ke klíštatům-dávám obojky,i když nerada-Dafi jak má pidi krk tak je strašně zaobojkovaná-obojek proti klíštatům,řetízkovej-ten teda jen někdy,pak koženej/nylonovej,a postroj +někdy náhubek-a po řemením není vidět krk…
bravecto jsem dávala,ale Dafča má ty játra a spoty mi nefungovaly,arpalit taky ne…
dnšní vycházka byla-jak to říct….
divná….
já po ranní,jsem šla před pátou ze 3,že vyvenčím,projdou se,ale kousek a na zahradě budem natáčet cvičící videa,tak se dounaví cvičením….
tak vylezu ze zahrady,jdu úvozem mezi polama,Žeryk na volno,Dafi táhnu za sebou,protože trasa,kterou chodí i 2 krát denně xxxkrát týdně-k hájence/k lípě jsou cihly a kamení a blbě se tam chodí+do kopce,no jdem kousek mezi polama,otočím,se,že jdem zpět a od křížku úvoze, dolů jde paní ze stafordkou,Dafi zježená a štěká…
no,když ji uklidím,čekám až paní poodejde,at nejdu hned úvozem za ní,tak od křížku k úvozu a dolů běží pán s ovčačkou-ta je vlkošedá a pán s ní běhá na bedráku,bez koše,ale fena je jak střela,startuje po psech…už delší dobu si říkám,že by jí kromě běhání prospělo nějaký cvičení….no nic…
tak Dafi zase štěkot-KTERÝ JÍ VYDRŽELO,ÚVOZEM DOLŮ…:-O…no nechápala ,tohle fakt nikdy nedělala,že by štěkala několik metrů……..??
pak už jen na zahradu a cvičit
Dafi 2 krát kladinu,obíhání stromečků,polohy,kroky,otočky,a chůze u nohy a kroky
Žeryk 2 krát polohy,couváníoptočky,chůze u nohy,poklony…
Max-kladina,polohy,cůhze u nohy a odložení
a Dafi s Maxem-přivolání,chůze u nohy a otočky zároven-cvičily za srdíčka,jabko a míček,každej tak 2?minutky??
všechny je to bavilo…
ale to Dafinino blafání úvozem,to jsem nepochopila…chjo….
je fakt,že chodíme ven tak,že třeba měsíc nepotkáme ani nohu a toto bylo kouusek od domu…ale stejně…