😀 😀 já ho úplně vidim, prda s tou jeho ofinkou 😀 na něj si jen tak někdo nepřinde.
Ventusky je přítel 😀 - zpravidla ví dobře. voda přijde v ten čtvrtek něco málo v pět ráno a pak zas odpoledne, až do večera a do dvou rána v pátek. Snad.
Je sialeny, ale inak, nez ja.
😀
Mně pukne asi makovice a explodujou uzliny na krku, ble. a taky se asi úspěšně udusim.
Já mám na poníkách hmatná žebra, hlásím. Přestalo to přibírat, vypadá to k světu a má to kohoutky a slabiny a snad i nějaké svaly pod těma chlupama. Jsou přelínalí jen tam, kde v únoru zaplísnili, zbytek se jich kožich drží… Jestli s tímhle kožichem zmoknou, to by bylo, aby se do nich plíseň ještě trochu nedala, třeba bude argument na nějaké to holení… O víkendu i něco dělali 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 06.05.2026, 14:14:28
Noo, je z Plesivca a jeho mama vraj ma iste schopnosti, comu verim, lebo strigoni a tak.
Tak on je tak temne sialeny, temnejsie, no.
A doniesol mi jeden plesnivy balik, chjo, on ho nepredava, to je taky barter medzi nami, plati to a aj mi to dovaza, doteraz dobre, len uz nacali iny sennik v Exate…
A ze nic nestiha dnes, tak mu to bolo jedno, co mu nalozili…ale to by mu bolo jedno aj keby to bolo pre jeho zvierata, asi.
SHMU vyhlasilo, ze SR dazd obide a vychod zvlast…snad nie.
Já si zase myslím na to, že člověčí podvědomí je obrovská síla, a když se člověk bez vedlejších úmyslů pro něco upne, tak dokáže ohnout osud, aby mu bylo dáno, ale asi to nefunguje u každé mysli a každého podvědomí nebo u každého úkolu…
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 07.05.2026, 07:59:30
Já mám přebujelou tu fantazii, takže mi ten obrázek vykreslila úplně v jasných barvách vč. toho, že Gustav - stejně jako pan Jaster se tváří jako idiot a paní Něha je poměrně spokojená, že zas po letech….
edit - no a nedivím se, že Vás ten pobyt tam tak nabíjí 😀 😀 😀 😀 musíte odcházet jak Leidenská lahev po těch zážitkách tam 😀
Já si zase myslím na to, že člověčí podvědomí je obrovská síla, a když se člověk bez vedlejších úmyslů pro něco upne, tak dokáže ohnout osud, aby mu bylo dáno, ale asi to nefunguje u každé mysli a každého podvědomí nebo u každého úkolu…
Já teď budu znít jako cynik… ale běžte tohle vysvětlovat lidem, kteří ztratili půlku rodiny při zemětřesení, ve válce nebo podobné katastrofě. A co holocaust, to si to ti Židi, homosexuálové a postižení nějak zasloužili? Kdyby se snažili víc ohýbat osud, tak se to nestane? Nebo já - málo jsem se upínala v mysli na to, abych měla zdravé tělo, tak nemám? To ke trochu jak středověká lepra - léčit a pomáhat těm, kdo stihl špatný osud, není třeba, protože ten osud je trest za hříchy.
Já vím, že to tak nemyslíte. Ale je třeba mít na paměti, že i dobrým, hodným, pozitivním lidem se dějí špatné, zlé a negativní věci, které na sebe nijak nepřivolali. Tak to prostě je.
Schválně píšu, že ne každému se pokaždé splní, asi to záleží na proměnných, člověk si taky nemůže přičarovat třetí nohu, a to i kdyby se na hlavu stavěl, že ano. Některé okolnosti prostě nedopřejí, aby se vůle naplnila. A některá vůle ani není dostatečně silná nebo správně naladěná nebo dobře motivovaná, co já vím, já tomu nerozumím, jen tak o tom klábosím, že by mi to jako dávalo smysl, že jsem cosi v tom smyslu už zažila, ale nestavím to jako dogma 🙂 Tomu, aby se něco takhle šťastně zvrtlo, asi musí prostě být “vesmír nakloněn”.
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 07.05.2026, 11:08:55
ale běžte tohle vysvětlovat lidem, kteří ztratili půlku rodiny při zemětřesení, ve válce nebo podobné katastrofě. A co holocaust, to si to ti Židi, homosexuálové a postižení nějak zasloužili?
Tohle jsou asi tak velký věci, že je nepřetlačíte? Nevím.
Plus do toho může hrát svou roli i to, že si s sebou jedinec historicky nese něco z dob pradávných a sám si sobě zadal se s tím v tomhle životě srovnat? A někdy ??- “říká se” - a někdy tak přecení své budoucí síly, že si do budoucího života naloží až moc, aby to měl tzv. rychle vyřešené??