Opětovně vás důrazně žádám, abyste mě neoznačovala jménem jiné osoby a nepřisuzovala mi jednání, se kterým nemám nic společného. Pokud tvrdíte, že požadovala 20 tisíc korun za „zmrzačené štěně“, měnila adresy, uváděla falešná jména či se dopouštěla jiného jednání, doložte prosím tato závažná obvinění konkrétními důkazy a předložte je v rámci trestního oznámení. To bude jistě ten správný prostor pro posouzení pravdivosti vašich tvrzení. Opakované šíření podobných nepodložených obvinění bez jediného důkazu je nejen nevěrohodné, ale může mít i své právní následky. Zastrašovat se nemusí nechat nikdo, stejně jako nikdo není povinen bez výhrad snášet veřejné šíření nepravdivých tvrzení.
Už to hledám. musim rozchodit starý telefon. ale tenkrát jste chtela za to zmrzačene stene 20 tisíc. už tenkrát nas zarazilo to že byla zmena adresy z tábora do mini vesnice. nikdy nezapomenu jak jste poplacala pejska kterého jste měla na ukázání jako maminu . tu surosvost a hrubost k takové malé fenecce proto nám bylo jasné že máte psy jen na peníze. snad se mi povede najit adresa kterou jste nám psala a jmeno i když určitě bylo falesne jako to děláte ted. klidně si me nechte overovat vašim organem, já se zastrašit nenechám.