v neděli jsme zase objevily novou vycházkovou trasu za Ježkovicemi-chatová osada,pak cesta lesem,pak vypuštěný koupalištátko,cesta do kopečka k autu a domů-hodina a půl-z kopce,rovinka,závěr do kopce,ale nic hroznýho,voda sebou,psi spokojení,my taky
-taková soukromá vsuvka-už roky děláme z přítelem to,že si večer pochválíme den-někdy teda ne-řeknem,to se nám moc nepovedlo..ale,většinou si řeknem-to byla hezká-neděle,sobota,to se nám to povedlo,že??
-myslím,že e dobře,že si to oba!!! dokážem uvědomit a říct večer nahlas…
no a příteli se vycházka líbila,říkal pořád,že to byl dobrej okruh a tak…
po vycházce uvařil guláš,a-já uklidila andulka, i nám🙂 vegetily jsme na dvoře…,večer jen pidimini venčeníčko..
včera jsem udělala 3 krátký vycházky-2 krátký po dědině,a večer pidi za bránu třetí venčení
dopoledne jsem netradičně strávila ve městě u kamarádky v knize na čaji a důležitým nákupem serepetiček🙂
dnes ráno-cvičící vycházka 20mminut s Dafi-v parčíčku pár metrů od nás -trošku poslušnosti,u baráku obíhání lavičky,kapličky,stromů a u vrat nošení balíčku kapesníčku,
pak šel na větší solovycházku Žeryk-s kamoškou s basendžim-kolem rybníčku,ohrad a zpět,na závěr dostal pamlsky a mazlení od rok a půleté holčičky-mazlení od její maminky-maminka má SHIBA-INUBrunu-dřív jsme s nimi byly párkrát venku,na stopovačce si s Žerykem i hrála!!
-doma učesat Dafču,dočíst knížku,zacvičit si,uklidit,
a na další vycházku tentokrát za Miou-učesat,dát chlebíček a vyjely jsme koolem ybníčku do lesa a zpět,odsedlat,ponuchnat,dát mrkvičku a dom,
večer pidi venčení ,učesat Žeryka-a volno je za náma….-vyšlo počasí,a vycházky s kámoškami-ideální volno…
což nechápe nechápou někteří z okolí-že mě tohle ke štěstí stačí…
že ANO,TOHLE JE PRO MĚ ŠTĚSTÍ….A VELKÝ ŠTĚSTÍ…..
ČASTO SLYŠÍM-JÉÉÉ TY NEMÁŠ DĚTI,JÁ BYCH SI NA TVÝM MÍSTĚ UŽÍVALA,CESTOVALA….
ALE….MĚ NELÁKÁ CIZINA,MOŘE,JÁ JSEM PROSTĚ TAKHLE SPOKOJENÁ,MĚ STAČÍ TY VYCHÁZKY-KDYŽ TO NENÍ TEDA FURT ZA BARÁKEM-TO NÁS TEDA NEBAVÍ ANI MĚ,ANI DAFI😀KDYŽ SE K TOMU POVEDE POČASÍ,VYJDOU KONÍCI,VIDÍM SE S KAMARÁDKAMI-ZAVRŠÍM TO POHÁDKOU….-mě to stačí….
ehmm-pohádka..dívaly jsme se v neděli večer na pohádku Třetí princ-a na začátku tam Brtoška mává z koně,jak odjíždí..a já dnes mávala příteli,když jsem kolem něj jela..a on-cos mi naznačovala??a já-nic,jsem dělala Bartošku z pohádky,ne?😀😀😀