hm, to jak ho to svědí. Dá se mu to něčím neutrálním matlat, aby mu to zas nepůsobilo problémy v hubě?Něco jako je dračí krev? To je hořký, to by mu mohlo vadit a neblemtal by si to a… teoreticky nemuselo škodit v tý hubě, je to na imunitu, kamarádka s úspěchem u psa teda, používá na hotspoty. Šlo by u koňa?
Fyzioterapeutka prohlásila, že naši poníci by mohli už zase zhubnout 😀 To je jen tím teplem, v sítích jsme jim ubrali a trávu vidí jen na pohlednici, takže prostě a jednoduše jenom to, že nemusejí “topit” a kila jedou nahoru… achjo.
Normálně se na otevřené rány v muším období dává sterilní krytí a nebo nějaké patlámo (tekutý obvaz…), které mouchy do rány nepustí.
Joj, Zoránek je kůň, teď už je to jasné 😀 na kobylu ržá a dupe lidem po nohou, volejme sláva!
Je to neskutečné, co jste s ním dokázali!
Stíhám akorát číst - obdivně jsem skoukla černého prince v postroji, 4xJaně držím pěsti, a nechtíc otevřela fotku nohy - uaa, se nedivím, že Horsaniny edukativní návyky vzaly za své, to je zlý sen toto 😢
Buggyro, ono jde zhubnout poníky? Mě se nedaří s Madam ani s Piraňou 😕😀
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 25.03.2026, 11:40:19
Ach Gustávo Tény! Prcek, kterýho zmršili, ani ohlávku se mu nedalo dát, ne? A tetkonc? Děti vozí, a lítá si jak samostatná jednotka. Horsano, že vy tam máte Lurdy u Vás, že jo?
Odpověď na příspěvek uživatele bassrock z 25.03.2026, 12:43:41
Jde to. V zimě jsme je zhubli tak, že jsme se v lednu báli na závodech, že nás nenechají nastoupit. O žebra jsem hrála jak na harfu. Fakt by mě klidně u toho hubenějšího mohl někdo udat za týrání. Teď už jsou zase dokrmení, u hubenějšího žebra snadno hmatná, u tlustšího se neodvažuji testovat 😀 Hubenějšího tímto přestanu pouštět k velkým na odpoledne na dvě hodinky, aby vyžíral zbytky, a zase ho tam budeme pouštět, až žebra polezou. Teď vypadají oba pěkně 🙂 Trávu už v životě pochopitelně neuvidí.
Venku na procházkách jsou tak lační, že jim dávám na procházky náhubky, aby se během chůze nedrali pro trávu (vodím na nich děti), protože t obych měla ruku jak orangutan. K ničemu jinému naštěstí náhubky nepoužívám, chlapci jsou na hlíně o senu a slámě. Ta sláma je boží věc, musím uznat.
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 25.03.2026, 10:20:36
Minulý víkend nás v důchoďáku opustily 3 klienti , celkem od nového roku je to cca kolem 10 klientů. Letos je to dost náročné, ale vždy na jaře to tak je a nejedná se o virozy, prostě vyčerpané biologické zdroje.
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 25.03.2026, 21:20:25
Jak dlouho tam,Verun, pracujete? Moje sestra dělala sociální pracovnici v nemocnici a tak vím, že tenhle obor je taky velmi náročná práce. Obdivuji ty, kteří ji dělají dobře, s pochopením.