Prosím překlad😀
Díky všem za tipy, přidávám do 14ti denního jídelníčku.😀 Naštěstí nejsou moc vybíraví, ale ti starší už něco spořádají.
Těstovinový salát se šunkou. Studené, rychle hotové.
Špízy na pánvi (viz https://www.kucharkaprodceru.cz/kureci-souvlaki/) Nudličky na milion způsobů.
Pokud nevadí v horku puštěná trouba, tak zapečené brambory (s anglickou, se smetanou, s vejci), zapečené těstoviny. Jáhelník je fajn, pokud máte vlastní ovoce.
Škubánky s mákem. Škubánky se špenátem. Bramborové knedlíky a noky (se špenátem, se sýrem, v sýrové omáčce apod., jsou fajn, pokud máte loňské brambory). Čína.
Polévky tak husté, že zastanou i hlavní chod, a k tomu salát.
Cibulový koláč, špenátový koláč, jakýkoli koláč na způsob pizzy. Včetně pizzy samotné. Lze i z listového těsta.
Libovolné zbylé maso v taštičkách z listového těsta. Případně podušené maso, sýr, zeleninová směs.
Syté saláty (červená řepa s kozím sýrem, míchaný s kupovaným grilovaným kuřetem, těstovinový s tuňákem).
Těstoviny na milion způsobů.
Libovolné rybí filety na pánvi na másle s bramborami.
Tortily. Sýrové omelety. Lečo. Tvarohové knedlíky přelité ovocným rozvarem.
Bhhhhuuzvccccff
Varaxi:Bhhhhuuzvccccff
Vzkazuje zvíře. Ne já.
Prosím překlad😀
Díky všem za tipy, přidávám do 14ti denního jídelníčku.😀 Naštěstí nejsou moc vybíraví, ale ti starší už něco spořádají.
acher:Dívky, dámy, ženy, dejte tip, co vaříte v těhle vedrech aby člověk nestál půl dne u sporáku. Ještě dodám, že tu máme 4 vnoučata, tak je člověk musí trochu nakrmit.Rizoto, šunkofleky, řízky už byly.
Jdem na jídlo do hospody 🍺🥳
Já dělala těstoviny s rajskou, bez masa. Bramborouvou kaši s párkem a hustou bramboračku a k tomu tvarohovej koláč. A rybízovej koktejl..
Taky brambory na loupačku, ty jsou hoodně oblíbený, s kefírem a hlávkovým salátem.
Já je nechci šidit, ono jim to chutná.😅
Tak co lidi, kolik máte? U nás je aktuálně 36. 🤪
kometa:Nabízím smír.🌷(olivová ratolest tu není).
Jak se říká: mír, až do příští války ✌️
Nudle s mákem, krupicová kaše, žemlovka, děti mají rády sladké. Buchtičky se “šodó”, buchtičky se koupí a já dělala místo šodó řídký vanilkový pudink. Špagety, ty taky dětem chutnají.
Venku 33,5, ještě mi sem nesvítí ☀️, v bytě 29,2
Jo to bych brala, ale do fábky 4 děti + 2 dospělý, autosedačku, dva podsedáky, nedám.To by musel jeden do kufru.
U nás venku ve stínu 34°C, doma 27°C, pes na verandě 20°C. Nejlépe je ve sklepě pod stodolou 8°C.
Zajeďte si do Lidlu pro suši. 🙂
Zítra mají slíbený grilovaný kuře z kaufu.🙂. Dneska mají uzené s bramborovou kaší a kyselé okurky, ty mohou nahusto.
Byt 28°C, na balkóně (orientován na západ) 31°C. Jsem zvědavá, kolik tam bude odpo.
Taky mám balkon na západ, 9.patro a nic mi nestíní. Na kochání se Prahou je to super, ale v létě peklo. Stát před námi jiný panelák, stíní. Jako my stíníme tomu za námi a v nižších patrech mají třeba už od 16 hodin na balkonu stín a celkem příjemně.
Já dneska dělala těstoviny s uzeným a se zelím… jakože smíchaný všechno dohromady… ale teda přiznám se, že na to nemám ani moc chuť, spíš si nakrájím meloun.
Včera jsem strčila kuře do trouby a fertig.
Byla tady zmiňovaná žemlovka, tu bych si dala, ale kdo se s tím bude v tomhle vedru crcat… to si dám radši nudle s mákem nebo tvarohem, když mě bude honit mlsná.
A ci se týče dětí… klidně bych jim udělala pizzu… těsto už se dá dneska koupit vyválený, jen se to hodí na plech, na to ingredience dle chuti a je to.
37
A pudink! Spoustu mističek vychlazenýho pudinku, na dno dávám jahodovej kompot i s tou šťávou a piškoty. A když se miska vyklopí, mají vlastně takovej skoro dortík.😄
A vločková kaše s hoblinkama čokolády na vaření a jahodama. Oni jsou strašně hloupý, když se tam těm malejm udělá z ovoce obličejík, tak jim to pak moc chutná.🤣
A dneska bude plech filé z tresky , zapečenýho s cibulí a rajčaty a parmazánem pro velký úspěch opět s bramborovou kaší.
A sekaná je praktická, ta se dá jíst i studená a ní mísu dobře vychlazenýho a hodně kyselýho okurkovýho salátu..