Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 07.05.2026, 11:29:36
Tomu, aby se něco takhle šťastně zvrtlo, asi musí prostě být “vesmír nakloněn”.
Tak.
Kolik je koníků, které nemají to štěstí, jako měl Zoranko. “Někdo se v tu dobu prostě díval”. Kdyby se nedíval, Horsana tam prostě nebude, nebo rozhodne opačně, nebo…….
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 07.05.2026, 11:08:55
Na jedny Dusicky som sa rozhodla ist s rodinou na cintorin.
Pamatam si, ake to bolo nadherne, pri krizi horeli snad tisice sviecok, bola tam zvlastna, carovna atmosfera.
Do toho svagor hovori, ze no, buduci rok tu budete zapalovat sviecku mne, byvala ma prekliala (ona paktovala s temnymi silami a mala aj akehosi guru), lebo som ziskal deti do opatery. Bavili sme sa na tom.
O rok sa vsetci zabili v aute, na Mikulasa.
Nuz…
Osudy mas ludi riadi nieco ine, ale s energiou sa pracovat da.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 07.05.2026, 12:05:10
Zoran prisiel v den, kedy mi koncila PNka.
A Zoran hlavne chcel, nieco v nom chcelo, okolnosti, majitel, bola som oddychnuta a bolo to pre mna skoro ako de ja vu, uz sme raz tak o jedneho kona bojovali a to som sa este musela vadit aj s kolegami, s celym svetom o neho.
Vybojovali sme to, navzdory vsetkemu.
On ma naucil tak vela, ze som len zodvihla tu pochoden a odniesla o kus dalej.
Kazdy takyto kon je len pocta jednemu malemu kinskemu valaskovi, volal sa Maskale, alebo Masky, na Ifaune som ho volala Lysenko.
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 07.05.2026, 12:18:14
ano - věci se někdy řetězí. Kdybyste kdysi dávno nepotkala Lysenka…. asi by se pro Zoranka takhle nemusely nařetězit. A stopro se tehdy řetězily aji pro Lysenka.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 07.05.2026, 12:33:32
Tak veru.
Hm, Fox vyzera biedne a dost kriva na pravu prednu.
Biedak.
Vcera som pustila kon na hodku na travu medzi zahrady, netusim, co tam pojedli, no vratili sa odtial zdecimovani, Neha uplne spotena (bolo 20:00), aj sa valala, Liska hrabala, Gustava vyplo…
Vyzeraju ok teraz.
Dala som Liske sladovy kvet, podla ocakavania to znechutene odvrhla, zato Garonikovi kupodivu chutilo.
Vcera spadli 4 kvapky, dnes je pod mrakom, aj to sa rata.
Jen nevím. Můžu teda ten sucralfát smíchat s hrstkou jídla? Dává se první omeprazol nebo sucralfát? A po kolika hodinách dát druhou dávku sucralfátu, a jak dlouho by neměla teda kobyla jíst….
Jen nevím. Můžu teda ten sucralfát smíchat s hrstkou jídla? Dává se první omeprazol nebo sucralfát? A po kolika hodinách dát druhou dávku sucralfátu, a jak dlouho by neměla teda kobyla jíst….
No a ja som zacala zas krvacat, co by vysvetlovalo moj diskomfort….chjo, ja nakoniec budem fakt musiet ist na dalsiu operaciu, jebne ma.
já ted měla periodu 2x za měsíc…stále v normě ,co se týče dní…to mám za to, že to počítám kobyle a furt jí koukám pod ocas a repro vet strká ruce všude🙃
ne hele… těch 10k co sem dala veterinářce za gastro bylo pro srandu, ne pro diagnózu 🙂 🙂
😂….proto se ptám , zda mi něco uniklo, jestli teda proběhlo vyšetření…pokud ano, tak snad jste s vetem ve spojení a ten vám léčbu nastaví, ptát se na diskusi na dávkování a způsob podání ? to je co ? zdravý rozum? nebo jste se chtěla jen pochlubit….