Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 04.05.2026, 12:39:17
to je klasika…
jak mam doma 3 kusy a hodne zerou na stopach - jsem vybavena ve dne v noci😄jen teda vetsinou mi zasoby spotrebuji kamaradi, kterym slouzim jako vikendova vydejna leku 🤣 ted zrovna ani ja ten diadog nemam, dosel 🙂 ale porad tady toho najdu dost jineho na prvni pomoc 😂
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 04.05.2026, 12:51:53
Musím říct, že mě to kvůli IBD a vysazeným korťákům docela vyděsilo…ale po zamyšení ty projevy neodpovídaly žádným předchozím stavům…takže dokud nezvrací, nebolí ho břicho a netrpí nechutenstvím, tak asi netřeba úplně panikařit…
Protože túry a dogtreky by noha zatím nezvládla, jela jsem na prodloužený víkend znovu do Herolek na další kurz RO.
Kromě RO tam probíhala socializačka. Účastnilo se hodně štěňat, převážně fletíků.
Šestiměsíční vlkodav byl na kurzu canisterapie.
I my měli na RO jedno štěně (2. a 3. fotka). Hádejte, co je to za bulíka a jak je starý. Co myslíte?
Prvně na kurzu, kterého jsem se účastnila já, převládali malí psi a chyběla borderka. Účastníci: můj ratloraptor, sheltie, bostonský teriér, brabantík, australský ovčák, choďák a výše zmíněné bull plemeno. RO je prostě pro všechny psy, kteří jsou více či méně ochotní spolupracovat.
Protože túry a dogtreky by noha zatím nezvládla, jela jsem na prodloužený víkend znovu do Herolek na další kurz RO.
Kromě RO tam probíhala socializačka. Účastnilo se hodně štěňat, převážně fletíků.
Šestiměsíční vlkodav byl na kurzu canisterapie.
I my měli na RO jedno štěně (2. a 3. fotka). Hádejte, co je to za bulíka a jak je starý. Co myslíte?
Prvně na kurzu, kterého jsem se účastnila já, převládali malí psi a chyběla borderka. Účastníci: můj ratloraptor, sheltie, bostonský teriér, brabantík, australský ovčák, choďák a výše zmíněné bull plemeno. RO je prostě pro všechny psy, kteří jsou více či méně ochotní spolupracovat.
Šlo mu to skvěle. Byla to s paničkou moc šikovná dvojka. Dostal RO na důchod, začali loni, teď už půjdou do nejvyšší národní třídy. Ale má za sebou dogdancing a nejvyšší třídu agility, takže nezačínali z nuly. Hlavně dogdancing je pro RO velká výhoda, psi umí pracovat i u pravé ruky, otočky, couvání…
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 05.05.2026, 10:41:12
…já myslela že staford…jinak jsou to takové žáby ošklivé….no ono je to u nich myslím do času..jednou jim to v hlavě přecvakne a následky jsou bohužel fatální…já jim prostě nevěřím…ale tohle je fakt fešák…
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 05.05.2026, 11:12:50
No těmto já už taky bohužel ne. Je chvályhodný, že se majitelka hned takhle rozhodne vychovávat a cvičit,to bezpochyby, ale prostě tito psi to mají už prostě, dle mého, jinak, nevěřím, že nemůže dojít k průseru přes dobrou výchovu, socializaci, výcvik, zabezpečení.
Jak jsem i klasickýho picbůma říkala, že to je skvělej pes, když ho má v rukou někdo, kdo ví, kdo na to má, kdo je chápe, rozumí jim, tak tady to mám prostě jinak, je to neodhadnutelný mix. A v tom má podle mě pravdu Megi- jak se picbům mixne, je to špatně.