Tak to sedí👍. Oblevu,bláto, děšť nemá rád🙂
chudínek….
chudínek….
Tak to sedí👍. Oblevu,bláto, děšť nemá rád🙂
A kdo by měl? Já teda jsem ráda, když prší, protože vody prostě ubylo v podzemí, takže šécko co se vsákne /nikoliv do našeho sklepa, jako tuhle v sobotu 😀/ do půdy, tak je dobře, proto jsem si odvykla nadávat na počasí, i na mlhy v kterých podzim, jaro a letos vydatně i v zimě, musíme jezdit. ale nadšením neřičím, jak když napadne sníh, mám to jak Alan, jen ty uši mi teda nevlajou, to je fakt, mám je- naštěstí- malinký.
Jeho maminka ta klidně spí venku na dešti. To by Alana ani nenapadlo. Mně třeba nevadí procházka v dešti když je teplo, ale v zimě to je také rychlovka. Uši nemá dlouhý, ale když se rozjede, tak lítá šechno😂
tak jsem zkusila jít řed busem na chvilku ze psama,no,odšmatlala jsem náměstíčko,pustila Dafi na volno a odplazila jsem se na bus…
číst taky nemůžu…
tak nevím,co bych dělala v práci..
no tak mám nějakej zánět,,,léky,kapky a rozhodně nemůžu o víkendu do práce,to si doktor zatukal na čelo,a prý se to tam nezboří,,,chjo,v práci mě budou milovat..d ležet…
Co neděláte. Každopádně má doktor pravdu. Zdraví je přednější. Kámoška takhle chodila se zánětem do práce a nakonec se jí to vrazilo do srdce a byla doma půl roku a má trvalé následky.