Aktuálně: 2 736 inzerátů262 499 diskuzních příspěvků19 177 uživatelů

Jak se vám venčí?

Sardullah
Sardullah 24.10.2025, 12:42:59 xxx.xxx.221.235
Dublinbarzoj:

Jsem ták šťastný, když jsem venku s celou smečkou. Jen páníčci se bojí, že moji maličkost to bílý střevo zašlápne.   Prostě velký,střední, malý a nejmenší v akci😍

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

To je až neskutečný, že běloušek byl nedávno taky takový prtě… tak jasně člověk to vidí na fotkách, že už je velikej převelikej, ale teprve vedle toho malýho si uvědomuje jak moc…. no prostě benjamínek předal tuhle funkci mladšímu.

A teda musím říct, že moje chrtí srdéčko plesá… kéž by všichni chrti měli takový život.

Zrzavci
Zrzavci 24.10.2025, 12:59:13 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 23.10.2025, 22:31:09

Při obědě…. 😍

Obrázek Obrázek Obrázek
Zrzavci
Zrzavci 24.10.2025, 13:26:25 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 24.10.2025, 13:20:13

A! tak když 4x, tak to se už dneska nemusim mejt, mám to dopředu 😀

Fakt se na to skvěle kouká, na tu uvolněnost, spokojenost………….. budete časem zapřahat do kočáru , když jich máte tolikatě? 😀

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 24.10.2025, 13:38:34 xxx.xxx.119.6

Ten malej je krásnej, ten velkej je nějakej divnej.

Obrázek
Zrzavci
Zrzavci 24.10.2025, 13:39:40 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 24.10.2025, 13:38:34

Ztratil hlavu, asi začlo něco hárat.

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 24.10.2025, 13:42:03 xxx.xxx.119.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 24.10.2025, 13:38:34

Jako fakt, dává někomu ten pes smysl? Vidim dva zadky, ale jeden ocas, všechny se ňuňáte nad prckem a chyba v matrixu nic?

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 24.10.2025, 13:52:13 xxx.xxx.119.6

Hláška z Matrixu:  

Morpheus: Všechno, co má svůj začátek, má i svůj konec.

Ronja (aka Neo): Až na toho psa…

Ok, končím, pardon.

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 24.10.2025, 14:01:02 xxx.xxx.128.84

Krása,  chyba v matrixu🤣🤣🤣🤣🤣. K tomu zapřahání : teď  jsem řešila v autosalonu,  co koupit, aby mě to nesežralo kvůli vysoké spotřebě,  vydrželo to intenzivní nájezd u nás v divočině a vešli se tam chrtí kluci.  A majitel autosalonu chvíli přemýšlel a pak zkonstatoval- na léto kočár, na zimu sáně a zapřahejte. Takže mi asi nic jiného  nezbude, jen se bojím,  že hafíci odmítnout tahat, takže v zápřahu já, kluci se vezou🙈

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 24.10.2025, 14:04:26 xxx.xxx.128.84
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 24.10.2025, 13:52:13

A nekončete,  je to super👍, který barzoj se může pochlubit tím, že se dostal až do Matrixu, to umí jen Solomon kejn,  ikdyž má jen jeden ocas🤣😉

bambule
bambule 24.10.2025, 17:39:31 xxx.xxx.75.179

Její  Velevážená Chlupatost  Bambule Já I.

Dnes je u nás velice podivné počasí. Silně fouká, chvílemi prší a chvílemi se pokouší svítit sluníčko. Ale ten vítr je moc nepříjemný. 

Obrázek
Sarah01
Sarah01 24.10.2025, 18:00:04 xxx.xxx.162.253

Já dnes nevylezla ani na zahradu, ačkoliv plány byly. 😄 Venku je 5 stupňů, ale dost fouká a místy i mrholí.

šavlozubka
šavlozubka 24.10.2025, 18:22:32 xxx:xxx.1f3:ec01

Já sem hodím pár nepsích, protože včera při ranním a dneska při večerním venčení slunce takhle úžasně čarovalo. 🙂

Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 24.10.2025, 19:57:30 xxx.xxx.136.20

úterý byly 2 krátké vycházky.+snaha focení Bettynky v listí před domem..

nelíbilo se mi to,tak ve středu po ranní a šlofíku jsem vzala 3 psy a šla kousek k lípě-k tomu aportování a hledej ztratil,pak psi dom,

Betty k lípě před barák a na předzahrádku,vyfotit a dom..

za hodinu a půl jsem šla hledat mobil…

stejnou trasu,jak před tím jen s mými psy s xxxkrát řečeným povelem hledej-ztratil

a pak psy dom a bez nich před barák k lípě hledat mobil-byl tam v hromadě listí…

šla jsem hajat s Dafi pod dekou i s hlavou její schovanou😀

že mě vzbudí jak budou mít večer hlad…

vzbudily…

na to,že jsem byla po deseti hodinách práce a tahání těžkých věcí, a že jsem ze psy chtěla jít kousek za zahradu-pohrát,pocvičit rychle,vyvenčit a dom+fotit Betty-tak to bylo nad plán jít za hodinu a půl do mírnýho deště hledaat mobil….

včera po ranní jen mezi pole,pohrát s hračkama a dom

dnes ze psy ráno kolem knihovny rybníčku,kde 2  minutky cvičení a dědinou dom-vichr,podešti,

doma zabalit psy do dek,a jít prát,uklízet+velký úklid+vařit…

Martin odvezl máti do nemocnice,což nás krapet rozhodilko.,

tak je Dafi bez granulí….který měl vyzvednout v lékárně…

odpo focení pejsků-Žeryk si na vycházku bral flašku-plyšovou-šampanskýho,

před plotem to nechal doma a šly jsme kousek mezi pole,kousek na druhou stranu mezi pole,vyronit foto a dom,venku chvilku,byl vichr,ale psy se proběhly,vvyvenčily,odpo jsme strávily ze psama u máti prohlížením rodinných kronik..

takže ode dneška na starosti 4 psy..ufff

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Xerxova
Xerxova 25.10.2025, 11:25:05 xxx:xxx.e4b2:f887

mysleli jsme si podle předpovědi, že stihneme ranní výlet do hor před příchodem deště a větru… a živly byly rychlejší. Takže  první chumelenice a navíc na hřebenu cestou od Štolpichu na Ořešník přišla vichřice - a tak jsme místo vyhlídky z Ořešníku (jednak vichr, a hlavně by promrznul Yoda, kdyby na nás čekal) rovnou klesali zpátky do civilizace. Vichr se dole utišil, přestalo sněžit… a až na posledních pár set metrů k autu dorazil liják. Ale to už nám nevadilo.

sutrik
sutrik 25.10.2025, 16:41:58 xxx:xxx.bf64:ea61

Přidávám pokračování minulého dovolenkového týdne.  Po po-st u Dalešické přehrady jsme pá-ne jely s kamarádkou k Adršpachu. 

Pátek - Adršpach. Jen první tři fotky, vynechám známé fotky skal. Příroda krásná, ale… I mimo léto a v pracovní den tam byly davy lidí. O víkendu bych tam nechtěla být.

Sobota - Broumovské stěny, okolí Hvězdy. Tady to bylo mnohem komornější, i když byl víkend. Pro psy přívětivější. I mně se tam víc líbilo. Od fotky Bonnie v oblečku po osvícenou cestu.

Neděle - druhá strana od placeného Adršpašského skalního města. Cesta na Křížový vrch a zřejmě téměř opomíjenou (protože mimo turistickou trasu) zříceninu kostela Panny Marie. Od fotky Bonnie na dřevěných schodech.

PS: i když se to z fotek nezdá, v pátek i v neděli jsem většinu nepřírodních schodů Bonnie nesla. Věřím, že by všechny schody zvládla, ale myslím si, že existují na záda malého psa méně náročné činnosti než dlouhá schodiště. Jako např. padesátikilometrové procházky anebo skákání po velkých šutrech 😎 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 25.10.2025, 16:50:16 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 25.10.2025, 16:41:58

Boží fotky🤗Byla jsem tam kdysi před 50 lety…. ty skály🙏…..spávali jsme na vandrech pod širákem na vyhřátých skalních rovinkách,v důlkách..hm..🤗

Xerxova
Xerxova 25.10.2025, 18:19:51 xxx.xxx.121.25

nedivím se, že se Bonnie na schodech občas nosí. Ono se po nich často chodí blbě i mamutům, jako je Yoda. Máte krásné fotky - dovolená se zdá se vydařila

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.