Sardullah: Tak nevim jak se venčí vám ostatním, ale mně…když teda nebudu sprostá…tak na dámský přirození a na exkrement…
Tam, kde se dá dobře jít jsou povrchy, kde je jasný, že byla použita sůl…takže silnice a některé chodníky, kde je teda suchej asfalt…odhrabaný sníh kolem těchto ploch jsou defakto ledový střepy na umrzlých hromadách…tam kde se dalo docela v pohodě chodit po ušlapaném sněhu, tak je ledovka a zbytek sníh s ledovou krustou, kam se člověk boří…a teda pes taky.
Venčení s Máťou jsem vzdala, tam nebudu riskovat v tom pekle, že si mechanicky poškodí nějakej dráp…tak to ani neřeší, protože, co áme doma Árčího, tak má přes den na zahradě i doma tolik pohybu, že je rád, když padne za vlast…ale s Ginou musím, ta se těch jejich pohybových aktivit nezůčastňuje a den tráví ležmo. Popřípadě držkováním, ať se pánové uklidní…
No takže část procházky jsme odšlapaly po silnici…v tom sněhu s tou umrzlou krustou odmítá Gina chodit…zbytek cesty defakto po ledovce, to jsem šla jak podesranej sax a pořád jsem říkala "Ginuško, hlavně pomalu, ať sebou nefláknu o zem…no když jsem zavelela, že teda už toho mám plný zuby, když jsem se nevím jak dlouho škrabala do malýho kopečka, to byla jeno ledovka, a že teda jdeme do, tak i Gina, která sice neá ráda dlouhý procházky, ale procházky miluje, kvitovala ůj návrh jako velmi rozumný a nabrala rychlým tempem kurz k domovu, až jsem jí musela brzdit, protože hrozilo, že nedojdu ve zdraví.
A když vidím předpověď počasí na tenhle týden, tak to asi jiné nebude…😴
Ja si dneska dala 13km v bazantnici. Cesty jeden led.
Cuba nadsena a ja vlastne taky - bylo fakt krasne a jako jedna z mala jsem sebou ani jednou nesekla o zem, byt to nekolikrat bylo o prsa korejske dorostenky. Chuze ala tucnak, ale jsem cela 🙂
Dobre ja 😀