eva (neregistrovaný)23.01.2025, 14:33:44xxx.xxx.163.53
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 23.01.2025, 13:54:15
Obě písničky super!😀Chris Norman má úžasnej hlas😀, jako holky v pubertě jsme ho doslova “žraly”…chtěla jsem před pár lety muže překvapit🤣 a koupila jsem lístky do Lucerny na Smokáče…posléze jsem si uvědomila, že už mají léta jiného zpěváka,no nevadí, řekla jsem si, abych nebyla úplně za blbou a dělala jsem, že jsem to samozřejmě při té koupi lístků věděla 🤣..no, ale zklamaná jsem byla, to jo…seděli jsme asi v druhé řadě, hráli ty staré pecky, ale Smokáči už to úplně nebyli…baskytarista chtěl po lidech, aby všichni s nimi zpívali a kdo nezpíval, toho poléval vodou z lahve, docela trapas…už bych na ně tedy v téhle sestavě nešla..😲
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 23.01.2025, 14:33:44
To je smutné. Já jsem chtěla na Enrique Iglesiase, když byl v Praze. Lístek 4500,-, to bych ještr byla ochotná dát. Ale pustila jsem si pár koncertů na youtube a usoudila.jsem, že to za to nestojí. Někdy se holt studiové nahrávky od koncertu liší až moc.
eva (neregistrovaný)23.01.2025, 15:14:01xxx.xxx.163.53
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 23.01.2025, 15:02:13
To je pravda…ale třeba jsme byli v O2 Areně asi před 10ti lety na Queen, zpíval s nimi Adam Lambert a to bylo super! Samozřejmě Mercury byl jedinečný a nikdo ho nenahradí, ale tenhle zpěvák zpíval úžasně a líbilo se nám to moc! Klidně bych šla ještě jednou a asi půjdu😀. Jediné co mi vadilo, spousta lidí, trochu jsem měla paniku…nemám ráda davy atd…pořád jsem hledala, kudy kdyžtak uprchneme, kdyby něco…syn s kámošem byli “v kotli” dole, tak to bych nemohla ani náhodou, to mi strašně vadí😔, mám fobii a hned mě zachvacuje panika…myslím, že i tenkrát jsem tam slupla nějakej lexaurin, pro jistotu😀
Tak jasně ze když jdete sice na Queen, ale asi nečekáte, že bude zpívat Freddie, tak si užijete písničky, zvlášť když je zpívá dobrý zpěvák. Ale když máte jít na toho stejného, kterého posloucháte z radia nebo CD, a je to děs, tak je to prostě… děs. Já už moc na koncerty nechodím, protože už moc nejsou dostupné, tedy koncerty těch, na mteré bych šla. Na Čechomor jsem chidila, když to šlo, a ti jsou prostě parádní. Kdysi jsem treba Vlastu Redla měla spojenýho spíše s rockem, tak jsem ho moc neposlouchala, a pak mě vzali na koncert a byla to paráda. No a manžel bluegrass až tolik neposlouchá, respektive mu vadí v jednom kuse poslouchat to samý, třeba i Nedvěda, ale ukecala jsem ho před rokem na Malina Brothers a oni hráli sem tam i jiný žánr, třeba barokní hudbu, a bylo to super. Tedy lidi přišli jen, protoże se ve Frýdlantu něco děje, hurá, a ne protože poslouchají bluegrass, tak tu atmosféru drobet rušili. No a úplně super byl Hradišťan v kostele, jak u nás ve Frydlantě, tak u nás v Těšíně. Ale chápu Vás, Evo, naprosto s tím davem. Taky mám fobii z lidí🙂
Tak jasně ze když jdete sice na Queen, ale asi nečekáte, že bude zpívat Freddie, tak si užijete písničky, zvlášť když je zpívá dobrý zpěvák. Ale když máte jít na toho stejného, kterého posloucháte z radia nebo CD, a je to děs, tak je to prostě… děs. Já už moc na koncerty nechodím, protože už moc nejsou dostupné, tedy koncerty těch, na mteré bych šla. Na Čechomor jsem chidila, když to šlo, a ti jsou prostě parádní. Kdysi jsem treba Vlastu Redla měla spojenýho spíše s rockem, tak jsem ho moc neposlouchala, a pak mě vzali na koncert a byla to paráda. No a manžel bluegrass až tolik neposlouchá, respektive mu vadí v jednom kuse poslouchat to samý, třeba i Nedvěda, ale ukecala jsem ho před rokem na Malina Brothers a oni hráli sem tam i jiný žánr, třeba barokní hudbu, a bylo to super. Tedy lidi přišli jen, protoże se ve Frýdlantu něco děje, hurá, a ne protože poslouchají bluegrass, tak tu atmosféru drobet rušili. No a úplně super byl Hradišťan v kostele, jak u nás ve Frydlantě, tak u nás v Těšíně. Ale chápu Vás, Evo, naprosto s tím davem. Taky mám fobii z lidí🙂
Hradišťan mám moc ráda, loni jsem měla v plánu nějaký koncert, protože k nám už nejezdí, ale bohužel to nevyšlo, štěňata odešla cca v půlce září a to už bylo do zimy jen kousek a muselo se hlavně nachystat dřevo na topení. Za předchozí starostky, která se s panem Pavlicou znala osobně, jezdili každoročně na Dny obce a v našem malém obecním kulturáku to byl zážitek skoro osobní. Už je to tak cca 10 let, druhé volební období už je jiný starosta a ten preferuje jiné žánry. Velké koncerty taky nemusím. Teda snesu třeba O2 arénu, to jo, ale letiště v Letňanech už je na mě moc, tam se jet sama na vlastní pěst bojím.
Jako-vy jste Orionko z Islandu?🤭🙄..že od vás..🤭Pustila jsem si tu první s tím,že to bude ta druhá..znám je obě skoro zpaměti..Ta druhá se mi líbí víc,tu jsem si tu zpívala druhý hlas..Ta první je nekonečná..tu jsme zpívávali na táborech..Jdu na ty další Hobousárny..ty můžu taky🤗
Orionko-kdo jste? Vy mi vidíte do hlavy😲..Kurýr i Touha🙏…ty brďo,jen jsem načučla…a teď si to jdu poslechnout..Když kolikrát přemýšlím,co bych si tak našla,a pustila..Myslím vytáhnu stará CDčka se směskama trampských písniček..Já kdysi měla i staré Setlery..ještě na vinylu….Vlajka,a nevím teď už co dál..
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 23.01.2025, 16:30:26
Pan Pavlica a pan převor Siostrzonek pořádají koncerty při příležitosti oslav Gymnázia v Těšíně, protoże pan převor je absolvent, tak to jezdím vždycky, je to jednou za 5 let. V kostele, prpstě nádhera. Mě tenkrát dostali s Velkomoravským chorálem…
Pan Pavlica a pan převor Siostrzonek pořádají koncerty při příležitosti oslav Gymnázia v Těšíně, protoże pan převor je absolvent, tak to jezdím vždycky, je to jednou za 5 let. V kostele, prpstě nádhera. Mě tenkrát dostali s Velkomoravským chorálem…