Já jsem razantní? Já tady prosazovala, aby ten, kterému vadí hrubka, šel “žalovat” do jiného vlákna a neupozornil na to pisatele ? Tak jo, jsem razantní a znovu opakuji, že mně hrubky vadí a když na ně upozorní někdo jiný, udělám to klidně já. Ať se to ostatním líbí nebo ne.
Neříká se náhodou čus, bus, autobus? 😉
A já něco takového snad prosazovala? 😀 Začínáte mě bavit. Psala jsem, že by se mi líbilo… A ano, říká. Tak bagr s vámi (žiš, snad pochopíte pokus o vtip). 😎
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 23.06.2026, 22:13:54
Můj přítel má Crohnovu chorobu-tím pádem-musí často..já nemám takovou chorobu,ale kdykoliv se víc napiju-msím jít..na vycházkách mezi poly se venčíme všichni…v civilizaci-výlety-nejíme/nepijem-teda on nejí a já minimálně piju…☹️
Co se pravopisu týče, tak toto vlákno je pro opravy všeho druhu - nejen pravopisu - jako stvořené. Jen do toho, jen houšť a větší kapky. Snad jsme tu všichni dospělí a koho nepotkalo nic horšího než hrubka….
Hele kdyz jsem tu někoho jednou opravila ,že jsou na slunci erekce(někteří lidé chtějí mluvit chytře a řeknou blábol) a nebylo to ani v uvozovkách,byla to pry jen nadsázka.ze se to tak říká….🤷🤔 Ahá? A zrzavci se teda asi musí "polepčit".to je trubka na hrubku…a jestli někoho v anomymní diskusi pohoršuje, že se něco napíše fonetický nebo se neshoduje p a p, ? No bože ,je to jeho vyzitka,že “neumí čéskchy”, on ten školitel třeba zase nevyniká v jiných věcech.ve kterých by ho “neumí čéskchy” strčil do “kapcy” . 😝 Sítnice hoří…a pekyňá pekyňák pekyňák. Když to řekněte třikrát za sebou a budete se dívat do zrcadla….🥸. Tak se hovno stane.😁🙋
Co se pravopisu týče, tak toto vlákno je pro opravy všeho druhu - nejen pravopisu - jako stvořené. Jen do toho, jen houšť a větší kapky. Snad jsme tu všichni dospělí a koho nepotkalo nic horšího než hrubka….
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 26.06.2026, 22:54:57
To máte pravdu..proto my radši výlety do přírody..ale občas když je výlet-busem,k tomu dlouho nikde wc-tak je to pro mě peklo-jak jsem po operaci,tak vypiju deci a vyjde ze mě litr…a hlavně,když k tomu tahám těžký věci,,,ještě,když jsem nervozní,tak sucho v puse,,,takže-jdu na vlak,nebo jedem na veterinu…za chvílu žízen jak trám..ve vlaku na wc jít nechci,na veterině nechci odbíhat…radost…
Je to hovorový výraz špatného počasí.nic jineho za tim nehledejte.slovo hovno v koňské diskusi je běžný vyraz. “skybal” nikdo nepíše , dám do uvozovek.nechce se mi kledat.jak se to píše,aby mě úča netasila k tabuli.
eva (neregistrovaný)27.06.2026, 08:56:20xxx.xxx.163.110
»
Odpověď na příspěvek uživatele DafiŽeryková z 26.06.2026, 23:14:14
Jo, tak takhle přesně to mám s pitím v posledních pár letech já…🤔a taky se mi to zhoršilo po operaci před pár lety..teď když chci někam jet, abych 3 hodiny před tím nepila…a kámoška má to samé, taky po operaci…
Dívky, dámy, ženy, dejte tip, co vaříte v těhle vedrech aby člověk nestál půl dne u sporáku. Ještě dodám, že tu máme 4 vnoučata, tak je člověk musí trochu nakrmit.Rizoto, šunkofleky, řízky už byly.
Ronja s motejlem (neregistrovaný)27.06.2026, 10:18:22xxx.xxx.119.6
Tortilly na všemožný způsoby, rychlý, sytý a zároveň nemám pocit, že puknu. Tortilla pizza, tortilla s kuřecím, mletým, sýrem, křupavá zelenina, dobrý dresing.