Aktuálně: 2 742 inzerátů262 111 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Příspěvky uživatele

Arosek

Arosek
Arosek 10.12.2025, 09:34:24 xxx.xxx.244.76
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 08.12.2025, 18:25:10

No, vlastne jo, no ☹️ Bohuzel mas pravdu 

Arosek
Arosek 10.12.2025, 09:33:27 xxx.xxx.244.76
Zrzavci:

Arosku - čtu to až teď a váhám, jestli psát s takovým odstupem aby člověk zbytečně nejitřil živou ránu, čí spíše rány. Ale musím, protože Vy si zasloužíte poděkování za to všechno, co Saggy dostal. Domov, lásku a svou smečku. Odcházel milovaný. A já opravdu věřím, že tohle  je to, co se nikdy neztratí. A taky věřím tomu, že člověk a ani nikdo jiný, nevstoupí dvakrát do stejné řeky. Už Otík Vám to teď ukázal. Takže ne, situace se nebude opakovat. 

Hladím bolavou duši na dálku a opravdu bez nadsázky se hluboce skláním před tím vším, co děláte a dokážete dělat.  

Dekuju.
Dnes s nim jedem na posledni cestu do Brna. 
Verim ze se mu u nas libilo - ze si uzival teplo a jidlo a klid, protoze to cely zivot nemel. Tesi me ze se jeho oci umely radovat, i kdyz v pozadi stale bylo to neco … videl a zazil vic nez by jakekoliv zvire kdy melo. A presto dokazal nezahorknout, nebyl bazlivy, nebyl agresivni. Jen smireny se vsim co prijde. 
Byl jednim z nejvic zavislych zavislaku ktere jsem kdy mela. Ale nevtiravym zpusobem - nepodbizel se, neskakal, nestekal, nevynucoval si pozornost. Proste stal potichu opodal a cekal, zda si ho nekdo vsimne … 
Tolik bych si prala aby takovahle zviratka vubec “nebyla”. Aby nebyly osady, tyrani, smejdi co ublizuji. Aby on i vsichni ostatni meli laskyplne domovy a peci, jako si zaslouzi. 
Jo vim - Utopie. Ale bylo by to hezky a doufat porad muzu, zejo ;) 

Arosek
Arosek 08.12.2025, 17:24:19 xxx.xxx.244.42
bambule:

Některé jejich příspěvky nechápu, ale možná je vina na mém přijímači …..

Obrázek Obrázek

Ani ja nehovorim jazykem tohoto kmene 😀

Arosek
Arosek 08.12.2025, 15:26:57 xxx.xxx.244.75
Sarah01:

No přesně a nejhorší na tom je, že výsledky za sebou nemá žádný, žádný zkoušky s nějakým psem, prostě nic. Jen má na stránkách videa, jak mu jde cizí pes pěkně u nohy a majitelé nevychovaných psů čumí. Jezdí po celé republice a tu hodinu výcviku si nechává slušně zaplatit. Kromě toho doporučuje krmit vařenými kostmi. 🙈

Hele jako bys to neznala od nekterych chovatelu - cim lepsi PR, cim vic sladkych “videicek” a srdicek a duhovych jednorozcu, tim lip a draz prodaj stene, bez ohledu na kvalitu. 
To neni o zkusenostech nebo kvalite sluzeb, ale o tom, jak se umis prezentovat a jak dokazes oslovit a nasledne ukecat lidi. Coz vzhledem k faktu, ze za tebou vetsinou prijdou uplne zoufali a vystresli neni az tak tezke - proste se tvaris dulezite, hodis par odbornych terminu a lidi kteri tomu vubec nerozumi ti zobou z ruky … 
A pak se divej, ze pes se nikam neposunul, ze nefunguje, ze zacal byt (jeste vic) agresivni/bazlivej, a ze je to stalo bambilion. 

Arosek
Arosek 03.12.2025, 11:50:42 xxx.xxx.244.72
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 03.12.2025, 09:34:10

Otik mel v nedeli dopoledne dalsi mrtvicku. Motal se, padal na stranu, netrefil do misky … 
Dostal Prednison a Milgammu N … 
Od vcerejska co odesel Saggousek uz zas Otas beha jak camrda. Vubec nic mu neni. Jka kdyby chtel smrtakovi ukazat, ze on jeste ne. On je vazne Kostej Nesmrtelny :-*

Arosek
Arosek 03.12.2025, 09:10:41 xxx.xxx.244.72
Sarah01:

Ježíš, Jani, to je hrozný tak za sebou oba, ach jo. Drž se. 💔

Alenko ja se toho desim, strasne mi to pripomina situaci z roku 2019 … 
Tehda necekane odesla Cirilka. Volala mi pak kamaradka a rika mi “No, tak odesla vudkyne smecky, tak snad seniori neposlechnou volani a nepujdou za ni …”

Dva mesice nato odesla Happynka, dalsi dva mesice na to Imirek a mesic na to Kitty … 

Je mi zle jen na to pomyslim.

Arosek
Arosek 02.12.2025, 21:03:26 xxx:xxx.e582:10d4

Saggi 
asi 16.5.2012 - 2.12.2025

… nemam slova … tak strasne to boli ☹️

Obrázek
Arosek
Arosek 27.11.2025, 11:27:10 xxx.xxx.244.77
Zrzavci:

Ajajjajajááájajá to je prekérka. Návleky nějaký na ty  uši by to chtělo 😀

To nebyly usi, alebrz nohy a bricho. Smala jsem se klukum ze jsou multikryci psi, pac maji vic kulicek nez dve bezne … ale ona to mela i Johana 😀 A to je ostrihana relativne nakratko. 
Ono to dneska teda lepilo fest, bylo kolem nuly, snih cerstvej - ty koule na hrudniku byly jak grep, to same mezi nohama a na brise. Na fotce uz je to trochu odrbany, ale Skvara vlastne nebyl moc schopnej udelat par kroku. Vetsinu prochazky jsem ho chudaka nesla, on ma fakt chlupy skoro na zem no … 
Bezne maji overalky, ale ve 4 rano mi to nejak do mozku nedoteklo 😀

Arosek
Arosek 27.11.2025, 10:51:33 xxx.xxx.244.77
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 27.11.2025, 10:41:53

I ja miluju zimu. Snih a mraz a cisty psy a malo lidi venku. I psiska milujou snih. Jen teda kavosi nemusej ten cerstvej lepivej 😀

Obrázek
Arosek
Arosek 27.11.2025, 09:56:08 xxx.xxx.244.77
efe:

Koukám, že byly včera asi nějaký pozitivní erekce na slunci 😍😄 Taky gratuluju, mně málem slza ukápla. I když potom večer mě zas málem sežral, blboun jeden. 

Jojo, ocividne to bylo jen vcera. Rano uz se zas vyspal do “dacana” 😀

Arosek
Arosek 27.11.2025, 08:57:07 xxx.xxx.244.77
BaLu:

Nepodněcují to ty militantní kravky, co tahají psy z Balkánu? Řekla bych, že ano. 

Asi mozna i jo, ale urcite nejen ony. Tech extremistu je cim dal vic …

Na druhou stranu - kdyz vidim ceho jsou nekteri “chovatele” schopni, tak se mi taky otvira kudla v kapse. A to nejen u prvochovatelu, kde sice miminka jsou rozmazelna a vymazlena, ale chovatelsky zamer nula, vidina nejakeho chovu a posunu plemene do budoucna nula, zkusenosti nula, ale poradit si nenechaji, kryjou stylem “cim vic titulu, tim vic adidas” a za stenata si reknou jak za import z Australie. Nebo jako ted co resim - letity chovatel, stene v nove rodine problemy ne vinou rodiny a on ruce pryc, prachy zpet nedam a stene si strcte ☹️

Arosek
Arosek 27.11.2025, 08:50:00 xxx.xxx.244.77
Vahine:

Nejen mopsle 😛 ale Vasil je na tom klíně táák roztomilej 🥇

U nás trvalo taky přesně 1 a půl roku než bělouš úplně přijal vnučky tak, aby se s ním mohly mazlit. Zpočátku jsem dávala košík, aby ho mohly hladit. Byla to taky dlouhá cesta…od té doby přijal teda nejen vnučky, ale zároveň všechny děti.

Jj, nekdy to proste trva …

Terry je u nas rok a tyden. A vcera poprve prisel vecer za mnou do postele, pritulil se mi k hlave, zacal mi olizovat nos a byl vylozene blazenej ze ho drbu. Uvolnenej, klidnej, i si hral a ozuzlaval mi palec … a pak vyvalil nohy hore a “drbej pupik”

Poprve po roce duvera bez tenze, bez “koukam jednim okem bokem” - jen duvera a klid. A ano, vydrzelo mu to asi 15 minut a pak mi usnul v naruci. A to uz jsem nad nim pomalu lamala hul 🙂

Arosek
Arosek 26.11.2025, 09:13:37 xxx.xxx.244.46
impact:

To je jak s množkama. Můžete na to stokrát upozorňovat… Baba z Odrovic jakou měla mediální masírku a stejně si pořídí koně. A tak dále. Nepamatuju snad jedinou reportáž, která by fakt něco takovýho dokázala změnit a když to řeknu hnusně, tak ty lidi akorát plýtvají svojí energií. Ta mašinérie je tak rozjetá, že to podle mě nezastaví ani to, když je budou tepat na hranicích. Max pomůžou tomu, aby teda bylo vše papírově v pořádku.

Presne tak. Maximalne si ti lide, kteri uz o problematice neco vedi, utvrdi svuj nazor. Ale s vetsinou to nehne - proste videj chudacka pejska a maj zatmino v mozku ☹️

Prikladem znama. Mela sve dva psy, vcelku pohodare, trochu rozmazlence, ale v dobrym. A nutne se zamilovala do rumunskyho psa a aby toho nebylo malo, rovnou do dvou. Jedno “asilabrador” druhy vorech par excellance. 
Poslala mi tehda video, pry co si myslim o povaze … rekla jsme ji, ze podle dvouvterinoveho zaberu na kterem ten pes (labuna) byl, bych rekla, ze je zlutej a lezi. Prej hahaha …

Dovezla sem oba, za prachy, za ktery by mela papirovy stene. Vorech 25 kg strachu, odmital byt jen vylezt z boudy, panika, krec, hysterak z voditka, obojku, vseho. Posr… a pochc… strachy. Jela jsme tam, ukazat ji co s tim. Pes nastesti mladej, vcelku ucenlivej, takze rychle chape a bude (pri nejak nastavenych pravidlech) fungovat. Jen teda zazivani ma uplne naprd. 

Labuna dorazil o 14 dni pozdeji. Zdravotne zadna slava, zhnisanou nohu chvili vypadalo ze budou snad muset amputovat, nakonec zabral nejakej desnej driak atb. A povahove … no, on v tom nekde davno probehl ocividne nejakej pastevec, takze z pohodove labunky je pes s nazorem …

Ja tomu rikam “rumunske kinder surprise”

Arosek
Arosek 25.11.2025, 14:14:11 xxx.xxx.244.45
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 25.11.2025, 14:05:14

Alenko ja zacinam nejak kolem 10 roku, ale zalezi jak se mi konkretni psisko zda … Otik treba dostaval driv, vlastne hned jak k nam prijel. 

Arosek
Arosek 25.11.2025, 11:32:21 xxx.xxx.244.45
Sardullah:

Dnes ve 22:00 na ČT1 v pořadu Reportéři+ by měla být teportáž o pašování psů z Balkánu do ČR… jakej je to byznys.

Ted na to koukam … a asi nevim co na to rict. Resp. vim - lidi jsou blby a blby a jeste blbejsi a zadna osveta ocividne nema smysl ☹️

Arosek
Arosek 21.11.2025, 09:25:04 xxx.xxx.244.42
janaa:

Lokty v roce 1999?😲

Jj, ja tehda Aju fotila i na lokty. Nekdo mi to doporucil asi. Nebo to bylo v nabidce od Snasila a ja to vzala komplet. To uz ti ted s jistotou nepovim 🙂

Arosek
Arosek 21.11.2025, 09:23:21 xxx.xxx.244.42
Anonymní:

škoda že se nepíše čím je trávili. To by dost napovědělo kdo to dělá. Asi vadíli hovénka na okrasném trávníčku. Jiný důvod asi nebude.

Metaldehyd = jed na slimaky. 

20 vterin prace s Googlem. 

Okruh podezrelych zuzen na vsechny zahradkare a lidi, kteri jsou schopni dojit do hobbymarketu. 

Arosek
Arosek 20.11.2025, 09:37:16 xxx.xxx.244.76
»
Odpověď na příspěvek uživatele Lupus4 z 19.11.2025, 22:12:58

Me to spis prijde jako BOCka. 
Ale v dusledku je to jedno, hlavne at se najde majitel!

Arosek
Arosek 20.11.2025, 09:35:09 xxx.xxx.244.76
janaa:

Jj,taky tak nějak platím. Dva jsem určitě neplatila nikdy. Ani hodně historicky😂

Ali,desítka za obyč kastraci mi tedy přijde docela pálka

Hele v hlouby historie lovim vzpominky …
S Arosem jsme sla na rtg az pozde, nekdy v roce 1999. Tehda jsem za rtg dala asi 1000 a za vyhodnoceni u Snasila asi taky tak nejak. Ale to v tom byli jen kycle a lokty, pac o ramenou tehda jeste nikde nebyla ani zminka.
Takze ano, je mozne ze to byvalo nekde kolem dvojky, ale fakt v praveku 😀