Také už mám v zemi papriky. Pěstovány pro skleník. Paprikám to bude trvat než vylezou i 3 týdny.

Okáčko
Okáčko
dík, moje duše může spočinouti
😂
list:Jó, jaro je cítit, přestože se ještě dva měsíce pomalu neukáže. Holubi už sedli na vejce, kohouti šli do světa jinak by mi ty slepice snad u… No, však víte co🤭 Jarní cibuloviny už vykukují z půdy a pupeny šeříku nabývají, že jsem už nevydržel a nakoupil si hlízy kan a chystám se na zasazení semínek, na to už taky nadešel čas. Ještě si koupím něco kvetoucího a jaro vyhlásím za zahájené😄
Tak jsem kany nechal naložené o něco dýl, ale už jsou v květináčcích u okna. Tak doufám, že vyrostou, ale ne moc rychle 🤭 Ven budou moct až ke konci dubna 😲
Zasela jsem cibuli gulášovku, tj. každoroční pokus o co největší cibule do gulášů. Současný rekord je 5 kg z 10 cibulí, tak mi držte palce, ať to dorovnám.
Také už mám v zemi papriky. Pěstovány pro skleník. Paprikám to bude trvat než vylezou i 3 týdny.
Není to sice zahradnické téma,ale k dění v přírodě to patří.Včera snesla perlička první vejce ,normálně mi začínají snášet až na přelomu března dubna.
Tak to si holky pospíšily 😲
5 kg z 10 cibulí,
ty vado!!
Já mám zatím jen natřené ty budoucí zvýšený záhony. A došlo mi, že vlastně dokud se nevykope džuzna na nádrž pro deš´tovku, tak mám smolikof 😢, protože je ani nemožu založit. Tak budu pěstovat v kyblikách, no.
Ale tohle je drůbežářsko-zahradnické téma 🙂 Však jsme založení v drůbeži 🙂 Takže s vejci a přírůstky a líhnutím pěkně sem 🙂
Tak mi dorazilo od Veselého bo Kamir u nás nemá ani na objednání.. Letos vyzkoušim poprvý, esli to bude mít na libido nějakej vliv 😊
Co to je za směs? Taková chemie! A ještě tu děláte reklamu!
A to je opravdu náhoda, že si neregistrovaný vybral zrovna můj nick! A další náhoda, že pod stejnou IP adresou je na Hudebním vlákně Tap.
Ale já jsem kometa. A jsem registrovaná. A píšu jenom z počítače, teda dvou.
Vlastně tří.
Kometa:Co to je za směs? Taková chemie! A ještě tu děláte reklamu!
Sem myslel, anonyme, že máš na víc, teda.. Tohle je hodno dítěte z mateřský školky.. Jo, a k tý reklamě.. Zapomněl sem tam zdůraznit, že se jedná o ENERGYS!! Špičkové to krmivo, moje slepičky ho doporučují všem ostatním chovatelům, rostou jim po něm pupíky jako američanům po hamburgerech!! 🤠
Který je ten třetí?
Taky jsem nakoupil energis a už to víckrát neudělám. Hnědé páchnoucí granule které slepice nechtějí žrát,takže postupný pokles snášky téměř na nulu. Možná blbá šarže, ale do pytle není vidět, takže víckrát už fakt ne.
Majitelé tu anonymy chtějí proto, že v případě menšího
množství příspěvků, sami anonymně zakládají nová témata
s fejkovými dotazy, aby to tu trochu “rozproudili”.
Nevěřím.
Tenhle web funguje už dlouho a moc velkou návštěvnost neměl a nikdo to neřešil. Proč teď, když sem lidi chodí, je odrazovat?
Napsal další anonym.😉Není to vtipné?