Aktuálně: 1 895 inzerátů281 944 diskuzních příspěvků20 126 uživatelů

Beata Pavlatová - mnozitelka

assil
assil 11.06.2026, 12:48:25 xxx.xxx.121.3
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 11.06.2026, 12:39:49

Ale ano, u nás třeba neni možné ta zvířata hned zabavit, takže hnijí v útulcích měsíce i roky na náklady města a státu, což samozřejmě se pak městům ani státu nechce platit, tak ty množky radši nechají být. Je to pak absurdní situace, že zvířata patří množce, ale živí je někdo jiný.

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 12:52:10 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 11.06.2026, 12:22:18

Tolik toho o mne víte resp. toto soudíte na základě toho, co jsem tady o sobě už vypustila

ne, to vůbec, já si nepamatuju moc, co kdo tady kdy vypustil, jako myslím dopodrobna - stejně jako Buggyra vycházím z toho, co jste napsala teď tady - takto to působí. Nicméně to přece neznamená, že si o Vás myslím, že jste zlá nebo nějaká .Vy to vydíte nějak a reagujete nějak, já to vidím nějak - jako ta saň a křičím a křičet budu. stejně jako křičím v práci, kdy ostatní už to vzdali a rezignovali. Jsem nastavením picbům,  některé věci jsou pro mě velmi zásadní.

Já si myslím, že na ten máme názor stejný, já jen křičím, že to, že to lidé dělat nebudou a nedělají, je špatně. 

ale že jste zbytečně militantní.

jo souhlasím s Vámi, jsem militantní a v takovýchto případech vždy budu, to je fakt. A to jste neviděla, jak jsem si tu kdysi podala dvě kolegyně. 

ale psům vlatsně nepomáhají.

čím nepomáhají? že napíšu někomu, kdo se pro svou lenost, lakotnost atd. atd. podílí na týrání psům, že se podílí na týrání psů? To těm psům uškodí? To uškodí chovu, tomu, jak se společnost má k živým tvorům chovat. Napsala jsem dotyčné jen pravdu a holá fakta. 

Psů je čím dál víc a má je čím dál víc blbců.

No bať tohle je věc, která mě trápí už neuvěřitelných…. sakra kdy se to narodil Ešus??? plus nějaký ten čas k tomu, takže nějakých 20 let. A to to ještě tehdy nebylo tak extrémní, jako je teď. 

Já myslím, že jako nejdem každá nějak jinak. 🙂  Nějak jinak by tady musela jít aspoň jedna jediná vláda, která by měla zájem a dostatečnou mozovkou kapacitu, aby zarazila ten hnus kolem zvířat. Já třeba roky tvrdím, že už jen řidičák na psa by udělal kus práce. Ale muselo by to být ve společnosti, kde jsou zákony co? VYMAHATELNÝ, což tady nejsou, takže by to byla s prominutím stejná srá….ra, jako je to nový registrování. 

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 12:54:25 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 11.06.2026, 12:35:39

A bingooo!

A platit jako mourovatej budeš šmejde. Nemáš? Nevadí, vezmeme si auto, útulek ho bude potřebovat, nábytek prodáme, dům prodáme - pořád nemáš? Makat na prospěšné práce půjdeš…. 

ALE TO BY TADY NĚKDO MUSEL MÍT NEJEN ZÁJEM, ALE TAKY MOZEK.

Buggyra
Buggyra 11.06.2026, 12:54:38 xxx.xxx.198.226

Zrovna nejsou jakékoli změny v ochraně zvířat proti týrání v kurzu, není vhodná módní situace. Až nebude válka, krize, Trump a Covid a budou se řešit přízemnější problémy, než jestli bere ukrajinská rodina deset nebo třicet tisíc, tak bude prostor starat se o ty bez hlasu. A pak bude potřeba nebýt vyčerpaný z toho, že se s tím po tu dlouhou dobu jaksi nedalo nic dělat, ale všichni ti se špatnou zkušeností a všichni ti, kterým na tom někdy záleželo, budou moci hlasem přispět. Jen neztrácet naději 🙂

efe
efe 11.06.2026, 12:54:46 xxx.xxx.212.193
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 11.06.2026, 12:48:25

Tak tady se shodnem - já měla na mysli fyzické odebrání, vy máte na mysli “papírové” odebrání. 

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 11.06.2026, 13:11:41 xxx.xxx.119.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 11.06.2026, 12:54:38

Tak to já jsem koukám pořádný pesimista - až nebude válka, Trump atd…přijde jiná válka, jiný Trump, nebude voda, ale zas třeba lidi nebudou mít prachy a myšlenky na toho psa🙂. 

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 13:19:26 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 11.06.2026, 13:11:41

Se k vám přidám, ale s jinou formou pesimismu. Obávám se, že v téhle společnosti se nikdy nenajde vůle těch, kteří konat mají. Já bych si to ráda myslela, ale když to vidím kolem, jen teď u nás s koníkama ☹️ ☹️ . Kdyby se nezvedla velká vlna náporu tak by ta dorota na KVS zas ty odebrané koně vrátila, jen aby se nepřišlo na to, že celou dobu chybovala - až z toho uhynuli koně. 

Já obdivuju ty, kteří jsou v prvních liniích v boji s úřady, že ještě nesedí za vraždu. Opravdu. Nevím, kde stále berou tu sílu a energii, když vidí neustále dokola nejen to, co se těm zvířatům děje, ale mají díky úřadům prázdné ruce. Protože úřady nekonají. Ne všechny, to ne, ale leckdy je kafíčko prioritou. 

Moc bych si přála být velmi, velmi bohatým člověkem. Abych mohla konat, protože prachy, ty bohužel roztočej všechno. Nepotřebovala bych je pro sebe, potřebovala bych je k nátlaku.

assil
assil 11.06.2026, 13:26:34 xxx.xxx.121.3
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 11.06.2026, 13:19:26

Já se zas těm úředníkům moc nedivím, protože když pak přijdou ty náklady v milionech, nikdo to nechce mít na hrbu. Kdyby se těm zvířatům dal najít hned nový domov a tím naklady snížit na minimum, ochota k zabavování by byla určitě větší.

To že obecně se u nás přijímání zodpovědnosti moc nenosí, to už je jen třešnička na dortu.

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 13:35:14 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 11.06.2026, 13:26:34

Hele tady, co budu mluvit za nás, se podařilo ty koně i odvézt, útulek je vzal hned, ale ta čouda z úřadu je furt chtěla vracet - nebudu vypisovat detaily. Ono kdyby úřad konal vždy hned v začátcích, když jim přijde podnět a neflákal se u kávovarů , vypadalo by to posléze taky jinak. 

Podotýkám, že je mi jasné, že ne všichni jsou to kafíčkáři.

Varaxi
Varaxi 11.06.2026, 13:47:35 xxx.xxx.129.250
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 11.06.2026, 12:40:17

Ne, nemusela. Zákazník si vybírá, jakým způsobem se náhrada provadí, je-li to možné. Je možné si vybrat přiměřenou slevu z ceny nebo zaplatit opravu = veterinární náklady. 

Víme vůbec, co tomu štěněti je a jak je staré? Jak dlouhá doba uběhla od koupě? A na čí jméno je ta smlouva vedená? 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.