Aktuálně: 1 877 inzerátů279 835 diskuzních příspěvků19 983 uživatelů

O všem a o ničem :)

Saga
Saga 19.05.2026, 10:50:01 xxx.xxx.167.183
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 19.05.2026, 10:34:31

Hele, já příště rovnou pošlu ty vyražený zuby😄, protože ehm já a mobil…no jak bych to tak řekla, to je taková ta placatá věc, co jí zásadně a nikdy s sebou nikam nenosím…teď se to válí v práci na stole, pak se to válí v kuchyni na stole a nikdo si toho nijak nevšímá😄….

Jako ona už byla na přesdržku delší dobu, jenže u nás celý víkend pršelo a já jsem závislá na terénu a počasí, tak jsem s nima nic nedělala, a ona jak zhubla, tak její divadelní představení nabírají na kreativitě😄. Jako začínám reálně přemýšlet, jestli vlastně chci zhubnou flekyhorse? Aby mě pak nevystřelila až na měsíc😄, taky má kreativní záchvaty občas…

Když jsem přišla domu, a šla jsem si umýt ruce do koupelny, kde se chlap cachtal ve vaně a ptal se mně, proč jsem celá od hlíny, tak mu to líčim, načež položil jedinou otázku - A tohle si chceš pořídit na důchod jo?😄 Heh, neměla jsem upe odpověď…😄

Buggyra
Buggyra 19.05.2026, 10:54:07 xxx.xxx.198.226

Naši ponyny teď poctivě makají, co víkend jsou nějaké závody, takže víkendy dostávají chudáci vážně do těla (spolu s přesuny a tak), v týdnu chodí dětičky, takže každý ponyny minimálně jednou týdně jde pod madla a poslední čtvrtek dojel ještě skokový trenér, takže chlapci jen kouleli vočima. V sobotu v Kolesách po soutěžích byli už nějací vážně přepadlí, musím jim začít dávat víc ovsa 😀 Kondičku krmnou mají skvělou, teď ještě poladit fyzičku 💪 Možná bych jim měla k slámě kromě sena namíchat i trochu vojtěšky, aby měli nějakou tu bílkovinu, hm. Možná spíš přidám vitmin s kvasnicemi? 🙂

Zrzavci
Zrzavci 19.05.2026, 11:34:49 xxx:xxx.dc45:27ba

Buggyra 

Týráte ponyny?? Tak to se Vám jednou krutě vymstí 😂

Ale jinak naše odchovankyně holčička vybojovala 2. místo v trailu na ruce ze 40 startujících, no je úžasná, šikovná, skvělá, oslavovali jsme 

a to tedy GRATULUJU velice, musíte mít radost.

Saga

A tohle si chceš pořídit na důchod jo?😄

Miluju tyhle jejich věcný dotazy 😀

Horsana

headshakingu s elektroterapia využíva, akurát asi nie pomocou ohradník

vida, laik a jak si poradil! 😀  Murray to prostě vzala z gruntu.

Horsano, já mám to spaní podobný -ne teda tak úplně šílený jako vy, ale od malička fakt blbě spím a po určitých krizích se to zhoršilo. A nedávno jsem ale objevila podporu, úplnou náhodou. Dostala jsem takovou tu nějaou kefírovací houbu a dělala si z toho (- do té doby, než mi to flekatůra vypila a sežrala, takže mám - víte co -) takovej ten kefírovej nápoj z mlíka. A po nějaký době jsem si uvědomila, že - zatraceně líp spím. Začala jsem bádat, v kefíru je cosi, co tohle umí udělat. A nemusí k tomu mít člověk evidentně ani tu houbu, co už nemám, stačí prostě kvalitní kefír, - to už jsem zjistila, že tak fakt je. Takže, když se dokážu na to soustředit, abych večer vypila kefíra, já jsem hrozně neuspořádáná, takže je to se mnou těžký - je to spaní lepší. A vy se sakra potřebujete vyspat, v práci máte naloženo. Já neříkám, že to ve Vašem spánkovým režimu, co máte, udělá přemety, ale …. ešivá by to nestálo za zkoušku. Spíte málo a proto potřebujete v tom málu, aby to aspoň stálo za to. Což ten vixlajvant v kefíru asi očividně umí. 

Buggyra
Buggyra 19.05.2026, 11:58:41 xxx.xxx.198.226

Ke spaní pomáhá mléko obecně, protože obsahuje tryptofan 🙂 Podle všeho je i v kefíru 🙂

Zrzavci
Zrzavci 19.05.2026, 12:34:17 xxx:xxx.dc45:27ba
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 19.05.2026, 11:58:41

Může bejt, já vůbec netuším, sválně se kouknu. Já si ty názvy a procesy nejsem schopná zapamatovat, jen to, že to na něco funguje. Jsem trilobit

Zrzavci
Zrzavci 19.05.2026, 12:38:51 xxx:xxx.dc45:27ba

Našla jsem, že probiotika v něm ovlivňují střevo a to přímo souvisí s kvalitou odpočinku.

Já za sebe můžu říct, že je mi to příjemný, je to pak takový “měkký” uvolněný spaní. Jenže jsem fakt neuspořádaná, a zatím si z toho nevytvořila rutinu, abych to udělala a hlavně nakoupila vždy. Nicméně - mi osobně to funguje.

efe
efe 19.05.2026, 12:41:00 xxx.xxx.64.15

Já když potřebuju vypnout hlavu a usnout, tak mám u postele Melatonin ve spreji. Na mě to zabírá.

kometa
kometa správce
19.05.2026, 18:24:58 xxx.xxx.213.48
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 18.05.2026, 08:48:17

kůru Stutoxu pro všechny svěřence

Stutox na všenky? Nepřepsala jste se?

Buggyra
Buggyra 19.05.2026, 19:06:08 xxx.xxx.198.226

eh, přepsala… jak je o tom teď všude psáno, žejo. Stutox na hlodavce bych taky potřebovala. Sputop - skoro totéž 😅

Horsana
Horsana 19.05.2026, 20:01:59 xxx.xxx.17.137
»
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 18.05.2026, 22:03:03

No tak bez liekov uz by som nebola, len teraz uz nespim ani s nimi. Je to obdoba PMS, kedy som mala tak nekludne nohy i ruky, ze to neslo proste. 

Deficit potom dohanam ako sa da, aj dva tri dni spim na nohach a po praci len spim a spim. A potom zas vstanem smextremne skoro. Vtedy idem obstarat kone, vyhodu to ma a v horucavach sa to zide, ale…

Mne by vyhovoval prehodeny rytmus, to sa este zvyrazni po letnom Slnovrate, to sa moj cyklus uplne zblaznil, som zvedava, co tento rok. Ale tusim, ze lepsie to nebude…

Zolpidem ma aktivizuje, to uz mi mudra skusila raz predpisat. Budem musiet skusit obvodnu. Napcham do seba cokolvek, po com budem schopna spat normalne. 

Hormony su svinstvo. Hnus fialovy nechutny.  A tak celkovo. 

verun (neregistrovaný) 19.05.2026, 20:06:26 xxx.xxx.116.186

Jestli máte ten černej repelent , “Ultrašíld”, ten na ně taky funguje. (+ klasika neostomosan) 

Horsana
Horsana 19.05.2026, 20:12:02 xxx.xxx.17.137
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 19.05.2026, 11:34:49

Wow, kefir mam rada, umi to aj L- kefir?

A musi to byt kefir, co tak kysane podmasli? To je moj milasek najvacsi.

Melatonin na mna nezabera vobec.

Nespavost mi vzdy zhorsila operacia, forma PTSD, njn.

kometa
kometa správce
19.05.2026, 20:20:32 xxx.xxx.213.48
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 19.05.2026, 19:06:08

Sputop - skoro totéž

A co Neostomosan? Ten se nám osvědčil velmi. Navíc je levný.

Buggyra
Buggyra 19.05.2026, 20:40:16 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele verun z 19.05.2026, 20:06:26

tož repelenty nevedu, mám někde nějaký litrový zbytek Endure a beru ho jen na akce, bude tak pět let starý…

Neostomosanem se musí to zvíře popatlat celé a já mám co dělat ustát už jen aplikaci té chlorhexidinové pěny plňasovi na hlavu, takže máčet celého koně (celou sebe) ne díky.

Ten spot on je ženiální výrobek, kápnu, promasíruju, odcházím. Zítra všenky off. Tak nějak si představuji user friendly přípravek 🙂

Horsana
Horsana 19.05.2026, 22:12:12 xxx.xxx.17.137
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 19.05.2026, 20:40:16

Jj, je to super, neviem si predstavit kupat Gustava…

Zrzavci
Zrzavci 19.05.2026, 22:27:25 xxx:xxx.6913:1c33
»
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 19.05.2026, 20:12:02

Co je L-kefír?

Kysané podmáslí by to taky asi mohlo dělat? Podle mě je kouzlo v tom kysání.  Možná by stačil i jogurt Hollandia - ten je normální. Já teda nejsem úplně mléčnej člověk - jak psala Buggyra, že to umí i mléko samotné. Já mléko jen studené  a hodně tučné a přes den, večer mě to nikdy nenapadlo pít , ani nevím proč. Ale prostě to kysaný mi nějak vyhovuje, stačí prostě sklenička a nevím jak to dělá, ale je to hodně příjemný. Zkuste to, nic za to nedáte. Moc bych Vám přála, abyste se pořádně vyspala. Ono teda ten spánkovej bordel co vedete VY a já podobně v malým, to jako není dobře. Já chápu, že si potřebuje člověk udělat chvíli pro sebe, chvíli klidu, kdy nic nemusí, starosti počkají, je klid, ticho………. no ale hodně hodin taky. POdle mě si člověk musí udělat nějakej jízdní řád - jako dovolit si to jen občas, myslím.

DOBROU.

Zrzavci
Zrzavci 19.05.2026, 22:45:13 xxx:xxx.6913:1c33
»
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 19.05.2026, 22:12:12

Já trochu…další do kalendáře?

Obrázek
verun (neregistrovaný) 19.05.2026, 22:51:20 xxx.xxx.116.186

L- kefír je bez laktozy pravděpodobně

verun (neregistrovaný) 19.05.2026, 22:57:06 xxx.xxx.116.186
Buggyra:

tož repelenty nevedu, mám někde nějaký litrový zbytek Endure a beru ho jen na akce, bude tak pět let starý…

Neostomosanem se musí to zvíře popatlat celé a já mám co dělat ustát už jen aplikaci té chlorhexidinové pěny plňasovi na hlavu, takže máčet celého koně (celou sebe) ne díky.

Ten spot on je ženiální výrobek, kápnu, promasíruju, odcházím. Zítra všenky off. Tak nějak si představuji user friendly přípravek 🙂

…kdysi jako hříbě měla kobyla všenky jen ve hřívě, neostomosan do rozprašovače a cáky cák… tak jestli spot on je super tak super, musím si to vygooglit, co je to za zázrak. 

a jinak teda : chudášci koníšci, jak mohou žít bez repelentu? vycákám litr měsíčně a to doslova. (pro neznalé…litr repelentu stojí +- litr) 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.