Oni vzdy crashnu vo stvrtok, aby som mala cely vikend uplne na houno….
kdo-co tentokrát?
Leona uplne ozila, eehm, tiez uplne nehladuje a zacala plznut, tak tie prachy za krv vrazim do ryzoviek teraz, som sa rozhodla. Je cula, ma tie oci ako koralky, heh, uz pochopila, kto rozdava kase.
To se tak moc hezky čte todleto, tak ať si užívá dochodku, děvče jedno.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 06.05.2026, 07:54:24
To je krasne, fakt nadherne, tesim sa ❤️
K tym kaplnkam a krizom…su miesta…no, napisem inokedy, ale…niekedy sa deju veci, ked clovek tak nejak uprimne poziada…a deju sa veci. Veci nemozne, skoro…
Kedy mozno hovorit o zazraku, o tom rozmyslam uz par dni, hmm. A netyka sa to koni, ani zdravia, proste veci, co clovek chce, potrebuje…teda, aj kone v tom hraju rolu, ale…
Mozno retaz udalosti je zazrak, ale ze sa zretazia akurat po modlitbe, hmm…hmm…
No a potom si este clovek s tym, co si vyprosil musi poradit, samozrejme 🤔
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 06.05.2026, 09:20:10
Jsou lidi - hodní, čistí, kteří když poprosí - musí ale dobře formulovat - tak se to stane. Nejde teda o majetek, tam to nepla.
Ono teda to není úplně přesně ta Maruška, kterou někdo ukradl, ale je vidět, že na tom někomu záleželo stejně jako mě. kdo ji tam dal nevím. Jen vím, že to nebyl farář, kterýho jsem o to žádala, ten měl jen ty řeči nebo - možná hledá doteď , urgovala jsem ho, jak to vypadá a ………. .nic, jedno velký nic., mohl by dát aspoň vědět.
Já si zase myslím na to, že člověčí podvědomí je obrovská síla, a když se člověk bez vedlejších úmyslů pro něco upne, tak dokáže ohnout osud, aby mu bylo dáno, ale asi to nefunguje u každé mysli a každého podvědomí nebo u každého úkolu…
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 06.05.2026, 10:09:06
Jo, a nebo takhle nějak.
ad co zmiňuje Horsana:
No a potom si este clovek s tym, co si vyprosil musi poradit, samozrejme
Výborný výukový vzorek jest má drahá polovina. Přišla mu ta vižli duše , že je moc na člověku závislá, měkká taková. Přál si, že by chtěl psa, který je víc samostatný, tvrdší takový…………… tak ho dostal 😀 😀 . Tali bývala samostatná, až to nebylo hezký a tvrdá v tom smyslu, že k sobě, projde zdí, nezaznamená to apod. Ve spojení s její hromadou energie a tím nablblým drivem, to bylo těžký si s tím poradit 😀 . blbý bylo, že jsem se s tím jeho přáním svezla hlavně já 😀 (on ne, že by se nesnažil, to ne, ale nikdy žádnýho psa nevychoval)
Já si tady jen potřebuju odplivnout, protože jako kua dop*dele už!! V pondělí jsem byla v práci od půl osmý do půl osmý, plus 1,5h cesta. Včera jsem přijela domů v šest večer. Dneska sice dělám na HO, ale tak neskutečně mě všichni vy*íraj a zas tu budu sedět do bůhví kolika, že z toho zas budu mít akorát opar… A kde mam vzít čas na zvířata, to fakt nevim. Tvl, že jsem tu výpověď nedala dřív, fakt že jo… Už jen deset dní, už jen deset dní, už jen deset dní….😠
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 06.05.2026, 10:38:01
On je………divnej. Myslela jsem, že to tak vnímám jen já, ale když jsem se bavila se sousedkou Olinkou, vnímá to stejně. On nás bere jako něco navíc, svoje má v nedalekým městečku a těch pár babek tady, pro které byl kostel důležitý, tak ty jsou mu u jeho farářský zadnice, takže už sem v podstatě nedochází. Jen na Štědrej den, má pár slízokeců, rádobyfarářský a vypadne. Když jsem po něm při povodních chtěla, aby mi pomohl najít přes svoje kolegy faráře místo, kam můžu nasměřovat poměrně velkou pomoc - přímou, tak jsme se vlastně de facto pohádali a jen moje nějaká zbytková slušnost zabránila tomu, abych ho poslala do stejných míst, do kterých jsem poslala nějakou chytrou babu z Diakonie - podle ní je sbírka na konkrétního člověka neetická. Řvala jsem na ní tehdy jak prokopnutá, mrskla telefononem /pak mi mají vydržet/, psi utekli, muž utekl…… 😀 . Chtěla jsem jít cestou fary, protože bude nezávislá, už jsem to takhle udělala před lety,když byly taky povodně na Moravě, vybrala jsem tehdy asi 34 tisíc a našla si konkrétní paní. Tak jsem se tady na ty zaprděnce neetický vykašlala a poradila si sama. Stará paní, pro kterou jsme peníze vybrali , hrozilo, že jí to skolí, když jsem jí to volala. Do dnes jsme spolu v kontatku a je to hrozně hezký. Nikdy jsme se neviděly a neuvidíme a přes to, máme na blízko. Ona mi může říct věci, které ji trápí a nikomu je radši neříká - líp se to vždy řekne někomu cizímu. A já pak vyprávím nějaký hovadiny svoje, aby se smála. Člověk k vnitřní víře nepotřebuje faráře, když ten stojí za…za kulový, ať nejsem furt jen sprostá 😀 😀
Ako osoba, ktora byvala a pracovala v klastore, vyznamne suhlasim.
Stretla som tak na ture v Tatrach panka, uplne nahodou, hladala som kdesi pod Bielym plesom cigy v batohu a zapocula som, ze nejake panie sa mu prihovorili, ze pan Zamkovsky.
To ma zaujalo, lebo je Zamkovskeho chata, myslela som si, ze je z toho rodu, alebo take nieco.
Ale ked panie odisli, tradicne asocialne som sla dalej, ale nejako sme sa stretli na uzkom chodniku a pan sa pozdravil a dal sa do reci. Mal uzasny hlas a tak vobec, moj typ, hehe a hoci nepovedal kde pracuje, jasne deklaroval, ze byva sam na chate Plesnivec a ze si prisiel oddychnut od prace, kde kolegovia nechapu jeho lasku k horam a kde su len same intrigy a ohovaracky a tak.
Myslela som si, ze je to ucitel..
A on to bol otec Michal Zamkovsky, absolutna legenda, pre isty typ veriacich a mladych ludi.
Potom mi doslo, ze to bol TEN otec Michal, o ktorom doslova zalubene mleli moje veriace kamosky na prelome puberty a velmi som ich chapala, po 15 rokoch…
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 06.05.2026, 11:00:17
mleli moje kamosky na prelome puberty a velmi som ich chapala, po 15 rokoch…
hehehe. no někdo má opravdu charisma. Já jsem poznala na dálku jednoho faráře - který to měl v hlavně neskutečně srovnaný, byl tam pro lidi, uměl poradit, moc se mi líbilo jakou třeba vedl řeč s budoucími novomanžely, při přípravě na svatbu. Kněz - ten správnej - to musí mít v sobě a být tak trochu prostě i ten psychlog. A člověku je pak s ním dobře
Hmm, dala som Garonikovi masku, vydrzala mu na hlave rekordne dve hodiny.
Liske konci ruja, uz kazdemu lezie na nervy, len pisti a ujuka…
Zrazu z hornej pastviny strasny dupot kopyt, ponicie skreky, reku preboha, co sa tam deje a to Liska cvala hore dole, vyzera ako arab, aj tak fuci a Gustav s Garonom sa tam hraju na zrebcov a nahanaju sa a chodia po zadnych a tak vobec, zabijaju nudu na tej chudobnej trave. Neha v klude oddychuje v tieni, lebo ma rozum, ale ti traja kkti, to je sebranka🙄
Mozem sa ja divit, ze toho tolko zozeru a nie su obezni, nah.
Zrazu z hornej pastviny strasny dupot kopyt, ponicie skreky, reku preboha, co sa tam deje a to Liska cvala hore dole, vyzera ako arab, aj tak fuci
a Gustav s Garonom sa tam hraju na zrebcov a nahanaju sa a chodia po zadnych
moje kamarádka má pro tohle označení - Jak v Brtnikách na křižovatce. Na té křižovatce je domov pro mentálně postižené a když vyrazí na výlet, procházku, bývá to prý zajímavý 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 06.05.2026, 12:49:26
Eeeemmm, tak nejak.
Preto obcas vyzeraju, ze dlho zurovali a ubohy Gustavicek, ktory tieto hratky zacina, obcas vyzera, ze lahne a umrie od unavy, sa tu deju veci asi, ked tu nie som.
To, ze sa hraju spolahlivo poznam podla toho, ze ma Garon ohryzene pery od tej malej flakatej pirane…
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 06.05.2026, 13:05:52
ubohy Gustavicek, ktory tieto hratky zacina
háhahahááááááá, pomoc 😀, a víte jaký to pro něj musí být lábuš, po tom všem, čím si prošel, jak úžasný věci zažívá?
Nevím, kterým směrem od Košic jste, ale jestli Ventusky nekecá, tak dneska nic, až zítra - východně od Košic tak kolem druhý. A kolem pátý odpoledne zase na druhý straně. Ale barevně to není žádnej zázrak. až večer kolem osmý to přitlačí a v jedenáct už by to mohlo být dost zajímací. pak se to uklidní a až v pátek kolem pátý zase. Pokud nekecá, ale za mě to většinou sedí,