Aktuálně: 2 756 inzerátů261 635 diskuzních příspěvků19 170 uživatelů

Naděje

Grey Wolf (neregistrovaný) 07.12.2025, 16:31:29 xxx.xxx.150.108
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 07.12.2025, 07:30:18

Dobrý večer,

moc se omlouvám za ta slova, která jsem použil, bylo to opravdu v zápalu toho, co jsem v ten moment cítil a snažil se to na “plné kule” vyjádřit. Vám i všem, kteří čtou a budou i v budoucnu číst. Jsem rád už z principu, že jste ten příspěvek nesmazala. Děkuju!

GW

Grey Wolf (neregistrovaný) 07.12.2025, 16:45:01 xxx.xxx.150.108
»
Odpověď na příspěvek uživatele zjarda z 07.12.2025, 09:06:44

Dobrý večer,

stejně tak jako paní správkyni bych se rád omluvil já Vám za vzniklé potíže, ale u nás se říkává, že čeho už je moc, toho je zkrátka příliš. Zároveň bych rád poděkoval za to, že jste se rozhodl mé trochu jadrné příspěvky nemazat, paní Kometě už jsem své důvody vysvětlil. 

Tak se mějte hezky a ještě jednou děkuju, vážím si Vašeho postoje.

GW

Grey Wolf (neregistrovaný) 07.12.2025, 17:34:57 xxx.xxx.150.108
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tom50 z 07.12.2025, 02:05:16

Milý Tome,

tak znovu a ještě jednou a naposled asi jako pan Goro se svým vysvětlováním své metodiky chovu na NN, kdy Vám to trpělivě vysvětlil už x krát a Vy na konci každé jeho pečlivé odpovědi stejně napíšete, že je to špatně a že med z plodových plástů atd. a že trubčina atd. Nemám ani chuť ani čas to všechno vypisovat.

Ale k meritu věci. Takže vážně ještě jednou a naposledy pro Vás a pro všechny.

Já nijak a nikdy a v ničem nezpochybňuji a nezpochybňoval ani v minulosti Vaše včelařské kvality, znalosti a erudici, naprosto skvělý všeobecný přehled, Váš postoj k ryzímu češství, který by Vám kdekdo mohl závidět a vím, že patříte k tahounům tady toho fora, dáváte tomu mraky času, jak už píšete ve svém vyjádření, díky čemuž sem na forum lidi chodí a “žije to tady”. 

Ok, ale jsme lidi, svéprávní, dospělí a kromě jiného bychom měli mít v sobě vybudovanou (jak píšete-měli nám to vštípit rodiče!) jakousi formu sebereflexe, úcty k druhému a smysl pro to, že ne vždy musí být pravda jen a jen na straně toho jednoho bez ohledu na zkušenosti, praxi a znalosti těch na druhé straně diskuse. A taky umět přijmout něco jako prosbu, žádost či doporučení, že mu něco vadí, něco si nepřeje.  Až když člověk vyčerpá všechny tyhle možnosti, uchýlí se k nadřazené instanci a tím jsou majitelé či admini a na těch je, aby posoudili, zda je žádost pisatele oprávněná, či nikoliv.

A vidíte. Paní Kometa nikoho nevyhodila (dokonce to ani neiniciovala, zasloužila by si od Vás veřejnou omluvu) a ani nesmazala žádný příspěvek a pan Zbyněk se rozhodl, že taky nikoho nevyhodí, a ani nesmaže. Napadá mne otázka, teda dvě? 

Ta první je-proč ty lidi hned nazýváte práskači? Takže ne se podívat co a proč se stalo, podívat se, jak se říká pravdě do očí? Ne. To Vy nedokážete. Vy si okamžitě hrajete na ublíženého a vypisujete jak někdo (já) fňukal a volal maminku. Že se nestydíte se ve Vašem věku uchylovat k takovému postoji.

Druhá otázka je-Vám fakt nedošlo, že se to celé sešlo a zašlo takhle daleko jen pro Váš způsob komunikace s lidmi? Absolutně nikdo nikdy Vám nebere Vaše znalosti, ale mraky lidí točí Váš způsob komunikace. A ne kvůli medbé krávě, Warré a nebo UVR. To si jen namlouváte nebo se jako tonoucí chytáte těchhle stébel.

Až tohle dokážete pochopit, srovnat si to a začít se podle toho chovat, můžem se někde sejít, dát si kafe a pokračovat, bylo by to super, ale je to asi jako vyhrát Jackpot ve sportce. Šance je vždycky, že vyhrajete, ale musíte pro to taky něco udělat-vsadit tiket.

Celý Váš  předcházející příspěvek jsem čekal na jedinou Vaši větu. “Já jsem to po+++l a ne Vám GW, ale všem, co jsem na ně tady kdy byl hnusnej, se omlouvám” a vono … (nemůžu napsat, co bych chtěl), ale Vy jste chytrý chlap, Vy si to dosadíte ;-). Místo toho, “já to tu vybudoval, ber nebo nech bejt, v sedmdesáti se měnit nebudu, až dokážeš to co já, tak suď.” "Jak víte, co jsem v životě dokázal nebo kdokoliv z tohohle fora? To, že tady nikdo krom Vás neotevírá vrata dokořán svého soukromí a jako přehlídku vlastní dokonalosti, je jen ukázkou toho, jak moc si to soukromí ti ostatní chrání, aby zůstali v bezpečí. A to platí všeobecně, ne jen v příspěvcích o včelách. Nebo to prostě nemají zapotřebí se všemi svými dosaženými úspěchy chlubit.

Malá vsuvka (Vy je máte rád) Teď se někde v Emirátech, asi v Kataru, jela velká cena F1. Bylo na ni pozváno mraky významných hostů z celého světa a mezi nimi i třeba Beckhamm a nějaký Čech Jirka Šlégr-hokejový olympionik, mistr světa, hvězda NHL tuším a když se s Beckhammem potkali a navzájem představili, víte jak se pan Šlégr představil? “Já jsem Davide ňákej Jirka z Litvínova” a o všech těch naprosto úžasných úspěších, kterých za ta léta v hokeji dosáhl, naprosto dokonale a skromně pomlčel. To je za mne frajer jako víno! A palec nahoru!!

Vidíte, taky mne někdo nahlásil a volal jsem tady, že je práskač? Nevolal. S oblibou tady používáte rčení o tom opilém a ježdění. Dokud se nic neděje a nebo to lidem nevadí, je to ok, až to začne lidi ohrožovat, vzepřou se. Jsou to práskači nebo jen chrání svoji a druhých bezpečnost? A tak je to i tady v tom našem případě. Chápete ten rozdíl?

Napsal jste mi, jestli mám koule se Vám omluvit. Já ano, ale ne za podstatu toho, co jsem Vám napsal, ale za ten v několika momentech vulgární styl. Takhle já se běžně nechovám. Takže, pokud přijmete moji omluvu-omlouvám se Vám Tome, za tohle ano. 

Naposledy opakuji. Nikdy jsem ani náznakem nezpochybnil  Vaše znalosti, neskutečnou včelařskou praxi, Váš um, nesmírnou pracovitost a celoživotní zkušenosti. Nikdy a nikde. 

GW

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.