»
Odpověď na příspěvek uživatele
JanaJanaJanaJana z 11.06.2026, 12:22:18
Tolik toho o mne víte resp. toto soudíte na základě toho, co jsem tady o sobě už vypustila
ne, to vůbec, já si nepamatuju moc, co kdo tady kdy vypustil, jako myslím dopodrobna - stejně jako Buggyra vycházím z toho, co jste napsala teď tady - takto to působí. Nicméně to přece neznamená, že si o Vás myslím, že jste zlá nebo nějaká .Vy to vydíte nějak a reagujete nějak, já to vidím nějak - jako ta saň a křičím a křičet budu. stejně jako křičím v práci, kdy ostatní už to vzdali a rezignovali. Jsem nastavením picbům, některé věci jsou pro mě velmi zásadní.
Já si myslím, že na ten máme názor stejný, já jen křičím, že to, že to lidé dělat nebudou a nedělají, je špatně.
ale že jste zbytečně militantní.
jo souhlasím s Vámi, jsem militantní a v takovýchto případech vždy budu, to je fakt. A to jste neviděla, jak jsem si tu kdysi podala dvě kolegyně.
ale psům vlatsně nepomáhají.
čím nepomáhají? že napíšu někomu, kdo se pro svou lenost, lakotnost atd. atd. podílí na týrání psům, že se podílí na týrání psů? To těm psům uškodí? To uškodí chovu, tomu, jak se společnost má k živým tvorům chovat. Napsala jsem dotyčné jen pravdu a holá fakta.
Psů je čím dál víc a má je čím dál víc blbců.
No bať tohle je věc, která mě trápí už neuvěřitelných…. sakra kdy se to narodil Ešus??? plus nějaký ten čas k tomu, takže nějakých 20 let. A to to ještě tehdy nebylo tak extrémní, jako je teď.
Já myslím, že jako nejdem každá nějak jinak. 🙂 Nějak jinak by tady musela jít aspoň jedna jediná vláda, která by měla zájem a dostatečnou mozovkou kapacitu, aby zarazila ten hnus kolem zvířat. Já třeba roky tvrdím, že už jen řidičák na psa by udělal kus práce. Ale muselo by to být ve společnosti, kde jsou zákony co? VYMAHATELNÝ, což tady nejsou, takže by to byla s prominutím stejná srá….ra, jako je to nový registrování.