😜
😜
No já jen, kdyby jako Leoně nebylo dobře od žaludku…..aby byla jasná příčina 😀
Baštíme a baštíme, ať jsme kulatý do léta 😀
Hih ❤️
Paní Zrzavá, fakt to pomáhá!!
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
UŽ JE TO TADY!
UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!
UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!
Zoran ma na pravom oku uveitidu jak prase…dlho bol klud, njn….chjo 😢
Zahlédla jsem, že se to nedá nějak vyléčit, dá se to pochytit a stopnout v akutní fázi?
Jsem si to našla ☹️ Půjde s tím něco dělat?
NO a šla jsem sem slavnostně napsat, že článek už mám skorem hotový a chtěla bych ho vypustit do světa v pondělí.
A dotaz? Nevíte někdo, co je špatně, že se mi odkazy z youtube od Horsany potom nezobrazí? Bez nich ten článek nebude to vončo.
Ociarka, drsna typka, povedala, ze za 2 tyzdne bude ako novy.
Uveitida neznamena automaticky mesacka…
Leone, zda sa, pri rozluckovej jazde rozmrdali medzikostak…
Cista radost, fakt.
Hm, vcera som sa cosi ako psychicky zrutila.
Nastastie vecer prisiel Fox a robil tu take veci, ze sa hral s kamienkami, lovil rysavky, zakradal sa, potom skakal do krikov, asi aj dve dal, lebo sa ozvalo take trochu ine schrapcanie.
Sada a laha si stale blizsie ku mne, cisti si packy a dokonca mi chcel ukradnut z nohy topanku.
Najuzasnejsie je, ze sa hra s Gustavom.
A tak som sa vecer chtia-nechtiac musela usmievat.
No a dnes je uplne novy den, dobre som sa vyspala, tak mozem celit novym vyzvam (kktinam sk#rvenym vy@ebavym, co zivot s konmi prinasa).
Njn.
Majte krasny den 🥰
My dnes pro změnu zase pást, ale než k tý louce dojdeme,tak musíme do dlouhého táhlého kopce a zpátky taky. Takže se i projde. Už se začíná trochu lesknout, není tak matný jako předtím .
Tak mám adepta na top fotku roku 2026 zatím
Ryzovky, to chce ryzovky na ten chrbat.
A testnut Cushinga…
Ale zmenu vidiet 🙂
Leona uz nechodi o troch, ale je bolava, chudera.
A ma Cushinga, si myslim…njn, starce….
Začínám pomaličku přechod na nový (životní) režim, tento týden jsem byla u koní 4x! Kobyly se diví i ušima 😀 Knedlička teď chodí na udidle, chci aby uměla obojí, a je, jako vždy, skvělá a hodná a šikovná ❤️
Horsana:Ryzovky, to chce ryzovky na ten chrbat.
A testnut Cushinga…
Ale zmenu vidiet 🙂
Leona uz nechodi o troch, ale je bolava, chudera.
A ma Cushinga, si myslim…njn, starce….
Cushing mě napadl hned , dlouhé chlupy…záda…
ale nechci být futr za škarohlída. 🤪
Taky plánuji v červnu vedle očkování testnout Sáru na Cushing. Víceméně tuším že ho má vzhledem k věku…
ale všichni jí chválí, téměř 22 by jí nikdo netipoval, tak mám trochu nos nahoru haha…
Nicméně když před 4 lety měla mladého v době kdy sem skončila ve špitále, a já jí svěřila do ruk člověka, kterému jsem věřila, že se postará, tak to dopadlo podobně… lidi okolo mě pomalu připravovali na to abych sháněla náhradní kobylu, že to nedá…
Jak ale píše Horsana, rýžovky. A těch litrů oleje co sem do ní nalila…
a ještě Perfect equi - skvělý Český přípravek, doporučuji.
Ještě mám někde i fotky jak přijela a pak postupně v průběhu týdnů jak se zlepšila… ale je to období, za které se u Sáry nejvíc stydím.
Bude ? Bude jako nový?? HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
A Leontýnka? Dá se něco dělat s tím?
Zorankočlánok:
Hm, vcera som sa cosi ako psychicky zrutila.
Nastastie vecer prisiel Fox
Jo, je to tak, jak jsem říkala, Fox má svůj úkol.
Najuzasnejsie je, ze sa hra s Gustavom.
Natočit, natočit, na-to-čit! A co Gustávo Tény na to?
Zrzavci, ten clanok je uzasny a stranky tiez.
Pripada mi, ze je to strasne davno, co prisiel a ono to budu len tri mesiace. A hoci s jeho stavom nie som spokojna, tak vidim, ked je to takto pekne zosumarizovane, ze veru spokojna byt musim. Nadmieru.
Dakujem ❤️
Leona- nuz, bolava je, no uz chodi ok.
Co Fox dokaze robit, to je uzasne. Naposledy privliekol nejaku handru a hral sa s nou ako pes, ked akoze ulovi plysaka a zahryzne ho a zacne s nim trepat.
Ja som robila ohradnik, Fox prisiel za mnou, bolo uz sero, tak som si myslela, ze ulovil nieco.
Nuz ano, ulovil handru😂
Potom som ho neskor videla, ako lezi dole pri borovici, v hline, co kone rozdrvili na piesok a pozera dolu.
Vzdy mam pocit, ze spomina na matku a na surodencov, tam sa totiz hrali.
V liskach je vzdy nieco trochu smutne, vzdy mi to tak pripadalo.
Ale aj nieco macacie a hrave a psie.