Buggyra:šmarjájózef snad to nikdo nekupuje…
.. náhodou 👍😀…k dceři každý den přelétá jedna sousedova slepička…ne,že by jí to vadilo,ale každý den ji musí chytit a přehodit zpět 😂…tak tento zlepšovák sousedovi doporučíme 👍🤣🤣
Jojo, je normálně na prodej, google to říkal 🙂
Buggyra:šmarjájózef snad to nikdo nekupuje…
.. náhodou 👍😀…k dceři každý den přelétá jedna sousedova slepička…ne,že by jí to vadilo,ale každý den ji musí chytit a přehodit zpět 😂…tak tento zlepšovák sousedovi doporučíme 👍🤣🤣
No vidíte, bezva nápad, a když přijedou sousedovi vnoučata na víkend, můžou si i začutat 😀
ančovička:.. náhodou 👍😀…k dceři každý den přelétá jedna sousedova slepička…ne,že by jí to vadilo,ale každý den ji musí chytit a přehodit zpět 😂…tak tento zlepšovák sousedovi doporučíme 👍🤣🤣
já bych jí zastřihl jedno křídlo (ob brko), nebylo by to vidět a bylo by po přeletování 😉
Já bych ji sbalila a někomu věnovala a řekla bych “ta šedivá? No, ta u nás už tak týden nebyla…”
👍🤣🤣🤣…dneska jsem opět hlídala vnučku Majdulku, slepice opět u nás nás zahradě…slepice nepřelétá, ale prolézá sousedovým rozpleteným plotem…soused z díry v plotě obvinil Igorka🤦🤦, který celý den je s námi doma a jakožto mopsika, nějaký drátěný plot vůbec nezajímá a ani neni na trhání drátěného plotu příslušně vybaven...
No, pre predstavu- džungľa a tie dva pásy, cez jeden jasne vidieť jelení chodníček.
A všade tam živoria staré ovocné stromy a orechy. To sa ešte dá niečo urobiť s takým stromom, o ktorý sa nikto nestará? Myslím tým nejak orezať, alebo také niečo? Sú tam jablone, ale rodia malé kylasté jabĺčka.
V lete sa tam dá ťažko pohybovať, je to skutočná džungľa. Ako, už mám zahovorené dve kozľatá, ktoré sú ešte v maternici, ale tak hádam sa narodia a nebudú to dva capy 😀 Tak tie snáď nejak schasnujú tie nálety.
..to jako legrace?..vypustit do “džungle” dvě kůzlata?…
No, tak kozľatá hádam vyrastú a dožijú dospelosti, žijem v tom, že kozy radi spásajú kriaky a kadejaké nálety a tak. Videla som kozy vyčistiť extrémne zarastené pozemky.
Vypustiť nekontrolovane tam nemôžem nič, lebo ak by vinohradníkom zožrali jeden lístok z viniča, tak by ma asi popravili, jedine pod kontrolou zraku, pasenie, už som tak kozy pásla.
Můžu já se tady? Můžu? Můžu se tady zaradovat?
Koupila jsem si na pražáka tadytodleto:
https://www.hornbach.cz/p/vyvyseny-zahon-zastrcny-120-x-80-x-20-cm-dreveny/6201646/
protože můj dočasnej záhon bude letos zrušen a bude se tam bagrovat a nebudu mít ještě na svým místě už záhony opravdický a na nějaký provizorování není čas a prostor. A tohle mě na chvíli dostatečně saturuje, abych se mohla trochu realizovat /ať už 4 hodně nízký, nebo dva na sobě vyšší/ Mám radost, nestálo to tak moc a budu moci zjara řádit. Mrvku, saláta…. A tak jako podobně. Mám radost převelikou.
To jste tedy koupila hodně “na pražáka”, já bych koupila tudle https://dum.bazos.cz/inzerat/196917876/paletove-ohradky.php 😀
Ale jinak blahopřeji, no a samozřejmě přesně na takovéhle chlubení to tu tady je 🙂 A ať vám ten bagr hodí rovnou půl lžíce do každého, když už tam bude a bude to mít nabrané. O práci míň 🙂
No jo, já vím Buggyro, enemže to by tam musel někdo dojet - nemáme to úplně při ruce. A ten čas prostě nejni. A já tam sama nedojedu, jsem ráda, že zatím dorazím do prasé, dál bojim, bojim. Čeká nás letos rok štítů, kdy se toho hodně musí dozdít, taky se musí udělat podbití pod střechou, aby se mohlo spustit zateplení domu. A ešče další činnosti, který se musí letos stihnout. Já už mám připavený i květniky - sem si koupila veliký, že tam prdnu třebas rajče a tak, ale todle mi dá "velkomožnosti". Jáá se tak těšim! Mocinky moc. Uďálo mi to velkoradost. Enem musim vymyslet umístění a taky si pořídit pletivo, kterým to přikreju, aby mi tam neryl ten mourovatej masovej vrah. 😀
edit a díky s tím bagrem to promyslím, pokud to na sebe bude navazovat, bylo by to fajn.
Provedla jsem porovnání - je to osm pětek za kus, x4 strany, jsme na 320 za jeden záhon, kterej je o něco vyšší, ale zase menší rozměrově. A doprava od nás tam a zpátky. To jsem minimálně na tom stejným. Možu klidně spát. 🙂
Ono totiž je to v různých fabrikách nevratný obal, tudíž odpad a rádi to dají za odvoz..jenom se zeptat. Akorát to kulový vydrží.. většinou je to nějaký papírový dříví z Asie
A to zase mně nevadí, já to někam posadím a tam to bydlí, dokud se to nerozpadne. Pak vytřídím ocel ještě za prachy a dříví dobré na táborák 🙂
Tak ta osmdesátikoruna ze za celý ten jeden štok 🙂 Tj. 4 strany. Já bych si to asi nechala poslat… ale zase my rajtujeme po celé republice, takže ona by se cesta tamtudy jistě někdy naskytla. Možná si sama nakoupím, až pojedem kolem 😀
Aha, tak to pak pochopitelně vychází jinak. No, já mám stejně smolikof, tímhle směrem vůbec nejezdíme. A stejně už mám objednáno. Zítra si to vyzvednu. Už jsem si v kanclu přeměřila stůl, co mám za zády, má přesně rozměr toho záhonku. Budu si tak při obědě plánovat, co kam naseju, nasázim.
Dělám to stejně. Asi lepší než plast..
a nemůže to být napuštěný nějakým sajrajtem?
Může… ale to by zase prodražovalo výrobu. U jednorázovek bych nehádala, že to bude nějaké patlámo.