teď jsem tam volala,zkrz ten termín..že potřebuju 100%,zkrz to lůžko,že né,že mi zavolají 28…tak že jo,max.den třeba předem,že 6.je pátek,tak to půjdu hned v ten pátek..Hlavně nesmím onemocnět…já se tak snažím!!nosím roušku všude do obchodu..jsem si oddychla,že už to mám za pár..Zklamalo mě to..Zase se hlídat!!Dnes si zajdem s Jaruš naproti do restaurace na oběd,pak zajedem do toho Přerova na ortopedii..a uděláme si pak holčičí odpoledne🥰Chlebíčky mám udělané,ona má ráda ty uležené-a já taky..🤭
Buggyro-nákup větší mi vynese,ale takový běžný si nosím v baťůžku sama do schodů..i bez berlí..jsou dny,kdy mi je fakt úplně úplně😇a jsou dny,kdy se vlním po pokoji jak užovka…ptal se mě,jestli si vařím…a já,že ano,ale zapoměla jsem mu říct,že po chvilkách,že nevydržím stát u linky-ani né 5 minut rovně..
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 21.01.2026, 07:40:42
Fakt mě to Bobčo mrzí, dovedu si představit, už jen to, že se člověk musí s tou operací smířit /(se bojím nemocnice, bolesti, doktorů…), připravit se na to, zařídit si to, dlouhodobě se vyhýbat tomu, aby onemocněl - což je hrozný v tuhle dobu, aby všechno klaplo, aby… aby………. tak mě ale napadá, že to třeba celýi nakonec nějakej důvod má, že prostě v tu dobu později na tom budete líp, líp se budete pak hojit a tak.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 21.01.2026, 07:52:07
ono si spíš myslím,že oni si dělají rezervu pro akutky..zjistili.že mi až tak nic moc není..že to vydržím..Poslední měsíc-kromě nemoci se to dalo zvládat..A to neberu léky na bolest..jen kolem svátků-to jsem psala-že to bylo dost horší(spíš psychika)..
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 21.01.2026, 06:18:13
No jsem fakt ráda, že se Gigouškovy polepšilo, my byly s toho fakt prdnutí, manžel ho strašně litoval. Od zítra už foukáme jen jednou denně a za měsíc pokud vše bude OK tak 2X za týden.
V prvé řadě jsem nezachytila Dájin příspěvek, že pejsan je lepší👍Tak super, to jsem ráda, že se to zlepšilo, i když bude dostávat léčbu doživotně, dvakrát týdně, to je pohodička😀
No teda Bobi, u tebe je to naopak pruda😟Sice těžko napsat, že se člověk na operaci těší, ale vidí v tom datu ,,světlo na konci tunelu". Takovou dobu na to čekáš, stříháš metr a teď zase tohle👎To jdem stejně😉 já jdu 6. na ty naslouchátka, zatím jen na zkoušku je dostanu. Takže když pak budeš volat, že už vesele hopsáš…já tě snad i uslyším😛
Dneska zase hnusně fučí, i když se mi zdá, že se to snad zmírňuje, oproti ránu. Měla bych žehlit, jenže furt čekáme na tenis, který přerušili kvůli dešti. Nejspíš už mi to zůstane na zítra😏Ale nějakou práci, alespoň něco menšího bych si vymyslet měla, dost se nudím. Mám i venku ještě odstrojit stromeček ve vchodě, ale v té zimě se mi moc nechce. Uvidím, dolů to jde rychlej😉
Bobčo, teď už ale nepusť termín z pazour, příště až se budou na něco ptát, musíš to “prodat” a udělat ze sebe největší chudinku a nejpotřebnější chromajznu, již jsi poučena 🙂 Užij si s Jaruš, pěkně to rozjeďte 🙂
Raduš, nech stromek odstrojit kočky, stále si musím zpívat “Vánoce, vánoce přicházejí, budé i stróméčééék, však dlóuho stát nebudéé, zelénej blbečéék!” - ale ty tvoje povalečky by nic neodstrojovaly, je mi jasné, ty akorát tak nechat se obsluhovat domácím služebnictvem (ven-dovnitř-ven-dovnitř…).