle mě hrozně pobavilo. Pelechy všude,ale oni chtěj dělat valnou hromadu,a když není místo,holt někdo musí nahoru🤣
Dneska se venčilo skvěle
…já se vždycky divím do čeho všeho je také možné duši vrazit…
to si pán dovolil moc!!
čokla má nevychovanýho a bude pomlouvat Bambulku??
tvl-to není možný toto!!!!
no,tak jasně-vy máte smetáka,a ledvinový pás-božínku jak ftipnýýý-grrrrr,a že on má čokla nevychovanýho-je v pohodě…
hnup,hnup je to!
to miluju tylidi,co si myslí,že pořádnej pes je velkej,a malej je na nic….nebo na posměšky….chjoooooo
jinak já byla odpo-v pátek a sobota+neděle v BK
dopo ještě do 3 v práci-volala jsem příteli at mě jde pomoct,že mám ještě víc jak půl palety alkoholu tak dojel,o půl 3 a podával mi bedny,že jsem se nemusela zohýbat,…-a jéé to je dřina,bych ze zádama dělat nemohl…
no ve tři po 10hodinách v práci jsem vypadla,doma se zbalila,Martin vyvenčil zvěř a odfrčela jsem do BK,tak jsem zalezla do bytu a v noci šla s Dafi jen ke kostelu a zpě…
ráno jsem s ní vylezla a s tatkem na vycházku kolem řeky,zimáku,obíhala stromy,lavičky ukazovala+velký betonový roury,že jsou taky lavička🙂
zpět jsme šly tradičně přes centrum a tatka mě vyfotul u soch 2 hříbátek co jsou v parčůku u radnice na památku statku,co tam dřív byl-a HOLKY KONAŘKY-V KNIHOBUDCE JSEM ULOVILA KNÍŽKU NAŠE HŘÍBÁTKA S KRESBAMI Vojtěcha Sedláčka!!!!!!
no,dom jsme došly po hodině,daly jsme si tv kulturu a čtení,
odpo jsem šla s Dafi kino-a centrum města-a bylo větrno a sychravo,
k večeru jsem šla na dodatečnou oslavu narozenin,kde jedna z kamarádek dojela o hodinu pozděj,protpže si dala Vavřinecký turistický pochod-32km-Blanzek,Moravský kras,Lipovec,Nové dvory…no nemohla chudera dojít ani na vlak a to šla druý den do práce-je zdr.sestra-má můj obdiv!!
od holek jsem dostala čepici od 4dox na culík dole…
tatka šel s Dafčou ještě jednu vycházku a v noci čurací…
takže ráno seDafči nechtělo ani slízat schody u podchodu,se zastavila,že nikam nejde…
takže výtah,vycházka podél řeky,trošku obíhačky,pak valila dom-a lhala,zase ten čokl můj lže-že mulčovací kůra-hromada-je taky lavička!!
stojí na tom a vrtí ocáskem,že chce pamlsek😀😀
no pak jsem ji vzala k bývalé švagrové,kde jsem nafasovala pamlsjy pro Žeryka šly jsme dom
odpo jen vycházka po městě kousek a kolem řbitova a odjezd a vycházka doma s Žerykem-Dafi je zase uondaná🙂
včera i večer držkovala,když jsem chtěla,at se jde vyčurat na dvůr….mrcha je to!☹️
A jo, už je to venčení veselejší, jak se začínají prodlužovat dny. Víc jak měsíc jsem se ve všední den ploužila tmou, teď už stíháme aspoň začátek procházky za světla. Všude u nás teď roztál sníh, tak je bláto a venčím hlavně na asfaltu. Malina je celkem vzorná, některé pokyny ani nestačím vyslovit, jen udělám “tak ..” a ona to udělá, něco dělá už sama od sebe. Píši to hlavně proto, že stačí, abych byla nemocná a týden venčí muž a můžu zase začít od znova, Malina mě pak tahá jak tažný pes sáně. Na prověšeném vodítku nechodíme, to po ní ani nechci. Chodí na flexině a jen po ní chci, aby netahala, což chápe a nedělá, u mě. Po týdnu první procházku obě protrpíme a pak pochopí, že manželových sto kilo si může tahat, jak chce, ale ke mně se bude chovat slušně 🤭.
dneska jsou to přesně tři roky, kdy s námi projel sněhovou kalamitu na pomezí Čech a Moravy a dorazil domů…
Je stále stejný…
👍👍👍, samý úsměv, Yoda svými úsměvy umí zlepšit den. Krásně zhrnuto.
Nojo, to jsou takový nejapný vtipy. Mám psy velký, tak zase slýchávám" mám psy moc rád, hlavně v guláši, hhihihi" a podobně ;).
Včera jsem venčila každého psa zvlášť, Framovi a Doroušovi jsem našlápla i stopičku a cvičili jsme poslušnost. Psi mají tu individuální pozornost moc rádi, ale nemůžu si dovolit jim každý den věnovat pět hodin času, to bysme bídně zhynuli hladem☹️.
Když jsme se už jen procházkou vraceli s Doronem domů, naběhla na nás berňačka, provedla čichovou lustraci a objevila v mojí kapse pamlsky ;). Panička si nepřála abych jí dala a holka se na mě docela zhurta rozštěkala a že si sušený masíčko teda vezme sama, paní ji teda moc neměla ve svý moci.
Dorouš se přede mě postavil naštorc a zabraňoval jí tělem, úplně bez agrese. Já ho vždycky podceňovala, říkala jsem mu cupitálek ( protože při vzrušení tak rychle přešlapuje nožkama) a šprt a Lisa Simpsonová a on z něj vyrostl takovej úžasnej, sevevědomej pes.
Zdá se mi, že tou nemocí se nějak změnil, jako by definitivně dospěl.
jo,oni to mají rádi zvlášt,ale já ž na to nemám pak energii..
jako já jsem nikdy nedělala to,že když jdu zvlášt,tak že by měly oba stejně velkou vycházku-ted pudu na hodinu s tím a pak hodinu s tím druhým..
tak to nikdy…
vždycky,když jsem to dělila-tak jedn měl normální vycházku,a druhej šel na krátkou cvičící,kdy ale se hoodně cvičí+běhá,něco nosí
nebo oba šly třeba na půlku své vycházky…
třeba dnes-já na sobě gatě na venčení-Dafi vycházka,Dafi vycházka…
nic-tvl Dafino neštvi mě!!dem ven!!nic..
tak zase pudu jak blb s každým zvlášt???-no tak díík..
a jdu s Žerykem-extra..
takže mezi pole,ke křížku a zpět,on si počuchal,válel se v trávě,v blátě,já pak před bránou zahrady na cestičce s ním pocvičila,a pak pocvičila ještě s Betty a Maxem,mezitím jsem házela Žerykovi míček..
a pak jsem šla s Dafi-ale jen kousek od baráku k zahradám,na pidi plácku pocvičit cviky z tance a poslušnosti,a zaházet kousek míček,
před barákem oběhnout stromek,keř a dom-takže ona šla kousek,a chvilku,ale byla spokojená,nadšeně ven,nadšeně cvičila,vocásek se vrtěl,dělala blbiny…kdežto s Žerykem,by se táhla….
no ted v baráku bordel,já bych měla cvičit-a nechce se mě a su utahaná:-()
Já jsem ráda, že za prvé nemám psy se kterými bych na procházce musela něco dělat a za druhé, že teda pominulo období, kdy bylo potřeba s Maťulkou chodit zvlášť, aby se naučil fungovat…resp. aby hned zkraje neodkoukal od tý pastevecký Kanimůry ty její móresy. Jsem ráda, že ty procházky pofackuju s oběma psy najednou…Gina si počuchá, Maťula se proběhne a hotovo…každej je spokojenej….
no,já chodím zvlášt,když Dafča stávkuje,nebo,když dojedu z BK,tak jdu zvlášt s ním,
ale taky nejčastěj chodím s oběma,to je jasný,nemám na to energii,ani chut..
čas bych i měla,ale nemám sil….
Xerxova:dneska jsou to přesně tři roky, kdy s námi projel sněhovou kalamitu na pomezí Čech a Moravy a dorazil domů…
Je stále stejný…
Není.
Z ušatého tlapatého něčeho je elegán. Teda většinou.🙂
ad venčení zvlášť - ono to psům prospívá a nejen výchovně. Jednak mají v daný moment tu výsadu, že mají svého člověka čistě jen pro sebe a druhak se učí být i trošku nezávislým na tom druhém psu.
Říká ta, která na to teď má čas tak akorát jednou za čas. Ale je pravda, že to nemusí být dlouhá procházka, stačí opravdu chvíle. Takže si dávám závazek soc.prc, že jak přestane bahno, tak to zase uskutečním. Aspoň večer.
já se dneska děsně flákám - po celovíkendovém pracovním procesu si vybírám volno… a psisku se do deště nechce a mně vlastně taky nee. Ale musíme - nebo nebudeme mít kroky 😄
tak jsem se hecla - a obešli jsme s Yodou celý lesopark Cvičák (ne psí cvičák - ale je to historický název vojenského cvičiště). V Černé Nise se koupal skorec, ve starých břízách se honili sýkory, brhlíci, strakapoudi, pěnkavy… i šoupálka a střízlíky jsem viděla.
U nás je hrozně zataženo, skoro tma a opět děsně fouká. Opravdu prima počasí.