mrzlíci nás teprv čekají
myslíte, že přijdou? Ventusky mi říká, že do osmáctýho května se teplota v pět ráno nikde nedostane po pět stupňů - asi dva, tři jednotlivý dny, jinak je to všechno výš jak těch pět.
mrzlíci nás teprv čekají
myslíte, že přijdou? Ventusky mi říká, že do osmáctýho května se teplota v pět ráno nikde nedostane po pět stupňů - asi dva, tři jednotlivý dny, jinak je to všechno výš jak těch pět.
Já bych holila, až bych brečela…
U nás není vylínáno nic, ani plnokrevník ještě neshodil všechno, no a hříbata, ta ještě většinou zimní srst.
Nevěřím tomu, že by nepřišli (y?). Zatím se tak stalo každý rok a vloni, jak už jsem někde psala, mrzlo ještě 20. května.
Já si taky říkám, ale…… zatím to nevypadá, pokud by to mělo přijít takhle pozdě, bude to zase průšvih. U nás to bylo předloni?? Spálilo to všechno i ořešáky úplně nahoře ☹️
To bylo asi právě vloni, naše ořešáky to taky pokosilo a nejen je.
Kamarádka byla na svatbě na jižní Moravě a povídala, že už teď dost špatný. Meruňky, ořešáky.
Cipísek je 24/7 venku, ještě minulý týden tu byly mrazíky, sádlo nemá aby ho hřálo. Má vylínaný plece a zdárně pokračuje.
Ryzovky Zorankovi rozhodne prospievaju 😍
Pecka 😍
Boze moj, to ked clovek vidi vedla seba tie fotky…
Musela som byt sialena, ze som sa do niecoho takeho pustila. OMG…
A vy tiez, ked ste prispeli, heh…
Uf. Az mi zle prislo….
Jj, dnes pohryzol sluzku, aj dostal po cuni, pojde pekne zas s Enjoyom do vybehu, nech sa zaradi v hierarchii kam patri.
Smrad je to!
To je najkrajší zadnica akú znám! 😀 a ty záda. kdyby na tý třetí fotce nebyly vidět rány, můžete směle tvrdit, že to je zcela jiný koník!
A to já bych se zase u mladého koně té záchrany nebála, tam je ohromná regenerační schopnost, a jestli strádal jen půl roku, tak půl rok na obnovu je úplně v pohodě, a vidíme, že to jde i rychleji. Jestli bude zakrslý, kdo ví, jestli by se nám nehodil 😀 My nemůžeme chlaďase, protože hodně pijí, no ale teď máme tohle, takže…
Je dobře být někdy šílený. Právě proto Vám ho přihráli do cesty. Jinde by tu šanci nejspíš nedostal. Já nevím, jak ostatní, ale oni stopro taky - ale já děkuju - za něj. Vám i těm, kteří do toho s Vámi šli a starali se s takovou intenzitou, že to vyšlo. Že je z něj dneska smrad rozcapenej, kterej musí dostat facana, aby se uzemnil. Enjoya na něj, ať mu vokáže, kde je smradů místo ve výběhu 😀 😀 ❤️
Žiš - to je Princ! úplně slyšim Párpl rejn, párpl rejn…. 😀
Kdo by to byl ještě před dvěma měsíci řekl, že tu někdy budeme číst o nutnosti profackování mladého pána… 🤩
kometa:Kamarádka byla na svatbě na jižní Moravě a povídala, že už teď dost špatný. Meruňky, ořešáky.
No, moje broskev vypadá divně, asi z toho letos nic nebude. ☹️
někdy budeme číst o nutnosti profackování mladého pána… 🤩
vono to i tak nebude jen tak, páč je slaďouš cukrkandlovej. Ačkoliv vlastně co kecám? Cukrkandl necukrkandl, kdyby mě rafnul, tak mu jí člověk pleskne ani neví jak 😀 😀 . Chtěla bych vidět, až půjde do výběhu s Enjoyem, jak slibuje Horsana, to bude podiveníčko, že svět se netočí kolem mladého pána, že von se svět zastaví 😀 😀 😀
😂😂
Toto ma velmi pobavilo, hehehe.
Pravda, no 😉
Akoze, ja by som Zorankovi asi nesvacla, ale mna nehryzie, iba sluzobnictvo.
Nemoze za to, kvoli oku sa s nim iba plazia po tieni, alebo vecer, zerie za dvoch, vajcia v bruchu…
Ale Enjoy aj tak bude 😛