To je proste shetty, obrovske srdce v malom tele.
A v hlave tajomny mikroprocesor 😛
Ale velmi ma tesi, ze nabral tolko sebavedomia, ze sa sam odvazil od koni, husty frajer to je. Dokonca vyjednaval, ze ohlavku nie, ze by este ostal vonku, smrad maly 😂
Tam po zotmeni nastupuje nocna smena, vcera som sla po kone do vybehu a na druhej strane cesty boli kdesi v husti jelene, kone tam s nimi mali nejaky “pokec”, alebo co, ludsky hlas ich zmiatol, mala som len cervene svetlo na celovke, mmm, vyborny pocit, ked sa to tam zacalo mechrit a sustat, pricom sustali smerom ku mne.
To su nase lokalne lelene, oni uplne v panike nezdrhaju, maximalne ma vybresu, teraz boli ticho, ale videla som prd, uplne sa im odtial nechcelo prec. Dokonale respektuju konsky ohradnik, no, je pravda, ze aj ja si znackujem uzemie 😉
No, Lurdy…rok proste len bol, zil, ucil sa, pozoroval.
A jasne daval najavo, ze dotyky nie, cistenie uz vobec nie, neskrabkat, nesahat, nedavat ohlavku, tak som to respektovala.
Potom objavil cukor, ktory som mu spiklenecky podstrkovala, aby to hucule nevideli. My sme taki dvaja spiklenci, no. Absolutne nevhodna mnamka, ale funguje zazracne. A aj na pani Nehu. Odkedy sa pani sefovej klaniam az po zem, neuteka.
A potom prisli deti, to bolo zaujmave sledovat, ake su k nim vsetky kone dobre a ked deti odisli, tak vsetci boli taki zvlastne pokojni, driemkali. Oni nejako vedia, ze mali ludkovia su ini, to je velmi zaujimave.
Teraz uz Gustav chlapca odvlecie kam chce, to este musime vypilovat, hehe.