My dnes nikam nejdene, psiska jsou unavená a musím stejně něco udělat na zahradě.
Včera jsne si byli s Framem a Gučkou zaplavat, Dorouš jel s kamarády na celodenní výlet.
Fram zrovna aportoval z vody a já byla soustředěná na něj, když se nám přímo za zády zjevily dvě holčiny se psy, postavily se dva metry za mě. Vysložila jsem si lehce pohrdavý pohled, když jsem kontaktu zabránila tím, že jsem ho popadla za ocas když se k nim hrnul, ony měli svoje fenky ( jak se ukázalo) opravdu dokonale zvládnuté, oči přilepené na paničkách.
Fram byl včera na svojí první párty v životě, musela jsem ho vzít s sebou, nechtěla jsem aby byl sám doma až se bude vracet Dorouš, on je vždycky naštvanej, že mu odešel.
Choval se tam příkladně, byl příjemný, jemný a nevtíravý. Když se setmělo, probudil se, zbystřil a začal strážit, když se někdo vzdálil od stolu, zodpovědně ho doprovázel a mezitím seděl u vířivky, aby se mu tam někdo neutopil a při té vší práci ještě musel pozorovat noční oblohu, protože přeletěla sova.😅
Bylo moc krásný pozorovat, jak se v něm probudily starý instinkty, člověk se s ním opravdu cítí bezpečně.
Chtěla jsem se vrátit pěšky přes kopec, ale musí se jít přes chatovou osadu, kde jsou úzké uličky a po setmění už do nich vyrazili divočáci a já se jich bojím a Framík to ví.
Objednala jsem teda Uber Pet, a zadala poznámku, že mám velkýho psa, co se vejde jen do kufru.
Přijel pán z Tukmenistánu s malým autem, kufr plnej a ať si ho dám dopředu pod nohy. Bylo tam tak málo místa, že Fram mohl jen sedět a v podstatě to vypadalo, že řídí on. Pán v půlce cesty zastavil, dostal hysterickej záchvat smíchu a začal si ho fotit, no.. nějak jsme dojeli..😅