N (neregistrovaný)15.07.2026, 01:28:35xxx.xxx.189.103
Zrzavci:
Nic, nedělala bych nic, stejně jako dnes, kdy proti nám běžel srnec. Doběhl k Tali na pár metrů, čučel jako ……… jako N, pak mu to konečně dokapalo. Tali celou dobu vzorně stála, ani se nehnula. Jemu to šrotovalo, pak, jak říkám, konečně dokapalo, začal nadávat a v poklidu odběhl. V Novohradkách jsme našli čerstvé vlčí pobytovky - neboli guvna , tudíž vlk - i podle chování - ohařů nebyl nikde daleko a ………..nikdo z nás neměl paniku. Prostě příroda.
Jasně a diplom za hrdinství jste dostala těsně před probuzením.😂😂
Nic, nedělala bych nic, stejně jako dnes, kdy proti nám běžel srnec. Doběhl k Tali na pár metrů, čučel jako ……… jako N, pak mu to konečně dokapalo. Tali celou dobu vzorně stála, ani se nehnula. Jemu to šrotovalo, pak, jak říkám, konečně dokapalo, začal nadávat a v poklidu odběhl. V Novohradkách jsme našli čerstvé vlčí pobytovky - neboli guvna , tudíž vlk - i podle chování - ohařů nebyl nikde daleko a ………..nikdo z nás neměl paniku. Prostě příroda.
Takovej prďola? Ten tu na mě štěká, když vystrčim nos. Počkejte si na jelena. Až mu pohlédnete z oka do oka, přimrazí vám to nohy do země. Poprvé. Nechte se pozvat k efe, kousek od nich nám šlo za světla několik paroháčů přes silnici.
Odpověď na příspěvek uživatele N z 15.07.2026, 01:28:35
A tohle se diví, že se s tím nebavím slušně.
Hele, přečti si ještě jednou, cos napsal. Opravdu ti připadá tvoje reakce v pořádku? Znevažovat zkušenosti jiných lidí? Nehodí se mi to do krámu, tak se to prostě nestalo?
Ty jseš jak popírači globálního oteplování nebo plochozemci. Akorát tady nejde o ingnorování dat, tady jde o ignorování lidí. Ty jseš jak popírač holokaustu.
Lidi nejsou položky, které můžeš škrtnout, když se ti nehodí. Je to špatné. Vysmíváš se životní zkušenosti. Buď dokaž, že se nestala, nebo akceptuj, že se stala, nebo táhni někam, kde je tohle chování tolerovatelné.
Chovej se s respektem a slušně a já se budu stejně tak chovat k tobě. Nebudeš si muset stěžovat, že ti lidi píšou pořád dokola to samé, když vezmeš na vědomí, co ti psali. Ano, budeš muset akceptovat sem tam, že ses mýlil. Budeš muset sem tam přiznat, že nevíš všechno. Dokonce se občas budeš muset i omluvit. No jo, takový je život člověka, který není narcista ani sociopat.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 14.07.2026, 22:40:44
Já bych se bála, že to je vlčák, případně že to je vlk vypuštěný z nějaké soukromé zoo. Nebo že to je kříženec psa a vlka, když neutekl.
Pravděpodobnější je velice mladý jedinec nebo něco takového. Ale úplně v klidu bych nebyla, to se přiznávám bez uzardění.
Kdybych byla v nějakém místě, o kterém se ví, že tam vlci jsou a je jich dost, byla bych klidnější. Ale tady máme asi jen toho jednoho, kterého tu viděli akorát na fotopasti, to bych měla obavy, že to není on.
Napsala jsem, že budu. Aby to bylo spravedlivé a objektivní, tak odteď.
Ten průjem se tu bude bohužel vyjímat. Což je škoda a není to k věci. I když dost příspěvků tu už není k věci. Ale přesto, když si představím, že sem přijde cizí člověk…..
A nechte ho dámy, však oni mu za chvíli zase skončí internetový vycházky. Mně je naprosto fučíček co si myslí a zda mi věří, nebo nevěří nějaká mula, teda Nula, nebo co má to enko vystihovat.
Já jsem včera večera zažila něco, co mi asi z paměti nikdy nevymizí, protože to bylo úžasný.
Orionko - jo jasně, jelen “krapítek” větší srnce, to bezpochyby - však jsme ho taky v Krkonoších v Malé Úpě měli málem na kapotě - snažila jsem se na rajčeti najít tu fotku, co jsem tehdy v rychlosti cvakla, ale asi jsem slepá, myslela, jsem, že to tam mám. Každopádně je to kolos, obří a vlastně popravdě bych asi měla větší respekt z toho jelena, než z vlka. Nevím proč. Potkat medvěda, dostanu stopro infakrt, divočáků se bojím, ale tak nějak nevím proč, ten vlk ve mě to má jinak. Když jsme tehdy našli to čerstvý houno, tak jedinej, kdo se bál, byla Tali, ta se tvářila, že by i to houno na ni mohlo zaútočit 😀
No ten vlk na tom záběru je prostě zvědavý mladý zvíře, stejně jako kdysi dávno na záběrech členky vlčích hlídek, která nocovala - tuším tehdy v kokořínských lesích?? přímo v lese ve spacáku a on se na ní šel podívat, zvědavej jak blázen. Točila to jakou dobu, hezký to bylo. Třeba by se to dalo najít. No na rozdíl od toho maníka, co dal tohle video a pak údajně jindy zase potkal vlka - skorem u sebe v obýváku a tak po něm střílel, tak ona věděla a byla v klidu.
Milé dámy, podívejte se, co a jak dlouho jste řešily ve vlákně “Psi v médiích” místo vyhozených štěňat. Pak si přečtěte, jak člověka s nickem N titulujete ve svých sáhodlouhých litaniích, ponižujete ho za jeho vstřícný postoj ke komunistům, na který má nárok a dokonce mu zamezujete v diskuzi v některých tématech. Kometo, asi překračujete své pravomoci.
Byla. Již dávno. Bohužel si ji moc dobře pamatuji. Jeho reakce na osobní zkušenost jedné z přispěvatelek byla nechutná a neomluvitelná. Proto má antipatie.
Vy tu nick N titulujete jako “to” a přitom nesnesete jeho posměch nad tím, že někdo zdůrazní, že se nebál srnce a hovínka? Vždyť si to po sobě přečtěte, chováte se jako sbor čarodějnic. ( Ani sbor, ani čarodějnice nejsou sprostá slova, ale klidně to smažte,když neunesete jiný pohled na věc)
Byla. Již dávno. Bohužel si ji moc dobře pamatuji. Jeho reakce na osobní zkušenost jedné z přispěvatelek byla nechutná a neomluvitelná. Proto má antipatie.
A uvědomujete si, že lidi, kteří tu tehdy nebyli to nezajímá a jen kroutí nad vaší nenávistí hlavou ?(jestli to bylo na chovu, dalo by se to dohledat, jestli to bylo na jiném webu, tak to sem netahejte) a vy byste se nad to měla z titulu své funkce povznést. Pamatujete ikonickou hlášku z Básníků? “Jednou jsem něco přeříz a už se to se mnou táhlo”.