Taky neberu, ale pravda už bych mohla.
Taky neberu, ale pravda už bych mohla.
Standardizovaný obsah “gynko” Tebokan .Tanaka.
Vím, že za to nemůže… ale potkala jsem pána, cizince, jmenuje se Meyu Pippinu. Nějak jsem měla problém udržet vážnou tvář. A dávám ho na seznam na čestné místo m hned vedle jmen, jako je Gemma Zelená, Blanka Protržená, Tekla Řídká, Stan Promočený a Velkan Malý.
Celestýn Kočka., Kevin Švihálek
Ty vaše ale mají opravdu říz…hlavně ten první pán
Bože. To přece rodiče museli vědět, co to je v češtině. Nechápu, jak mu to mohli udělat. Co je potom proti tomu jméno mojí vnučky, se kterým se prababička doteď nesrovnala.
Sardullah:Jako často slýchám od lidí, že Nimesil je zázrak a dost lidí se ho snaží nějak sehnat, aby ho měli doma, kdyby něco… je na recepis.
My ho doma máme zásobičku, synovi ho píše doktor… vzala jsem si ho asi 2x a účinek nic moc, spíš nic než moc… mně to prostě nějak nezabírá.
Veral mi zabere podstatně líp…veral je náhrada diclofenacu… mám pocit, že býval v takové červenobílé krabičce a teď nevím jestli padesátkovej nebo stovkovej… ten teda fungoval ještě líp než veral, i když by prý veral je to samý… no neřekla bych , že úplně to samý.
Aulin , Nimesil….nimesulidum. každý přísahá na něco jiného, ale stejná účinná látka.ja upřednostňuju sypací pytlíčky Nimesilu rovnou do huby..
Veral a Diclofenac mají také stejnou účinnou látku..
No jasně … to mi tvrdí doktoři v lékárně vždycky.. stejná účinná látka… ale mám vyzkoušeno třeba i na typu léků brufen, ibuprofen… že účinek prostě stejnej není, i když je to prý to samý, akorát to vyrábí jiná firma. Ale ty prášky asi totožné nejsou.
..ve vesnici, kde vyrůstal taťka bydleli jakýsi Fukovi, i narodil se jim synek a ten obdržel jméno Tomáš..měl poměrně trudné dětství neb když se ho optali jak se jmenuje, bezelstně odpovídal Tomáš Fuk…